تب سنج پستونکی بچگیام پیدا کردم ری‌دم توش+عکس

golnar

⭐کاربر برتر⭐
داشتم تو انباری خنزل پنزل هارو جمع میکردم یه کارتون کوچیک پیدا کردم دیدم تب سنج بچگیام توشه خدای من بعد ۱۶ سال هنوز باطریش کار می‌کرد گفتم بزارم دهنم ببینم تبم چنده دیدم ۲۴ بود گفتم بزا بشورمش‌ دوباره بزارم دهنم ببینم چنده تبم آب رفت توش خراب شد😭😭😭
بعد از
۱۶ سال خرابش کردم
۲۰۲۴۱۲۱۳_۲۰۲۸۲۸_mfnr.jpg
۲۰۲۴۱۲۱۳_۲۰۳۱۰۱_mfnr.jpg

منم تهی

کاربر جدید
داشتم تو انباری خنزل پنزل هارو جمع میکردم یه کارتون کوچیک پیدا کردم دیدم تب سنج بچگیام توشه خدای من بعد ۱۶ سال هنوز باطریش کار می‌کرد گفتم بزارم دهنم ببینم تبم چنده دیدم ۲۴ بود گفتم بزا بشورمش‌ دوباره بزارم دهنم ببینم چنده تبم آب رفت توش خراب شد😭😭😭بعد ۱۶ سال خرابش کردممشاهده پیوست 392567مشاهده پیوست 392568خراب نشده بزار یجا ابش بره
خراب ننشده بزار یجا ابش جمع شه بیرون خشک شه اوکی میشه

استارتر
استارتر

golnar

⭐کاربر برتر⭐
نه بابا انقدر روی گوشیم گرفتم . 😂
البته از راه دور بگیر خیلی داغم نباشه
با چاقو خواستم بازش کنم ترسیدم بشکنه بازش نکردم چند بار تکونش دادم محکم که رو زمین مثلا آبش بریزه زمین😭🥲
گذاشتم پشت بخاری الان فقط یه ذره تصویرش میاد و میره نکنه بخاطر اون کوبوندنا‌ بوده خراب شدههههههههههه 😂😭 یا شاید باید بیشتر بزارم خشک شه؟

شمیم عشق

⭐کاربر فعال⭐
با چاقو خواستم بازش کنم ترسیدم بشکنه بازش نکردم چند بار تکونش دادم محکم که رو زمین مثلا آبش بریزه زمین😭🥲
گذاشتم پشت بخاری الان فقط یه ذره تصویرش میاد و میره نکنه بخاطر اون کوبوندنا‌ بوده خراب شدههههههههههه 😂😭 یا شاید باید بیشتر بزارم خشک شه؟
نه عزیزم تا صبح بزار خشک شه .صبح بزارش تو برنج

دوست مژده

⭐کاربر برتر⭐
داشتم تو انباری خنزل پنزل هارو جمع میکردم یه کارتون کوچیک پیدا کردم دیدم تب سنج بچگیام توشه خدای من بعد ۱۶ سال هنوز باطریش کار می‌کرد گفتم بزارم دهنم ببینم تبم چنده دیدم ۲۴ بود گفتم بزا بشورمش‌ دوباره بزارم دهنم ببینم چنده تبم آب رفت توش خراب شد😭😭😭
بعد از
۱۶ سال خرابش کردممشاهده پیوست 392567مشاهده پیوست 392568
چقدددددد کوگولیه وااااا😍😍😍
من ندیده بودم ازاینا جدیددددبود🤩
اوکی شد؟

استارتر
استارتر

golnar

⭐کاربر برتر⭐
چقدددددد کوگولیه وااااا😍😍😍
من ندیده بودم ازاینا جدیددددبود🤩
اوکی شد؟