آلوچه رو میشوری خشک میکنی تا نصفش گوجه سبز هارو میریزی تو شیشه یه قاشق نعناع میریزی دوست داشتی گلپر هم بریز من زیاد تو ترشی دوست ندارم بعد بقیه گوجه سبز هارو بریز روش تا شیشه پر بشه بعد روش نصف قاشق دوبارا نعناع بریز یه قاشق نمک بریز بعد سرکه قرمز بریز روش تا شیشه رو بگیره اگه زیاد طعم تیز سرکه رو دوست نداری یکمم آب قاطی کن روی شیشه یه نایلون بکش بعد درشو محکم محکم ببند تا هوا اصلا توش نره بزار جای تاریک و خنک بیرون یخچال باشه زودتر میرسه میتونی یخچالم بزاری بعد دو هفته اماده هس هردم بردار یه تکونی بده مواد به همه جاش بره