بهترین قسمت گوشت گوسفند برای کباب کوبیده کجاشه؟

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
کیا تو خونه کوبیده درست میکنن؟ از کدوم قسمتش برای درست کردن کباب استفاده میکنید؟ میگن قسمت سینه و قلوه گاه واسه کوبیده خیلی خوبه شما با کدوم قسمت درست میکنین:unsure:
 

گوش مروارید_

Guest
ولى از کباب کوبیده تشنگى خوشم نمیاد هیچ وقت مثل بازارى ها نمیشه
 

Dela

Guest
به نقل از يه كباب زن حرفه اى:

"
قلوه گاه گوساله 50 درصد و قلوه گاه گوسفندی 50 درصد - برای 1 کیلو گوشت 300 گرم پیاز آب گرفته - نمک و فلفل
من یکبار گوشت ها رو با پنجره متوسط یا نخودی چرخ گوشت چرخ میکنم بعد با پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط میکنم و نمک فلفل میزنم و دوباره با همون پنجره نخودی چرخ میکنم
و سری آخر با پنجره کوچک یا کبریتی چرخ گوشت چرخ میکنم و در حد 2 دقیق ورز میدم و میزارم یخچال یک ساعت میمونه و بعد سیخ میگیرم و میپزم
نکته مهم برای نرختین از روی سیخ نحوه پخت هست
اول که کباب ها رو میزارید روی منقل حرارت باید بالا باشه و هر 4 ثانیه پشت رو کنید (اگر بزارید یک طرف بیشتر بمونه طرف دیگه سنگین میشه و میریزه)
خلاصه اینکه تند تند ولی آروم کباب ها رو میچرخونید تا اینکه کباب شروع کنه روغن پس دادن (یا به اصطلاح اشک کباب در بیاد)

به این مرحله که برسه دیگه کباب نمیریزه و یه مقدار شعله رو کم می کنید که آروم بپزه
سيخ زدن هم كه تمرين ميخواد"
 

مامان اروین

Guest
میگن قلوه گاه. چون چربی داره. اگ چربی نداشته باشه رو ذغال وامیره. البته خودم تا حالا درست نکردم توصیحات پدرمه موقع کباب زدن?
 

mosavi

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 28, 2024
جنسیت
خانم
قلوه گاه
 

بالا