? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه?
یک گل سرخ Guest Dec 24, 2020 #1 ? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه?
Faraneh Guest Dec 24, 2020 #5 یک گل سرخ گفت: ? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه? کلیک کنید تا باز شود... سبزه هستی قد تقریبا بلند و یه مقدار اخلاقت خشکه و لاغر هستی .درسته؟?
یک گل سرخ گفت: ? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه? کلیک کنید تا باز شود... سبزه هستی قد تقریبا بلند و یه مقدار اخلاقت خشکه و لاغر هستی .درسته؟?
Faraneh Guest Dec 24, 2020 #6 یک گل سرخ گفت: ? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه? کلیک کنید تا باز شود... اگه درست نگفتم پستمو پاک میکنم?
یک گل سرخ گفت: ? هر کسی می خواد بیاد راجع به قیافهٔ و اخلاق بقیه حدس بزنه ببینیم کی درست تر حدس می زنه? کلیک کنید تا باز شود... اگه درست نگفتم پستمو پاک میکنم?
دختر جذاب Guest Dec 24, 2020 #7 جوجه رنگی گفت: من من?? کلیک کنید تا باز شود... مهربووووون ، باحال ، باجنبه ، کینه ای هم نیستی
استارتر استارتر یک گل سرخ Guest Dec 24, 2020 #8 جوجه رنگی گفت: من من?? کلیک کنید تا باز شود... صورت گرد و خوشگل و با نمک، مهربون و باز هم بانمک:|?
صنم Guest Dec 24, 2020 #9 دختر_جذاب گفت: مهربووووون ، باحال ، باجنبه ، کینه ای هم نیستی کلیک کنید تا باز شود... ????
صنم Guest Dec 24, 2020 #12 یک گل سرخ گفت: صورت گرد و خوشگل و با نمک، مهربون و باز هم بانمک:|? کلیک کنید تا باز شود... واای از کجااا فهمیدی?? دقیقا صورتم گرده
یک گل سرخ گفت: صورت گرد و خوشگل و با نمک، مهربون و باز هم بانمک:|? کلیک کنید تا باز شود... واای از کجااا فهمیدی?? دقیقا صورتم گرده
استارتر استارتر یک گل سرخ Guest Dec 24, 2020 #13 دختر_جذاب گفت: خودت مهربون ، کمی مغرور ، بامعرفت ، صبور کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم که اینایی که میگی باشم? اونایی که میشناسن هم همین رو میگن البته?
دختر_جذاب گفت: خودت مهربون ، کمی مغرور ، بامعرفت ، صبور کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم که اینایی که میگی باشم? اونایی که میشناسن هم همین رو میگن البته?
هلنم Guest Dec 24, 2020 #14 ♡Sadaf♡ گفت: مننووو حدس بزنین کلیک کنید تا باز شود... چشم رنگی مو فرفری عاشق دلسوز?
استارتر استارتر یک گل سرخ Guest Dec 24, 2020 #15 Faraneh گفت: سبزه هستی قد تقریبا بلند و یه مقدار اخلاقت خشکه و لاغر هستی .درسته؟? کلیک کنید تا باز شود... سبزه که نه، قدم و لاغر بودن رو درست گفتی? اخلاقم رو نمی دونم باید بقیه بگن:|?
Faraneh گفت: سبزه هستی قد تقریبا بلند و یه مقدار اخلاقت خشکه و لاغر هستی .درسته؟? کلیک کنید تا باز شود... سبزه که نه، قدم و لاغر بودن رو درست گفتی? اخلاقم رو نمی دونم باید بقیه بگن:|?
صنم Guest Dec 24, 2020 #16 Vafa68 گفت: من من من آمده ام من من من من آمده ام کلیک کنید تا باز شود... تو باحال . مهربون .تپل . قد بلند و هیکلی . بامرام
Vafa68 گفت: من من من آمده ام من من من من آمده ام کلیک کنید تا باز شود... تو باحال . مهربون .تپل . قد بلند و هیکلی . بامرام
چشم رنگیم Guest Dec 24, 2020 #17 هلنم گفت: چشم رنگی مو فرفری عاشق دلسوز? کلیک کنید تا باز شود... اهوممم اینارو ک خودم گفدم ک ?
هلنم Guest Dec 24, 2020 #19 دختر_جذاب گفت: خودت مهربون ، کمی مغرور ، بامعرفت ، صبور کلیک کنید تا باز شود... خوشگل جذاب مهربون بامعرفت باشخصیت
دختر_جذاب گفت: خودت مهربون ، کمی مغرور ، بامعرفت ، صبور کلیک کنید تا باز شود... خوشگل جذاب مهربون بامعرفت باشخصیت
Faraneh Guest Dec 24, 2020 #20 یک گل سرخ گفت: سبزه که نه، قدم و لاغر بودن رو درست گفتی? اخلاقم رو نمی دونم باید بقیه بگن:|? کلیک کنید تا باز شود...
یک گل سرخ گفت: سبزه که نه، قدم و لاغر بودن رو درست گفتی? اخلاقم رو نمی دونم باید بقیه بگن:|? کلیک کنید تا باز شود...