بچه ها باید یک کار جهادی کنیم???

• شروع کننده موضوع lovely me
  • تاریخ شروع

lovely me

Guest
تا اینجا شلوغ شه?
خب چیکار کنیم؟
پیشنهاد بدید

مژده

Guest
هرجا دیدید در نی نی سایت آدرس گروه ت ل گ رام و واتساپ و این چیزا گذاشتن برید عضو بشید بعد اونجا توی گروه ها برای مادران تبلیغ کنید نی نی یار هم دیگه توی تلگ رام نیست بتونه لغو کاربری کنه ?

هرجا هم توی مامی گپ و نی نی سایت کاربر ناراضی دیدید سریع برید پیغام خصوصیش آدرس اینجا رو بدید. بالاخره موفق میشیم ?

مژده

Guest
سلام دستت مرسی خعلی خلوته????
فدات عزیزم منتها اینجا رو تازه راه انداختیم. طول میکشه تا شلوغ بشه. تا الان 120 تا کاربر ثبت نام کرده و همشون اومدن گفتن اینجا خلوته. اگر همین 120 تا باهم فعالیت میکردن اینجا از نی نی سایت هم شلوغ تر میشد منتها همه فقط اعتراض میکنن هیشکی نمیاد فعالیت کنه :ROFLMAO:

عزیزم شماهم هر روز بیا اینجا هر روز سر بزن باهم شلوغش میکنیم. خیلی طول نمیکشه تا اینجاهم رونق بگیره ?

رها جونییییی

Guest
فدات عزیزم منتها اینجا رو تازه راه انداختیم. طول میکشه تا شلوغ بشه. تا الان 120 تا کاربر ثبت نام کرده و همشون اومدن گفتن اینجا خلوته. اگر همین 120 تا باهم فعالیت میکردن اینجا از نی نی سایت هم شلوغ تر میشد منتها همه فقط اعتراض میکنن هیشکی نمیاد فعالیت کنه :ROFLMAO:

عزیزم شماهم هر روز بیا اینجا هر روز سر بزن باهم شلوغش میکنیم. خیلی طول نمیکشه تا اینجاهم رونق بگیره ?
باشه خانمی چششششمم????(y):love::love::love::love::love::love::love::LOL::love::love::love::love::love::whistle:

مامان شاینا

Guest
سلام به همه
من تازه اومدم به این سایت
لینک اینجارو از نی نی سایت گرفتم
میگم شمامیتونین توی نی نی سایت برامن یه زحمتی بکشی وبه نی نی یاربگی کاربریموبهم برگردونه؟ ممنونت میشم عزیزم. باشماره شوهرم که زدم نمیتونم باگوشی خودم واردبشم چون وقتی روقسمت ثبت نام زدم مینویسه صفحه موجودنیست مث زمانی ک نت نداشته باشی. بعدباگوشی خودش ثبت نام کردم ورمزعبوردادم خودم که بتونم بارمزعبورش وشمارش باگوشی خودم واردبشم بازم نمیشه نمیدونم چرا. خواهش میکنم ازنی نی یاردرخواست کن برام که کاربریموبهم برگردونه. بهش بگوقول داده کازی نکنه دیگ ک تعلیق بشه. کاربریم هم آلوچه2334هست

بالا