شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم.
سانیاخانوم Guest Dec 21, 2020 #1 شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم.
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #2 سانیاخانوم گفت: شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم. کلیک کنید تا باز شود... کم پیش میاد برم اهل تاپیک زدنم نیستم
سانیاخانوم گفت: شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم. کلیک کنید تا باز شود... کم پیش میاد برم اهل تاپیک زدنم نیستم
استارتر استارتر سانیاخانوم Guest Dec 21, 2020 #3 TurkmenGelin گفت: کم پیش میاد برم اهل تاپیک زدنم نیستم کلیک کنید تا باز شود... دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟
TurkmenGelin گفت: کم پیش میاد برم اهل تاپیک زدنم نیستم کلیک کنید تا باز شود... دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟
لیلی کویین Guest Dec 21, 2020 #4 چرا میرم ولی کم تایپکم دیگه نمیزنم سانیاخانوم گفت: شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم. کلیک کنید تا باز شود...
چرا میرم ولی کم تایپکم دیگه نمیزنم سانیاخانوم گفت: شایی که اینجایین دیگه نی نی سایت نمیرین؟؟؟؟؟؟ من میرم سر میزنم میام ولی تاپیک نمیزنم. کلیک کنید تا باز شود...
TurkmenGelin Guest Dec 21, 2020 #5 سانیاخانوم گفت: دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم گاهی شده دو سه ماه هم سر نزدم?? فقط موج منفیه مگه اینکه تاپیک خوب پیدا کنم و ذخیرش کنم
سانیاخانوم گفت: دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم گاهی شده دو سه ماه هم سر نزدم?? فقط موج منفیه مگه اینکه تاپیک خوب پیدا کنم و ذخیرش کنم
مامان.آراد Guest Dec 21, 2020 #7 سانیاخانوم گفت: دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... صد سال سياه دلمون تنگ نميشه واسه ني ني سايت
سانیاخانوم گفت: دلت تنگ نمیشه برا اونجا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... صد سال سياه دلمون تنگ نميشه واسه ني ني سايت