از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟
dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #1 از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟
استارتر استارتر dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #4 میخواد بره? گفت: فکر کنم نفس کشیدنه? کلیک کنید تا باز شود... ??
نغمه☆ Guest Dec 15, 2021 #5 dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... هم فرم بینی یکم ورم دار و پف کرده میشه هم زمستونا پدر آدم درمیاد نفس کشیدن هم موقع خواب سخته
dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... هم فرم بینی یکم ورم دار و پف کرده میشه هم زمستونا پدر آدم درمیاد نفس کشیدن هم موقع خواب سخته
کوئوکا? Guest Dec 15, 2021 #6 dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... نفس کشیدن منم شبا دهنم بازه???? داداشمم اینجوری بود عمل کرد خالمم بود عمل کرد ??
dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... نفس کشیدن منم شبا دهنم بازه???? داداشمم اینجوری بود عمل کرد خالمم بود عمل کرد ??
Coffee Guest Dec 15, 2021 #7 dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دوش ??
dj_dinoo گفت: از کجا میفهمید انجراف داره بینیتون؟ شکل بینی مثلا عوض میشه یا نفس کشیدن و اینا؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دوش ??
Coffee Guest Dec 15, 2021 #8 dj_dinoo گفت: @Coffee میدونم نمیدونی فقط تگت کردم?? @مژگان_باربی کلیک کنید تا باز شود... غیلیط کردی شیید بیدینیم??
dj_dinoo گفت: @Coffee میدونم نمیدونی فقط تگت کردم?? @مژگان_باربی کلیک کنید تا باز شود... غیلیط کردی شیید بیدینیم??
mahiiii Guest Dec 15, 2021 #9 نفس کشیدنت سخت میشه گلم تو فصل پاییز و زمستان بدتر این بدبختی و دارم متاسفانه میگن اگه جراحی کنی رو زیبایی بینی تأثیر واسه همین نمیرم عمل کنم
نفس کشیدنت سخت میشه گلم تو فصل پاییز و زمستان بدتر این بدبختی و دارم متاسفانه میگن اگه جراحی کنی رو زیبایی بینی تأثیر واسه همین نمیرم عمل کنم
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #11 dj_dinoo گفت: @Coffee میدونم نمیدونی فقط تگت کردم?? @مژگان_باربی کلیک کنید تا باز شود... عزیزم انحراف بینی یعنی تیغه ی بینی صاف نیست ، به سمتی متمایله و یا یک سوراخ از دیگری کوچکتره
dj_dinoo گفت: @Coffee میدونم نمیدونی فقط تگت کردم?? @مژگان_باربی کلیک کنید تا باز شود... عزیزم انحراف بینی یعنی تیغه ی بینی صاف نیست ، به سمتی متمایله و یا یک سوراخ از دیگری کوچکتره
استارتر استارتر dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #12 مژگان_باربی گفت: عزیزم انحراف بینی یعنی تیغه ی بینی صاف نیست ، به سمتی متمایله و یا یک سوراخ از دیگری کوچکتره کلیک کنید تا باز شود... او ینی مث این؟ مشاهده پیوست 110458
مژگان_باربی گفت: عزیزم انحراف بینی یعنی تیغه ی بینی صاف نیست ، به سمتی متمایله و یا یک سوراخ از دیگری کوچکتره کلیک کنید تا باز شود... او ینی مث این؟ مشاهده پیوست 110458
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #13 dj_dinoo گفت: او ینی مث این؟ مشاهده پیوست 110458 کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم از پایین عکس بندازه خیلی مشخصه قشنگه انحراف داره ، صاف نیست
dj_dinoo گفت: او ینی مث این؟ مشاهده پیوست 110458 کلیک کنید تا باز شود... اره عزیزم از پایین عکس بندازه خیلی مشخصه قشنگه انحراف داره ، صاف نیست
استارتر استارتر dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #14 مژگان_باربی گفت: اره عزیزم از پایین عکس بندازه خیلی مشخصه قشنگه انحراف داره ، صاف نیست کلیک کنید تا باز شود... خب پس بینی من انحراف داره اونوقت عمل کنیم خوب میشه ظاهرش؟ چندسالگی میتونم عمل کنم??
مژگان_باربی گفت: اره عزیزم از پایین عکس بندازه خیلی مشخصه قشنگه انحراف داره ، صاف نیست کلیک کنید تا باز شود... خب پس بینی من انحراف داره اونوقت عمل کنیم خوب میشه ظاهرش؟ چندسالگی میتونم عمل کنم??
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #15 dj_dinoo گفت: خب پس بینی من انحراف داره اونوقت عمل کنیم خوب میشه ظاهرش؟ چندسالگی میتونم عمل کنم?? کلیک کنید تا باز شود... منم انحراف دارم چون کلا یک طرف چشم ابرو انسان بالاتره منم چشم ابرو چپم بالاتره و بینیم کمی به سمت چپه عمل چیه بابا ول کن ، ۱۸ سالگی
dj_dinoo گفت: خب پس بینی من انحراف داره اونوقت عمل کنیم خوب میشه ظاهرش؟ چندسالگی میتونم عمل کنم?? کلیک کنید تا باز شود... منم انحراف دارم چون کلا یک طرف چشم ابرو انسان بالاتره منم چشم ابرو چپم بالاتره و بینیم کمی به سمت چپه عمل چیه بابا ول کن ، ۱۸ سالگی
استارتر استارتر dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #16 مژگان_باربی گفت: منم انحراف دارم چون کلا یک طرف چشم ابرو انسان بالاتره منم چشم ابرو چپم بالاتره و بینیم کمی به سمت چپه عمل چیه بابا ول کن ، ۱۸ سالگی کلیک کنید تا باز شود... مال من کم نیس تازگیا اینطور شده یه 4-5 ماه هستی عکسشو بذارم ببینی
مژگان_باربی گفت: منم انحراف دارم چون کلا یک طرف چشم ابرو انسان بالاتره منم چشم ابرو چپم بالاتره و بینیم کمی به سمت چپه عمل چیه بابا ول کن ، ۱۸ سالگی کلیک کنید تا باز شود... مال من کم نیس تازگیا اینطور شده یه 4-5 ماه هستی عکسشو بذارم ببینی
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #17 dj_dinoo گفت: مال من کم نیس تازگیا اینطور شده یه 4-5 ماه هستی عکسشو بذارم ببینی کلیک کنید تا باز شود... حساس نکن بابا باشه
dj_dinoo گفت: مال من کم نیس تازگیا اینطور شده یه 4-5 ماه هستی عکسشو بذارم ببینی کلیک کنید تا باز شود... حساس نکن بابا باشه
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #18 dj_dinoo گفت: دماغم همینطوری گنده هست حالا کج هم شده حسابی رو مخمه مشاهده پیوست 110459 دیدی بگو بپاکم کلیک کنید تا باز شود... بابا خیییلی کم انحراف داره منم دااارم همه آدما حتی مدل های زیبا یک سمت چهره فرق داره
dj_dinoo گفت: دماغم همینطوری گنده هست حالا کج هم شده حسابی رو مخمه مشاهده پیوست 110459 دیدی بگو بپاکم کلیک کنید تا باز شود... بابا خیییلی کم انحراف داره منم دااارم همه آدما حتی مدل های زیبا یک سمت چهره فرق داره
استارتر استارتر dj_dinoo Guest Dec 15, 2021 #19 مژگان_باربی گفت: بابا خیییلی کم انحراف داره منم دااارم همه آدما حتی مدل های زیبا یک سمت چهره فرق داره کلیک کنید تا باز شود... خدا کنه خوب شه خیلی رو مخمه
مژگان_باربی گفت: بابا خیییلی کم انحراف داره منم دااارم همه آدما حتی مدل های زیبا یک سمت چهره فرق داره کلیک کنید تا باز شود... خدا کنه خوب شه خیلی رو مخمه
بور چشم سبز Guest Dec 15, 2021 #20 dj_dinoo گفت: خدا کنه خوب شه خیلی رو مخمه کلیک کنید تا باز شود... یک چسب هایی هست به اسم چسب لیفت چسب اصلاح انحرافه دکتر بهم گفت از داروخانه بخر استفاده کن
dj_dinoo گفت: خدا کنه خوب شه خیلی رو مخمه کلیک کنید تا باز شود... یک چسب هایی هست به اسم چسب لیفت چسب اصلاح انحرافه دکتر بهم گفت از داروخانه بخر استفاده کن