ترسو ترین شخص..

مااماان_ساامیاار

Guest
اخه ب یه عده میگیم ، جر وا جرمون میکنن ، منطقی برخورد نمیکنن ک

مهرانه

Guest
اره متنفرممممممم چرا ب خود ادم نمیگن ...من یه وقت چیزای میشنوم که تا یه مدت ازغصه خابم نمیبره ...خب لهنتی تو که از زندگی من خبر نداری ...چرا قضاوتم میکنی چراب خودم نمیگی????

طلای سرخ

Guest
به نظر من ترسو ترین موجود کسی که شهامت گفتن بدیه کسی رو به خودش نداره...

اینجوریه که "غیبت" میشه پست ترین کار دنیا..

"پست نباشیم"..
بحث شهامت نیست فقط
مثلا طرف یه عالمه طرفدار و پشتیبان داره میزنن با سنگ دسشویی یکیت میکنن
بحث زوره
بحث اینه که حق خوری میشه
بحث اینه که مظلوم واقع شدی
بحث اینه که یه وقتایی شهامت هم داشتی و گفتی و زده لتوپارت کرده
اینجا دیگه وقتی میری پیش دیگران حرفش رو میزنی و چاره جویی میکنی یا حق خواهی میکنی غیبت حساب نمیشه و پست نیستی

استارتر
استارتر

Mat_s

Guest
اره متنفرممممممم چرا ب خود ادم نمیگن ...من یه وقت چیزای میشنوم که تا یه مدت ازغصه خابم نمیبره ...خب لهنتی تو که از زندگی من خبر نداری ...چرا قضاوتم میکنی چراب خودم نمیگی????
نخوابیدن شما از غصه بابت اینکه دیگران بخاطر عدم شناخت کافی از شما و زندگیتون قضاوتتون میکنن بخاطر عدم شناخت کافیه خودتون از تواناییها و ظرفیتهای وجودیتونه...

تفاوت واقعی رفتار درست و خوب و زیبا رو از غلط و بد و زشت رو بدونین..

و همواره کار درست و خوب و زیبا رو انجام بدین..
اینجوری قضاوت دیگران براتون کمترین اهمیت رو پیدا میکنه..

مهرانه

Guest
بلاخره گاهی وقتا ننیتونی از بعصی ازحرفها ب راحتی بگذری و ناخوداگاه ذهنتو در گیر میکنه ..این اتفاق حتما برای خیلیها میفته گاهی شنیدن بعصی از حرفها اصلا قابل هصم نیست

استارتر
استارتر

Mat_s

Guest
بحث شهامت نیست فقط
مثلا طرف یه عالمه طرفدار و پشتیبان داره میزنن با سنگ دسشویی یکیت میکنن
بحث زوره
بحث اینه که حق خوری میشه
بحث اینه که مظلوم واقع شدی
بحث اینه که یه وقتایی شهامت هم داشتی و گفتی و زده لتوپارت کرده
اینجا دیگه وقتی میری پیش دیگران حرفش رو میزنی و چاره جویی میکنی یا حق خواهی میکنی غیبت حساب نمیشه و پست نیستی
بحث چاره جویی با غیبت کاملا متفاوته..

اولا اینکه چاره جویی باید پیش کسی باشه که اولا حرف شما رو به کس دیگه ای نگه و دوما بتونی با توجه به تخصص و یا از روی شناخت زیاد رفتارهای شما و اون شخص سوم بتونه واقعا کمکی به شما بکنه..

اینی که توی یک جمعی یا پیش هر کسی بشینیم و از بدیهای کسی بگیم که صرفا حرفی زده باشیم..............از انسانیت به دوره

طلای سرخ

Guest
بحث چاره جویی با غیبت کاملا متفاوته..

اولا اینکه چاره جویی باید پیش کسی باشه که اولا حرف شما رو به کس دیگه ای نگه و دوما بتونی با توجه به تخصص و یا از روی شناخت زیاد رفتارهای شما و اون شخص سوم بتونه واقعا کمکی به شما بکنه..

اینی که توی یک جمعی یا پیش هر کسی بشینیم و از بدیهای کسی بگیم که صرفا حرفی زده باشیم..............از انسانیت به دوره
Screenshot_۲۰۲۰-۱۲-۳۰-۱۲-۴۲-۴۲-۹۳۷_com.android.chrome.jpg

استارتر
استارتر

Mat_s

Guest
بلاخره گاهی وقتا ننیتونی از بعصی ازحرفها ب راحتی بگذری و ناخوداگاه ذهنتو در گیر میکنه ..این اتفاق حتما برای خیلیها میفته گاهی شنیدن بعصی از حرفها اصلا قابل هصم نیست
غذا وقتی هضم میشه که معده کار خودش رو به خوبی انجام بده..

کاری کنین که فکرتون درست و به خوبی کار کنه...

اونوقته که هضم برخی رفتارها براتون راحتتر میشه..

mersana1400

Guest
اره بیان به خود آدم بگن چه خوب میشه

گوش مروارید_

Guest
ترسو تر از من نیست از همه میترسم و خىلى کم کار دلم و بکنم از حرف و حدیث مىترسم از اىن مورد بدتر دارىم؟

آپلود فایل یا ویدیو

بالا