اره متنفرممممممم چرا ب خود ادم نمیگن ...من یه وقت چیزای میشنوم که تا یه مدت ازغصه خابم نمیبره ...خب لهنتی تو که از زندگی من خبر نداری ...چرا قضاوتم میکنی چراب خودم نمیگی????
بحث شهامت نیست فقط
مثلا طرف یه عالمه طرفدار و پشتیبان داره میزنن با سنگ دسشویی یکیت میکنن
بحث زوره
بحث اینه که حق خوری میشه
بحث اینه که مظلوم واقع شدی
بحث اینه که یه وقتایی شهامت هم داشتی و گفتی و زده لتوپارت کرده
اینجا دیگه وقتی میری پیش دیگران حرفش رو میزنی و چاره جویی میکنی یا حق خواهی میکنی غیبت حساب نمیشه و پست نیستی
اره متنفرممممممم چرا ب خود ادم نمیگن ...من یه وقت چیزای میشنوم که تا یه مدت ازغصه خابم نمیبره ...خب لهنتی تو که از زندگی من خبر نداری ...چرا قضاوتم میکنی چراب خودم نمیگی????
نخوابیدن شما از غصه بابت اینکه دیگران بخاطر عدم شناخت کافی از شما و زندگیتون قضاوتتون میکنن بخاطر عدم شناخت کافیه خودتون از تواناییها و ظرفیتهای وجودیتونه...
تفاوت واقعی رفتار درست و خوب و زیبا رو از غلط و بد و زشت رو بدونین..
و همواره کار درست و خوب و زیبا رو انجام بدین..
اینجوری قضاوت دیگران براتون کمترین اهمیت رو پیدا میکنه..
بلاخره گاهی وقتا ننیتونی از بعصی ازحرفها ب راحتی بگذری و ناخوداگاه ذهنتو در گیر میکنه ..این اتفاق حتما برای خیلیها میفته گاهی شنیدن بعصی از حرفها اصلا قابل هصم نیست
بحث شهامت نیست فقط
مثلا طرف یه عالمه طرفدار و پشتیبان داره میزنن با سنگ دسشویی یکیت میکنن
بحث زوره
بحث اینه که حق خوری میشه
بحث اینه که مظلوم واقع شدی
بحث اینه که یه وقتایی شهامت هم داشتی و گفتی و زده لتوپارت کرده
اینجا دیگه وقتی میری پیش دیگران حرفش رو میزنی و چاره جویی میکنی یا حق خواهی میکنی غیبت حساب نمیشه و پست نیستی
اولا اینکه چاره جویی باید پیش کسی باشه که اولا حرف شما رو به کس دیگه ای نگه و دوما بتونی با توجه به تخصص و یا از روی شناخت زیاد رفتارهای شما و اون شخص سوم بتونه واقعا کمکی به شما بکنه..
اینی که توی یک جمعی یا پیش هر کسی بشینیم و از بدیهای کسی بگیم که صرفا حرفی زده باشیم..............از انسانیت به دوره
اولا اینکه چاره جویی باید پیش کسی باشه که اولا حرف شما رو به کس دیگه ای نگه و دوما بتونی با توجه به تخصص و یا از روی شناخت زیاد رفتارهای شما و اون شخص سوم بتونه واقعا کمکی به شما بکنه..
اینی که توی یک جمعی یا پیش هر کسی بشینیم و از بدیهای کسی بگیم که صرفا حرفی زده باشیم..............از انسانیت به دوره
بلاخره گاهی وقتا ننیتونی از بعصی ازحرفها ب راحتی بگذری و ناخوداگاه ذهنتو در گیر میکنه ..این اتفاق حتما برای خیلیها میفته گاهی شنیدن بعصی از حرفها اصلا قابل هصم نیست