واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠🥴
صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:43 #1 واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠
طوفان سفید ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:44 #2 صنم گفت: واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠 مشاهده پیوست 400864 کلیک کنید تا باز شود... افرین تزئینتم خوبه خسته نباشی
صنم گفت: واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠 مشاهده پیوست 400864 کلیک کنید تا باز شود... افرین تزئینتم خوبه خسته نباشی
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:49 #4 طوفان سفید گفت: افرین تزئینتم خوبه خسته نباشی کلیک کنید تا باز شود... فدااات خوشگلم
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:49 #5 بآریــن گفت: عااااالی نوش جان کلیک کنید تا باز شود... قربون شمااا عزیزدلم
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:49 #6 @شاپرک خواب رفته @مدیسا @Mozhgan
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم امروز در 16:57 #7 صنم گفت: واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠 مشاهده پیوست 400864 کلیک کنید تا باز شود... کیکه؟
صنم گفت: واسه مهمونی فردا از امروز پختم که فردا کلی کار دارم اوووج هنرم تو تزیین 🫠 مشاهده پیوست 400864 کلیک کنید تا باز شود... کیکه؟
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:02 #8 چه خوشگل و خوشرنگ ! همون کیکِ اسفناج که مدیسا از آموزشش اسکرین داد ؟
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:14 #11 شمیم عشق گفت: کیکه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:15 #12 آناکارنینا۲ گفت: به به دستت درد نکنه کلیک کنید تا باز شود... فدات عزیزم
آناکارنینا۲ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 30, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:15 #13 صنم گفت: فدات عزیزم کلیک کنید تا باز شود... خدا نکنه نوش جان
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:20 #14 ملیحه گفت: چه خوشگل و خوشرنگ ! همون کیکِ اسفناج که مدیسا از آموزشش اسکرین داد ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله کیک اسفناجه ۱۷۰ گرم اسفناج با دو سوم لیوان روغن و یک سوم لیوان شیر تو مخلوط کن کاملا میکس کردم توش ۴ تا تخم مرغ و وانیل و هل فراووون ریختم بعد دو لیوان ارد و یه قاشق بیکینگ پودر زدم بعد تو تابه دوطرفه ریختم و ۴۵ دیقه گذاشتم رو شعله پخش کن پخت
ملیحه گفت: چه خوشگل و خوشرنگ ! همون کیکِ اسفناج که مدیسا از آموزشش اسکرین داد ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله کیک اسفناجه ۱۷۰ گرم اسفناج با دو سوم لیوان روغن و یک سوم لیوان شیر تو مخلوط کن کاملا میکس کردم توش ۴ تا تخم مرغ و وانیل و هل فراووون ریختم بعد دو لیوان ارد و یه قاشق بیکینگ پودر زدم بعد تو تابه دوطرفه ریختم و ۴۵ دیقه گذاشتم رو شعله پخش کن پخت
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:21 #15 مدیسا گفت: نوش جان عالیه کلیک کنید تا باز شود... فدات عزیزم
استارتر استارتر صنم ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 18:25 #17 الهه زیبا گفت: کوکوسبزیه؟ کلیک کنید تا باز شود... کیک اسفناجه
شمیم عشق ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jul 15, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:47 #18 صنم گفت: بله کلیک کنید تا باز شود... خیلی خوب شده عزیزم آفرین نوش جونتون