بچه ها

• شروع کننده موضوع Kiana
  • تاریخ شروع

Kiana

Guest
نمیدونم چرا هربار ک میخوام ب کسی پیام بدم، مثلا بعد ی مدت باشه و یا پیامم یجورایی احساسی باشه حس‌میکنم اگه پیام بدم طرف مسخره م میکنه پیش خودش
و پیام نمیدم? در نتیجه خود فرد چند وقت بعدش پیام
میده و فک میکنه من اخلاق بدی دارم ک پیام ندادم اصلا
چیکار کنم این اخلاقم درست شه و یا بنظرتون درست فکر میکنم؟
کلا برای شخصی خاصی منظورم نیست، برای همه اینطوریم

Darla

Guest
نمیدونم چرا هربار ک میخوام ب کسی پیام بدم، مثلا بعد ی مدت باشه و یا پیامم یجورایی احساسی باشه حس‌میکنم اگه پیام بدم طرف مسخره م میکنه پیش خودش
و پیام نمیدم? در نتیجه خود فرد چند وقت بعدش پیام
میده و فک میکنه من اخلاق بدی دارم ک پیام ندادم اصلا
چیکار کنم این اخلاقم درست شه و یا بنظرتون درست فکر میکنم؟
کلا برای شخصی خاصی منظورم نیست، برای همه اینطوریم
مثل منی ... منم همیشه میخوام شروع کننده پیام باشم خجالت میکشم و حس میکنم طرف خوشش نمیاد??خیلییی اخلاق بدیه واقعا ....???

استارتر
استارتر

Kiana

Guest
مثل منی ... منم همیشه میخوام شروع کننده پیام باشم خجالت میکشم و حس میکنم طرف خوشش نمیاد??خیلییی اخلاق بدیه واقعا ....???
وای دقیقااا.. الان برای معذرت خواهی دوباره هم‌میخوام پیام بدم حس‌ میکنم بخونه مسخره م میکنه ?

Darla

Guest
وای دقیقااا.. الان برای معذرت خواهی دوباره هم‌میخوام پیام بدم حس‌ میکنم بخونه مسخره م میکنه ?
ببین این توهم ذهنمونه خب؟ اصلا همچین چیزی وجود نداره ... فکر کن به وقتی که یکی بهت پیام میده ‌‌.. تو چه حسی میگیری؟خوشحال نمیشی؟آدمای دیگم مثل مان وقتی تو پیام میدی دقیقا همون حس و میگیره ... پس افکار پوچ و بزن کنار و برو جلو?

استارتر
استارتر

Kiana

Guest
ببین این توهم ذهنمونه خب؟ اصلا همچین چیزی وجود نداره ... فکر کن به وقتی که یکی بهت پیام میده ‌‌.. تو چه حسی میگیری؟خوشحال نمیشی؟آدمای دیگم مثل مان وقتی تو پیام میدی دقیقا همون حس و میگیره ... پس افکار پوچ و بزن کنار و برو جلو?
چشمممم. سعی میکنم خودمو آروم کنم

بالا