ترشی لوبیا سبز

  • شروع کننده موضوع اماتیس
  • تاریخ شروع

اماتیس

Guest
سلام دوستان
کسی طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بلده؟
 

آیلا

Guest
خورد میکنی نصف آب نصف سرکه با نمک و ادویه میزاری چند دقیقه حدود مثلا پنج دقیقه میجوشه یکمم سیر بریز توش جان
 
استارتر
استارتر

اماتیس

Guest
تا چ مدت بمونه خراب نمیشه؟
خورد میکنی نصف آب نصف سرکه با نمک و ادویه میزاری چند دقیقه حدود مثلا پنج دقیقه میجوشه یکمم سیر بریز توش جان
 

منصوره موسوی

Guest




مواد لازم ترشی لوبیا سبز
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
سرکه سفید۲ لیوان
آب۱ لیوان سرخالی
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
سیر۶ حبه
فلفل قرمز۲ عدد
ترخون و مرزه۱ دسته کوچک

طرز تهیه​



مرحله اول​

برای تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه ابتدا لوبیاها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه لوبیاها را روی دستمال می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.



مرحله دوم​

در این مرحله سر و ته لوبیاها را با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه آب را به همراه سرکه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم ترکیب آب و سرکه کمی گرم شوند.


مرحله سوم​

حالا نمک را اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون ترکیب آب و سرکه حل شود. در ادامه لوبیا سبز را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا رنگ لوبیا تغییر کند.





مرحله چهارم​

توجه داشته باشید که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشد تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشود. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون قابلمه بماند تا کمی پخته شود.


مرحله پنجم​

پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه لوبیا سبز ها را به ترتیب درون شیشه می چینیم.


مرحله ششم​

حالا در بین لوبیا سبزها مقداری سیر، فلفل قرمز، ترخون و مرزه قرار می دهیم. در ادامه ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود.




مرحله هفتم​

توجه داشته باشید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در ادامه شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
 
استارتر
استارتر

اماتیس

Guest




مواد لازم ترشی لوبیا سبز
لوبیا سبز۵۰۰ گرم
سرکه سفید۲ لیوان
آب۱ لیوان سرخالی
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
سیر۶ حبه
فلفل قرمز۲ عدد
ترخون و مرزه۱ دسته کوچک

طرز تهیه​



مرحله اول​

برای تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه ابتدا لوبیاها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه لوبیاها را روی دستمال می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.



مرحله دوم​

در این مرحله سر و ته لوبیاها را با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه آب را به همراه سرکه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم ترکیب آب و سرکه کمی گرم شوند.


مرحله سوم​

حالا نمک را اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون ترکیب آب و سرکه حل شود. در ادامه لوبیا سبز را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا رنگ لوبیا تغییر کند.





مرحله چهارم​

توجه داشته باشید که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشد تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشود. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون قابلمه بماند تا کمی پخته شود.


مرحله پنجم​

پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه لوبیا سبز ها را به ترتیب درون شیشه می چینیم.


مرحله ششم​

حالا در بین لوبیا سبزها مقداری سیر، فلفل قرمز، ترخون و مرزه قرار می دهیم. در ادامه ترکیب سرکه و آب درون قابلمه را روی لوبیاها می ریزیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود.




مرحله هفتم​

توجه داشته باشید که ترکیب سرکه و آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در ادامه شیشه ترشی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
ممنونم
 
استارتر
استارتر

اماتیس

Guest
من درست میکنم راجب مزه ش بهتون میگم
 

بالا