بچه ها بیاین یه دقیقه لطفا

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
من دانشجوام ترم آخر مترجمی ام به امید خدا تیر فارغ‌التحصیل میشم
بفکرم افتاده شروع کنم زبان درس بدم.. آنلاین بخوام شروع کنم به تدریس خوبیش اینه ساعتش دست خودمه و پول کل کلاس واسه خودم می مونه و وقتایی که خودم کلاس ندارم میتونم فیکسش کنم کلاسارو شاگرد هم از دیوار میشه پیدا کرد اگه پیج اینستا هم بزنم خوب میشه ولی حوصله فالوور جمع کردن و تولید محتوا ندارم
تو آموزشگاه زبان بخوام درس بدم اکثر پول تدریسم میره تو جیب مدیر آموزشگاه تازه قبلشم کلا ادا میان که بیا اول ttc ثبت نام کن که اونم میلیونی پول دوره اش هست هر اموزشگاه هم تی تی سی (دوره تربیت معلم زبانه)خودشو قبول داره ولی خوبیش اینه نیازی نیست من دنبال شاگرد بگردم
بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟

میم ماهی

کاربر جدید
بنظرم اولش برو آکادمی جایی کار کن بعد برای خودت آکادمی بزن یا تو ایتا و اینستا و تلگرام کانال بزن. اگه حوصله نداشتی هم میتونی ادمین بگیری

استارتر
استارتر
Niloofar

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
بنظرم اولش برو آکادمی جایی کار کن بعد برای خودت آکادمی بزن یا تو ایتا و اینستا و تلگرام کانال بزن. اگه حوصله نداشتی هم میتونی ادمین بگیری
از دیوار نمیشه پیدا کرد یعنی؟؟ خیلیا میخوان زبان یاد بگیرن مخصوصا زبان مدرسه رو یا مکالمه و اینارو آخه

استارتر
استارتر
Niloofar

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
اره تو شهر ما جهاد دانشگاهی معلم زبان استخدام میکنه و حقوقشون خوبه. مدرک داری؟
ایلتس و تافل ندارم ترم اخر مترجمی ام کلاس زبانم پنج سال رفتم مدرسه میرفتم ولش کردم ولی زبانم عالیه

میم ماهی

کاربر جدید
من خودم ۸ ساله دارم میرم کلاس زبان و یک ساله دیگه که بخونم مدرکمو میگیرم. بعد برات دوره دبیری زبان میزارن و بعد از اون میتونی حتی تو سن کم هم معلم بشی

استارتر
استارتر
Niloofar

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
من خودم ۸ ساله دارم میرم کلاس زبان و یک ساله دیگه که بخونم مدرکمو میگیرم. بعد برات دوره دبیری زبان میزارن و بعد از اون میتونی حتی تو سن کم هم معلم بشی
جدی میگی؟ معلم مدرسه؟؟ استخدام اموزش پرورش یعنی؟؟؟؟

استارتر
استارتر
Niloofar

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
آیلتس و تافل دیگه
نمیدونم ‌والا
اخه هر جا هم بری بگی میخوام تو اموزشگاهتون درس بدم یه تعیین سطح میگیرن بعد میگن بیا تی تی سی بگذرون هیچکدوم حرفی از تافل و آیلتس نمیزنه

استارتر
استارتر
Niloofar

Niloofar

⭐کاربر برتر⭐
معلم همونجا منظورمه با حقوق خوب. برای دبیری آموزش پرورش باید حتما فرهنگیان قبول شی یا پارتی چیزی داشته باشی
چه خوب شرایط دوره جهاد دانشگاهی چیه خب من میتونم بعد اینکه کارشناسیمو گرفتم برم دوره اش رو بگذرونم؟

میم ماهی

کاربر جدید
چه خوب شرایط دوره جهاد دانشگاهی چیه خب من میتونم بعد اینکه کارشناسیمو گرفتم برم دوره اش رو بگذرونم؟
نمی دونم عزیزم. بازم میخوای رجوع کن به جهاد دانشگاهی شهر خودتون و شرایطت توضیح بده . ولی تو دیوار هم بزار

آپلود فایل یا ویدیو

بالا