بچه ها چقدر بچه داری سخته تا کی سختی داره
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #4 نادیامم گفت: آره خیلی سخته من همین الان داشتم باهاش دعوا میکردم کلیک کنید تا باز شود... واقعااا خیلی سخته
نادیامم گفت: آره خیلی سخته من همین الان داشتم باهاش دعوا میکردم کلیک کنید تا باز شود... واقعااا خیلی سخته
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #5 هلنم گفت: تا همیشه البته من مجردم?? کلیک کنید تا باز شود... من فک میکردم خیلی راحته
نادیامم Guest Dec 23, 2020 #6 Avajoon گفت: واقعااا خیلی سخته کلیک کنید تا باز شود... بچه تو چند سالشه دختر یا پسر
هلنم Guest Dec 23, 2020 #7 Avajoon گفت: من فک میکردم خیلی راحته کلیک کنید تا باز شود... من از الان میدونم سخته??
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #8 نادیامم گفت: بچه تو چند سالشه دختر یا پسر کلیک کنید تا باز شود... ۱۶ ماهشه پسر
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #9 هلنم گفت: من از الان میدونم سخته?? کلیک کنید تا باز شود... من با بیخیالی بچه اوردم فک میکردم راحته
هلنم Guest Dec 23, 2020 #11 Avajoon گفت: من با بیخیالی بچه اوردم فک میکردم راحته کلیک کنید تا باز شود... پسرم که هس کارت سخت تره?
Avajoon گفت: من با بیخیالی بچه اوردم فک میکردم راحته کلیک کنید تا باز شود... پسرم که هس کارت سخت تره?
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #13 هلنم گفت: پسرم که هس کارت سخت تره? کلیک کنید تا باز شود... پسرمنسبت به دخترای اطرافیان آروم تره ولی کلا خونه نشین شدم به ادم آزاد بودم
هلنم گفت: پسرم که هس کارت سخت تره? کلیک کنید تا باز شود... پسرمنسبت به دخترای اطرافیان آروم تره ولی کلا خونه نشین شدم به ادم آزاد بودم
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #14 آنجِل گفت: مطمعنم خیلی سخته،براهمین حالاحالاها قصدندارم بچه دار بشم کلیک کنید تا باز شود... من اصلا تصورم این نبود واقعا پیر میکنه
آنجِل گفت: مطمعنم خیلی سخته،براهمین حالاحالاها قصدندارم بچه دار بشم کلیک کنید تا باز شود... من اصلا تصورم این نبود واقعا پیر میکنه
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #16 مهربونم گفت: من 1 ساعته در تلاش خوابوندنشم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار خابوندمش یکم خابیدم دوباره بیدار شد دوباره نیم ساعت روپام بود تازه خابید??
مهربونم گفت: من 1 ساعته در تلاش خوابوندنشم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار خابوندمش یکم خابیدم دوباره بیدار شد دوباره نیم ساعت روپام بود تازه خابید??
....... Guest Dec 23, 2020 #17 Avajoon گفت: من اصلا تصورم این نبود واقعا پیر میکنه کلیک کنید تا باز شود... وقتی پیش دیگرانم ک بچه دارن واقعا اعصابم خورد میشه،باید همش مراقبشون باشی?
Avajoon گفت: من اصلا تصورم این نبود واقعا پیر میکنه کلیک کنید تا باز شود... وقتی پیش دیگرانم ک بچه دارن واقعا اعصابم خورد میشه،باید همش مراقبشون باشی?
کاربر حذف شده 820 Guest Dec 23, 2020 #18 Avajoon گفت: من یه بار خابوندمش یکم خابیدم دوباره بیدار شد دوباره نیم ساعت روپام بود تازه خابید?? کلیک کنید تا باز شود... دختر من خیلی طول میکشه تا خوابش ببره از خواب داره کور میشه ولی مقاومت میکنه?
Avajoon گفت: من یه بار خابوندمش یکم خابیدم دوباره بیدار شد دوباره نیم ساعت روپام بود تازه خابید?? کلیک کنید تا باز شود... دختر من خیلی طول میکشه تا خوابش ببره از خواب داره کور میشه ولی مقاومت میکنه?
استارتر استارتر Avajoon Guest Dec 23, 2020 #19 مهربونم گفت: دختر من خیلی طول میکشه تا خوابش ببره از خواب داره کور میشه ولی مقاومت میکنه? کلیک کنید تا باز شود... محکم نگهش دار رو پات و لالایی بزار پسر منم مقاومت میکنه??
مهربونم گفت: دختر من خیلی طول میکشه تا خوابش ببره از خواب داره کور میشه ولی مقاومت میکنه? کلیک کنید تا باز شود... محکم نگهش دار رو پات و لالایی بزار پسر منم مقاومت میکنه??
نازی و فرزندان ? Guest Dec 23, 2020 #20 Avajoon گفت: بچه ها چقدر بچه داری سخته تا کی سختی داره کلیک کنید تا باز شود... من سعی میکنم فعلا به این موضوع فکر نکنم ??
Avajoon گفت: بچه ها چقدر بچه داری سخته تا کی سختی داره کلیک کنید تا باز شود... من سعی میکنم فعلا به این موضوع فکر نکنم ??