بیایید ک کلی درد دارم???

• شروع کننده موضوع فاطمه
  • تاریخ شروع

فاطمه

Guest
?وااااااقعا درسته میگن دنیا برعکسه
یکی مثل من هزارجورررررر نیاز عاطفی داره ظاهرشم خوبه ولی خاستگار لعنتییییی نیس
یکی ام واقعا اصلا به ازدواج فکر نمیکنه و سرایطشم نداره از در و دیوار واسش میریزه
21 سالمه تو کل این سال دو سه تا همش خاستگار داشتم اونم هر دو سه سال یکی ک جلو هم نیومدن به ول و شیزینی بخواد برسه خدایا جقدر من بدبختم ک تو این دوره بدنیا اومدم ?????????????????????????????

nili

Guest
من چی بگم پس? عزیزم ناشکری نکنیم
خدا می‌دونه خودش بهترین موقع کیه
من که اصلا امیدی ندارم بتونم ازدواج کنم?

ساده دل?

Guest
یکی ام واقعا اصلا به ازدواج فکر نمیکنه و سرایطشم نداره از در و دیوار واسش میریزه
21 سالمه تو کل این سال دو سه تا همش خاستگار داشتم اونم هر دو سه سال یکی ک جلو هم نیومدن به ول و شیزینی بخواد برسه خدایا جقدر من بدبختم ک تو این دوره بدنیا اومدم ?????????????????????????????
غصه نخور عزیزم هراتفاقی یه موعد وزمانی داره انشاالله به وقتش بهترینا برات اتفاق بیفته به خوشی و سلامتی ?

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
به هر حال
مریضم
می خوب بشه اوضاع
بعدش می حاضره با من زندگی کنه
منم خیلی فکر میکنم به اینا غصه میخورم ??
نه عزیزم ??ناذاحت نباش کسی ادمو دوست داشته بلشه هر طور باشی میپذیره ایشالله مشملت هرچی هست زود خوب شه و ازدواج کنی

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
اسم شما دو تا رو يادداشت كنم پس فردا كه شوهر ميكنين اگه اومدين يه كلمه اعتراض كنين، اين تاپيك رو نشونتون بدم:دى
خخخخخ تو دعا کن شوهر کنیم باشه

Dela

Guest
ميخواستى يه زمانى به دنيا بياى كه به زور تو بچگى شوهرت بدن؟:دى

مهرانه

Guest
عزیزم اصلا اینجور فک نکن ..هنوز سنی نداری ...ب وقتش ازدواج میکنی مادر میشی ..یه روزی میشینی میخندی که اصلا چرا فک میکردی دیر شده....فک کنم مثل ارسط ب شدت ازدواجس هستی???

Dela

Guest
فقط تو اینجاست باور کن???
حتما تو دنياى واقعيم شخصيت باحالى دارى و آدما رو جذب ميكنى.

بهرحال هى تلقين نكن وگرنه كم كم دنيا باورش ميشه كه نيلى به درد ازدواج نميخوره

خودتو باور داشته باشى دنيا باورت ميكنه و به هرچى ميخواى ميرسى

بالا