بچه کی ماهی سفید رو خوشمزه درست میکنه

  • شروع کننده موضوع مامان اروین
  • تاریخ شروع

مامان اروین

Guest
شکم پر نه!!!! تیکه های ماهی سفید. منکمث همه ماهی ها سیر و پیاز زعفرون میزنم.... اصن عطر ماهی سفید مشخص نمیشه?
 

بور چشم سبز

Guest
من ماهی کبابی میخورم یه تیکه *یک کف دست* پروتئین داره #رژیمی ???‍♀️❤??
 

Rose

Guest
شکم پر نه!!!! تیکه های ماهی سفید. منکمث همه ماهی ها سیر و پیاز زعفرون میزنم.... اصن عطر ماهی سفید مشخص نمیشه?
شمالیا اکثرا ماهی سفید و شکم پر میکنن و قزل آلا رو سرخ

ولی میگم الان بهت چیکارکنی

رب انار زردچوبه سیر نمک و فلفل و سبزی های معطر
خیلیی کم آبلیمو
اینو تو بخوابونش

یا این مواد و بمال بهش بعد سرخ کن
 
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
شمالیا اکثرا ماهی سفید و شکم پر میکنن و قزل آلا رو سرخ

ولی میگم الان بهت چیکارکنی

رب انار زردچوبه سیر نمک و فلفل و سبزی های معطر
خیلیی کم آبلیمو
اینو تو بخوابونش

یا این مواد و بمال بهش بعد سرخ کن
مرسی گلم سبزی چیا بزنم!؟
 
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
شمالیا اکثرا ماهی سفید و شکم پر میکنن و قزل آلا رو سرخ

ولی میگم الان بهت چیکارکنی

رب انار زردچوبه سیر نمک و فلفل و سبزی های معطر
خیلیی کم آبلیمو
اینو تو بخوابونش

یا این مواد و بمال بهش بعد سرخ کن
بعدش رب انار نمیسوزه؟ موقع سرخ شدن؟
 
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
چرا توی نت سرچ نمیکنی؟
دستور ها خیلی متنوع و زیادن. ادم نمیدونه کدومش واقعا خوبه. اونی ک شمالیرهاودرست میکنن خوش عطر تر از اونی میشه ک خودم تو خونه درست میکنم
 

چترسفید

Guest
سلام عزیزم من اصالتا شمالی ام ما میگیم ماهی سفید خودش خوشمزه است و حیفه بهش آرد و پودر سوخاری بزنیم اما اگه ماهی درسته داری مالاتاش کن به شدت خوشمزه است
اول از طرف کمر بازش کن(شکم نه ها کمر یعنی اونجایی که استخون داره،این اصلشه اگه برات سخته همون از شکم باز کن) مثل سفره بشه کامل توش رو خالی کن بشور بذار توی توری کباب پز بذار رو منقل،دوتا سس داره که اولیش رو باید رو منقل بریزی روش دومی سر سفره کنارش سرو میشه، برای سس اول یکم رب یکم رب انار نمک و فلفل و آب نارنج و یه کوچولو چوچاق و روغن زیتون رو خوب مخلوط کن ماهیت رو اول از طرف پوست بذار رو منقل وقتی پوستش سوخت برش گردون با چاقو آروم آروم جدا کن پوستش رو و سست رو بمال روش بعد برش گردون اون طرفشم سس بزن فقط چون سس داره نباید باد بزنی چون میسوزه باید حوصله به خرج بدی وقتی پخت آروم از توری جدا کن تا از هم نپاشه،اون یکی سس هم اسمش انار آموزه پودر گردو و آب انار ترش یا اگه نداری رب انار و گلپر و چوچاق و نعنا و نمک و فلفل و سیر اینارو با هم قاطی کن فقط دقت کن این سس خیلی غلیظ شبیه ماست چکیده میشه وقتی میخواین نوش جان کنین از این سس بذار کنارش قول میدم عاشق طعمش شی خانواده همسرم لرن براشون یبار درست کردم همه اش میگن باز درست کن اما اینجا ماهی سفید پیدا نمیشه متاسفانه
 

چترسفید

Guest
سلام عزیزم من اصالتا شمالی ام ما میگیم ماهی سفید خودش خوشمزه است و حیفه بهش آرد و پودر سوخاری بزنیم اما اگه ماهی درسته داری مالاتاش کن به شدت خوشمزه است
اول از طرف کمر بازش کن(شکم نه ها کمر یعنی اونجایی که استخون داره،این اصلشه اگه برات سخته همون از شکم باز کن) مثل سفره بشه کامل توش رو خالی کن بشور بذار توی توری کباب پز بذار رو منقل،دوتا سس داره که اولیش رو باید رو منقل بریزی روش دومی سر سفره کنارش سرو میشه، برای سس اول یکم رب یکم رب انار نمک و فلفل و آب نارنج و یه کوچولو چوچاق و روغن زیتون رو خوب مخلوط کن ماهیت رو اول از طرف پوست بذار رو منقل وقتی پوستش سوخت برش گردون با چاقو آروم آروم جدا کن پوستش رو و سست رو بمال روش بعد برش گردون اون طرفشم سس بزن فقط چون سس داره نباید باد بزنی چون میسوزه باید حوصله به خرج بدی وقتی پخت آروم از توری جدا کن تا از هم نپاشه،اون یکی سس هم اسمش انار آموزه پودر گردو و آب انار ترش یا اگه نداری رب انار و گلپر و چوچاق و نعنا و نمک و فلفل و سیر اینارو با هم قاطی کن فقط دقت کن این سس خیلی غلیظ شبیه ماست چکیده میشه وقتی میخواین نوش جان کنین از این سس بذار کنارش قول میدم عاشق طعمش شی خانواده همسرم لرن براشون یبار درست کردم همه اش میگن باز درست کن اما اینجا ماهی سفید پیدا نمیشه متاسفانه
اسم سس دوم انار آغوزه گوشیم کلمات رو تغییر میده
 
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
سلام عزیزم من اصالتا شمالی ام ما میگیم ماهی سفید خودش خوشمزه است و حیفه بهش آرد و پودر سوخاری بزنیم اما اگه ماهی درسته داری مالاتاش کن به شدت خوشمزه است
اول از طرف کمر بازش کن(شکم نه ها کمر یعنی اونجایی که استخون داره،این اصلشه اگه برات سخته همون از شکم باز کن) مثل سفره بشه کامل توش رو خالی کن بشور بذار توی توری کباب پز بذار رو منقل،دوتا سس داره که اولیش رو باید رو منقل بریزی روش دومی سر سفره کنارش سرو میشه، برای سس اول یکم رب یکم رب انار نمک و فلفل و آب نارنج و یه کوچولو چوچاق و روغن زیتون رو خوب مخلوط کن ماهیت رو اول از طرف پوست بذار رو منقل وقتی پوستش سوخت برش گردون با چاقو آروم آروم جدا کن پوستش رو و سست رو بمال روش بعد برش گردون اون طرفشم سس بزن فقط چون سس داره نباید باد بزنی چون میسوزه باید حوصله به خرج بدی وقتی پخت آروم از توری جدا کن تا از هم نپاشه،اون یکی سس هم اسمش انار آموزه پودر گردو و آب انار ترش یا اگه نداری رب انار و گلپر و چوچاق و نعنا و نمک و فلفل و سیر اینارو با هم قاطی کن فقط دقت کن این سس خیلی غلیظ شبیه ماست چکیده میشه وقتی میخواین نوش جان کنین از این سس بذار کنارش قول میدم عاشق طعمش شی خانواده همسرم لرن براشون یبار درست کردم همه اش میگن باز درست کن اما اینجا ماهی سفید پیدا نمیشه متاسفانه
مرسی قشنگم عالی و با حوصله توضیح دادی??
 

بالا