تارت کیک محلبی ترکیه ای به روشی خوشمزه

Choi mary

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
استکان استفاده شده 125 میلی معادل نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
1 استکان شیر
1 استکان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
2 استکان آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)

برای خیس کردن کیک:
1 استکان شیر
3 قاشق مرباخوری قهوه فوری (نسکافه)

برای محلبی:
500 میلی شیر (2 پیمانه)
1 استکان شکر
1 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
100 میلی خامه مایع (خامه صبحانه هم میشه ، هم دمای محیط باشه)

برای روی کیک:
‌پودر کاکائو و شکلات خرد شده

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را 5_4 دقیقه هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب تارت (سایز 25) چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده 22_20 دقیقه بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و از فر بیرون آورید. وقتی گرمای اولیه را از دست داد از قالب خارج کنید. نسکافه را در شیر سرد حل کنید و روی کیک بریزید. (شیر نسکافه سرد و کیک ولرم)
برای محلبی شیر ، شکر ، نشاسته و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق با حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید و بپزید. وقتی جوشید و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید وانیل و خامه را اضافه کنید و تا وقتیکه صاف و یکدست شود هم بزنید و بصورت گرم روی کیک بریزید. 3_2 ساعت صبر کنید خنک شود سپس پودر کاکائو بپاشید و با شکلات خرد شده تزیین کرده سرو کنید. اگر یک شب در یخچال نگه دارید خوشمزه تر میشود
IMG_20231128_160123_942.jpg
 

MOTCHI'MN

کاربر جدید
عضویت
Nov 27, 2023
جنسیت
خانم
استکان استفاده شده 125 میلی معادل نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
1 استکان شیر
1 استکان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
2 استکان آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)

برای خیس کردن کیک:
1 استکان شیر
3 قاشق مرباخوری قهوه فوری (نسکافه)

برای محلبی:
500 میلی شیر (2 پیمانه)
1 استکان شکر
1 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری )
100 میلی خامه مایع (خامه صبحانه هم میشه ، هم دمای محیط باشه)

برای روی کیک:
‌پودر کاکائو و شکلات خرد شده

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را 5_4 دقیقه هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب تارت (سایز 25) چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده 22_20 دقیقه بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و از فر بیرون آورید. وقتی گرمای اولیه را از دست داد از قالب خارج کنید. نسکافه را در شیر سرد حل کنید و روی کیک بریزید. (شیر نسکافه سرد و کیک ولرم)
برای محلبی شیر ، شکر ، نشاسته و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق با حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید و بپزید. وقتی جوشید و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید وانیل و خامه را اضافه کنید و تا وقتیکه صاف و یکدست شود هم بزنید و بصورت گرم روی کیک بریزید. 3_2 ساعت صبر کنید خنک شود سپس پودر کاکائو بپاشید و با شکلات خرد شده تزیین کرده سرو کنید. اگر یک شب در یخچال نگه دارید خوشمزه تر میشود
مشاهده پیوست 335239
دلم خواس 😐💋

اینجوری هم عکس نگیر یهو یکی غش کرد باید گردن بگیری عزیزم🥰💔
 

بالا