خیلی چاق شدم میگه نه بعد میگه خو ت بارداری😫 از قبل چاق تر شدم چکار کنم
شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #1 خیلی چاق شدم میگه نه بعد میگه خو ت بارداری از قبل چاق تر شدم چکار کنم
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #3 الان که هیچکار عزیزم باید صبر کنی بعد از اینکه نی نی اومد یکم که بزرگتر شد اونوقت دست به کار شی
استارتر استارتر شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #4 والریا گفت: الان که هیچکار عزیزم باید صبر کنی بعد از اینکه نی نی اومد یکم که بزرگتر شد اونوقت دست به کار شی کلیک کنید تا باز شود... دوسدارم مث بقیه لباس کوتاه بپوشم اندامم خوب باشه ن ایطو ورم کنم به خودمم نمیتونم این چن ماه نرم بیرون
والریا گفت: الان که هیچکار عزیزم باید صبر کنی بعد از اینکه نی نی اومد یکم که بزرگتر شد اونوقت دست به کار شی کلیک کنید تا باز شود... دوسدارم مث بقیه لباس کوتاه بپوشم اندامم خوب باشه ن ایطو ورم کنم به خودمم نمیتونم این چن ماه نرم بیرون
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #5 شیدایی گفت: دوسدارم مث بقیه لباس کوتاه بپوشم اندامم خوب باشه ن ایطو ورم کنم به خودمم نمیتونم این چن ماه نرم بیرون کلیک کنید تا باز شود... بچت چیه ننو؟
شیدایی گفت: دوسدارم مث بقیه لباس کوتاه بپوشم اندامم خوب باشه ن ایطو ورم کنم به خودمم نمیتونم این چن ماه نرم بیرون کلیک کنید تا باز شود... بچت چیه ننو؟
استارتر استارتر شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #6 والریا گفت: بچت چیه ننو؟ کلیک کنید تا باز شود... هنوز زوده واسه تشخیص جنسیتش
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #7 شیدایی گفت: هنوز زوده واسه تشخیص جنسیتش کلیک کنید تا باز شود... ااا عزیزم پس هنوز خیلی کوچولوعه
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #8 برو دکتر تغذیه رژیم بارداری بگیر پرخوری باعث تقویتت نمیشه باید به اندازه بخوری و مفید بخوری ورزشم کن مثل پیاده روی و ایروبیک و اینا ب زایمانت هم کمک مبکنه
برو دکتر تغذیه رژیم بارداری بگیر پرخوری باعث تقویتت نمیشه باید به اندازه بخوری و مفید بخوری ورزشم کن مثل پیاده روی و ایروبیک و اینا ب زایمانت هم کمک مبکنه
استارتر استارتر شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #9 والریا گفت: ااا عزیزم پس هنوز خیلی کوچولوعه کلیک کنید تا باز شود... اره گلی
استارتر استارتر شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #10 Melody گفت: برو دکتر تغذیه رژیم بارداری بگیر پرخوری باعث تقویتت نمیشه باید به اندازه بخوری و مفید بخوری ورزشم کن مثل پیاده روی و ایروبیک و اینا ب زایمانت هم کمک مبکنه کلیک کنید تا باز شود... اصلا چن روزه پرخوری نمیکنم قبلا اوایل بارداری ضعف داشتم هی میخوردم الان بهتر شدم
Melody گفت: برو دکتر تغذیه رژیم بارداری بگیر پرخوری باعث تقویتت نمیشه باید به اندازه بخوری و مفید بخوری ورزشم کن مثل پیاده روی و ایروبیک و اینا ب زایمانت هم کمک مبکنه کلیک کنید تا باز شود... اصلا چن روزه پرخوری نمیکنم قبلا اوایل بارداری ضعف داشتم هی میخوردم الان بهتر شدم
لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 8, 2024 #11 مامان من توی هر بارداریش تا صد کیلو رفت
پریماه♡ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم Nov 9, 2024 #12 ورزش های سبک زیر نظر دکتر انجام بده کربوهیدرات زیاد مصرف نکن
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم Nov 9, 2024 #13 شیدایی گفت: اصلا چن روزه پرخوری نمیکنم قبلا اوایل بارداری ضعف داشتم هی میخوردم الان بهتر شدم کلیک کنید تا باز شود... خوبه چیزای کم کالری بخور پیاده روی هم برو حتما با کفش مناسب راه برو حتی شده تو خونه
شیدایی گفت: اصلا چن روزه پرخوری نمیکنم قبلا اوایل بارداری ضعف داشتم هی میخوردم الان بهتر شدم کلیک کنید تا باز شود... خوبه چیزای کم کالری بخور پیاده روی هم برو حتما با کفش مناسب راه برو حتی شده تو خونه