بعد مدت ها گول خوردم 😭🥲

نهاال

⭐کاربر ویژه⭐
عمم همیشه نفر اولی میشد بهش شک کردیم خودمون یه دور اسم نوشتیم قرعه انداختیم باز نفر اول شد
IMG_۲۰۲۳۰۸۰۹_۰۳۵۳۰۶.jpg

استارتر
استارتر
شاپرک خواب رفته

شاپرک خواب رفته

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐

صنم

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
ماهی دو تومن ده ماهه
وای خودشم نفر اخر شدی تو این تورم دیگه اصلا نمیصرفه یجوری بپیچون بگو شوهرم راضی نیست جنگ و خونریزی راه افتاده تو خونمون 😂😂😂😂
قیز دو تومن ماهی ببر بده به سکه پارسیان یا دلار با تورم تو ده ماه پولتم کلی میاد روش

ولی اگه نشد نتونستی اشکال نداره دو تومن که دیگه پولی نیست پس انداز میشه زمانشم کمه سال بعد اذر در میاد😆🫣 پولدار میشی

1000726624.jpg

استارتر
استارتر
شاپرک خواب رفته

شاپرک خواب رفته

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
وای خودشم نفر اخر شدی تو این تورم دیگه اصلا نمیصرفه یجوری بپیچون بگو شوهرم راضی نیست جنگ و خونریزی راه افتاده تو خونمون 😂😂😂😂
قیز دو تومن ماهی ببر بده به سکه پارسیان یا دلار با تورم تو ده ماه پولتم کلی میاد روش

ولی اگه نشد نتونستی اشکال نداره دو تومن که دیگه پولی نیست پس انداز میشه زمانشم کمه سال بعد اذر در میاد😆🫣 پولدار میشی

مشاهده پیوست 438913
قسط های بعدی رو نمی‌زنم به من چه 😂😭

صنم

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
قسط های بعدی رو نمی‌زنم به من چه 😂😭
والا یبار من اسم نوشتم نفر ۶ هم در اومدم
شوهر من ادمیه که به خدااا سر دست و دلبازی و ولخرجی همیشهههه بحث داریم یعنی دست اون باشه تو یک هفته حقوق کل ماه خرج میکنه ولیییییی سر دادن قسط جوونش در می اومد هی میگفت چیه هر چقدر بخوای من میدم خوشم نمیاد از این کارااا
حالا پول در اومد به خدا من رنگ پولم ندیدمااااا مستقیم اقا برد خودش خرج کرد!!!
گفتم بروووو بابا دیگه نمیزارم یک سال من حرف شنیدم تو دو روز خرج کردی

استارتر
استارتر
شاپرک خواب رفته

شاپرک خواب رفته

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
والا یبار من اسم نوشتم نفر ۶ هم در اومدم
شوهر من ادمیه که به خدااا سر دست و دلبازی و ولخرجی همیشهههه بحث داریم یعنی دست اون باشه تو یک هفته حقوق کل ماه خرج میکنه ولیییییی سر دادن قسط جوونش در می اومد هی میگفت چیه هر چقدر بخوای من میدم خوشم نمیاد از این کارااا
حالا پول در اومد به خدا من رنگ پولم ندیدمااااا مستقیم اقا برد خودش خرج کرد!!!
گفتم بروووو بابا دیگه نمیزارم یک سال من حرف شنیدم تو دو روز خرج کردی
اگه قبلاً بود باز یه چیزی ولی با تورم الآن هیچی نمیشه

آپلود فایل یا ویدیو

بالا