چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه
mina-p12 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 19, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #1 چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه
_ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #2 باید ی کاری بکنی ی کاری برا خودت درست کنی بیکار نشینی ی چیزی یاد بگیری من اینجوری کردم خوب شدم
استارتر استارتر mina-p12 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 19, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #4 _ساغر__ گفت: باید ی کاری بکنی ی کاری برا خودت درست کنی بیکار نشینی ی چیزی یاد بگیری من اینجوری کردم خوب شدم کلیک کنید تا باز شود... من بیشتر سرکارم حتی میرم سمت گوشی دوباره ازش پول در میارم ولی باز این انرژی منفی ولمنمیکنه احساس میکنم روحیم لطیفه
_ساغر__ گفت: باید ی کاری بکنی ی کاری برا خودت درست کنی بیکار نشینی ی چیزی یاد بگیری من اینجوری کردم خوب شدم کلیک کنید تا باز شود... من بیشتر سرکارم حتی میرم سمت گوشی دوباره ازش پول در میارم ولی باز این انرژی منفی ولمنمیکنه احساس میکنم روحیم لطیفه
استارتر استارتر mina-p12 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 19, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #5 Mozhgan گفت: توجه به مثبتا کلیک کنید تا باز شود... چجوری مژگان جون
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #6 mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... راهکار خاصی ندارم . یه مدت بعد خودش میره
mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... راهکار خاصی ندارم . یه مدت بعد خودش میره
دخترک زیبا ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 30, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #7 وقتی بچه بودم: هیچ ایده ای نداشتم و سعی میکردم خودمو قانع کنم نوجوانی: کارای خوب خوب الان: گوش کردن موسیقی با صدای بلننند با هندزفری..آرومم میکنه
وقتی بچه بودم: هیچ ایده ای نداشتم و سعی میکردم خودمو قانع کنم نوجوانی: کارای خوب خوب الان: گوش کردن موسیقی با صدای بلننند با هندزفری..آرومم میکنه
Mozhgan ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #8 mina-p12 گفت: چجوری مژگان جون کلیک کنید تا باز شود... مثلا یک خونه ای راهروش بده اما ویوش خوبه ارامش داره به راهرو فکر نمیکنم به مثبتا دقت میکنم
mina-p12 گفت: چجوری مژگان جون کلیک کنید تا باز شود... مثلا یک خونه ای راهروش بده اما ویوش خوبه ارامش داره به راهرو فکر نمیکنم به مثبتا دقت میکنم
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #9 من هر موقع افکار منفی به مغزم هجوم میارن سریع یا میرم سراغ نوشتن چیزایی که دارم یا میدم سراغ یه فیلم کمدی
من هر موقع افکار منفی به مغزم هجوم میارن سریع یا میرم سراغ نوشتن چیزایی که دارم یا میدم سراغ یه فیلم کمدی
پروا کاربر جدید عضویت Mar 25, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #10 mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... انگار که حرف دل من رو گفتی بعضی وقتا حتی این افکار یه جوریم میکنن که میخوام گریه کنم
mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... انگار که حرف دل من رو گفتی بعضی وقتا حتی این افکار یه جوریم میکنن که میخوام گریه کنم
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #11 mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... مطالبی که حس وحالموخوب میکنه میخونم سعی میکنم استرسو ازخودم دورکنم سعی میکنم تامیتونم یک درصدم منفی فکرنکنم از آدمهای منفی نگر دوری میکنم با آدپهای شاد ومثبت اندیش رابطه بیشتربرقرارمیکنم
mina-p12 گفت: چجوری انرژی منفی و افکار چرت و پرتو از خودتون دور میکنید من بعضی وقتا افکار و انرژی منفی ولم نمیکنه کلیک کنید تا باز شود... مطالبی که حس وحالموخوب میکنه میخونم سعی میکنم استرسو ازخودم دورکنم سعی میکنم تامیتونم یک درصدم منفی فکرنکنم از آدمهای منفی نگر دوری میکنم با آدپهای شاد ومثبت اندیش رابطه بیشتربرقرارمیکنم
استارتر استارتر mina-p12 ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 19, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #12 پروا گفت: انگار که حرف دل من رو گفتی بعضی وقتا حتی این افکار یه جوریم میکنن که میخوام گریه کنم کلیک کنید تا باز شود... بعد دیدی یهو به اون دیگه فکر نمیکنی حتی اگر سرت گرمه دوباره یه فکر دیگه میاد تو ذهنت
پروا گفت: انگار که حرف دل من رو گفتی بعضی وقتا حتی این افکار یه جوریم میکنن که میخوام گریه کنم کلیک کنید تا باز شود... بعد دیدی یهو به اون دیگه فکر نمیکنی حتی اگر سرت گرمه دوباره یه فکر دیگه میاد تو ذهنت
پروا کاربر جدید عضویت Mar 25, 2024 جنسیت خانم Jul 15, 2024 #13 mina-p12 گفت: بعد دیدی یهو به اون دیگه فکر نمیکنی حتی اگر سرت گرمه دوباره یه فکر دیگه میاد تو ذهنت کلیک کنید تا باز شود... دقیقا حس مزخرفیه
mina-p12 گفت: بعد دیدی یهو به اون دیگه فکر نمیکنی حتی اگر سرت گرمه دوباره یه فکر دیگه میاد تو ذهنت کلیک کنید تا باز شود... دقیقا حس مزخرفیه
_ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jul 16, 2024 #14 mina-p12 گفت: من بیشتر سرکارم حتی میرم سمت گوشی دوباره ازش پول در میارم ولی باز این انرژی منفی ولمنمیکنه احساس میکنم روحیم لطیفه کلیک کنید تا باز شود... سرگرمی یا هدف جدید باور کن جز این حالت بهتر نمیشه ی کاری ک دویت داری یاد بگیر
mina-p12 گفت: من بیشتر سرکارم حتی میرم سمت گوشی دوباره ازش پول در میارم ولی باز این انرژی منفی ولمنمیکنه احساس میکنم روحیم لطیفه کلیک کنید تا باز شود... سرگرمی یا هدف جدید باور کن جز این حالت بهتر نمیشه ی کاری ک دویت داری یاد بگیر