سلام عزیزم من اصالتا شمالی ام ما میگیم ماهی سفید خودش خوشمزه است و حیفه بهش آرد و پودر سوخاری بزنیم اما اگه ماهی درسته داری مالاتاش کن به شدت خوشمزه است
اول از طرف کمر بازش کن(شکم نه ها کمر یعنی اونجایی که استخون داره،این اصلشه اگه برات سخته همون از شکم باز کن) مثل سفره بشه کامل توش رو خالی کن بشور بذار توی توری کباب پز بذار رو منقل،دوتا سس داره که اولیش رو باید رو منقل بریزی روش دومی سر سفره کنارش سرو میشه، برای سس اول یکم رب یکم رب انار نمک و فلفل و آب نارنج و یه کوچولو چوچاق و روغن زیتون رو خوب مخلوط کن ماهیت رو اول از طرف پوست بذار رو منقل وقتی پوستش سوخت برش گردون با چاقو آروم آروم جدا کن پوستش رو و سست رو بمال روش بعد برش گردون اون طرفشم سس بزن فقط چون سس داره نباید باد بزنی چون میسوزه باید حوصله به خرج بدی وقتی پخت آروم از توری جدا کن تا از هم نپاشه،اون یکی سس هم اسمش انار آموزه پودر گردو و آب انار ترش یا اگه نداری رب انار و گلپر و چوچاق و نعنا و نمک و فلفل و سیر اینارو با هم قاطی کن فقط دقت کن این سس خیلی غلیظ شبیه ماست چکیده میشه وقتی میخواین نوش جان کنین از این سس بذار کنارش قول میدم عاشق طعمش شی خانواده همسرم لرن براشون یبار درست کردم همه اش میگن باز درست کن اما اینجا ماهی سفید پیدا نمیشه متاسفانه