چجوری تبدیلش کنم به شوهر
استارتر استارتر فاطیما22 Guest Aug 7, 2022 #5 narngk گفت: مخشو بزن مشاهده پیوست 208242 کلیک کنید تا باز شود... چگونه
استارتر استارتر فاطیما22 Guest Aug 7, 2022 #6 mahiiii گفت: مهم اینه آدم درستی هست یا نه حالا تا شوهر? کلیک کنید تا باز شود... اره در ظاهر ک خوب بنظر میاد
mahiiii گفت: مهم اینه آدم درستی هست یا نه حالا تا شوهر? کلیک کنید تا باز شود... اره در ظاهر ک خوب بنظر میاد
mahiiii Guest Aug 7, 2022 #8 فاطیما22 گفت: اره در ظاهر ک خوب بنظر میاد کلیک کنید تا باز شود... گول ظاهر دیگران و نخور!!
استارتر استارتر فاطیما22 Guest Aug 7, 2022 #10 پدیده گفت: به مرور زمان ،یه هو تبدیل نمیشه که کلیک کنید تا باز شود... میگم یعنی چه رفتاری نشون بدم رابطه رو چقدر طول بدم
پدیده گفت: به مرور زمان ،یه هو تبدیل نمیشه که کلیک کنید تا باز شود... میگم یعنی چه رفتاری نشون بدم رابطه رو چقدر طول بدم
دلبر. Guest Aug 7, 2022 #11 شاپرک خواب رفته گفت: بگو بیا منو بگیل? کلیک کنید تا باز شود... من دارم خصوصی خودمو جر میدم تو اینجایی ??
شاپرک خواب رفته گفت: بگو بیا منو بگیل? کلیک کنید تا باز شود... من دارم خصوصی خودمو جر میدم تو اینجایی ??
نامیرا Guest Aug 7, 2022 #12 فاطیما22 گفت: میگم یعنی چه رفتاری نشون بدم رابطه رو چقدر طول بدم کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم ،آدما با هم فرق دارن ...تو باید سعی کنی بشناسیش ...بعد طبق اون یه برنامه بچین ،بیشتر از این خودمم بلد نیستم
فاطیما22 گفت: میگم یعنی چه رفتاری نشون بدم رابطه رو چقدر طول بدم کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم ،آدما با هم فرق دارن ...تو باید سعی کنی بشناسیش ...بعد طبق اون یه برنامه بچین ،بیشتر از این خودمم بلد نیستم
استارتر استارتر فاطیما22 Guest Aug 7, 2022 #13 پدیده گفت: نمیدونم ،آدما با هم فرق دارن ...تو باید سعی کنی بشناسیش ...بعد طبق اون یه برنامه بچین ،بیشتر از این خودمم بلد نیستم کلیک کنید تا باز شود... باهاش زیاد بیرون نرم درسته!
پدیده گفت: نمیدونم ،آدما با هم فرق دارن ...تو باید سعی کنی بشناسیش ...بعد طبق اون یه برنامه بچین ،بیشتر از این خودمم بلد نیستم کلیک کنید تا باز شود... باهاش زیاد بیرون نرم درسته!
نامیرا Guest Aug 7, 2022 #14 فاطیما22 گفت: باهاش زیاد بیرون نرم درسته! کلیک کنید تا باز شود... نگاه من نمیدونم اون آدم چه جوریه ،ولی سعی کن تعادل نگه داری ...
فاطیما22 گفت: باهاش زیاد بیرون نرم درسته! کلیک کنید تا باز شود... نگاه من نمیدونم اون آدم چه جوریه ،ولی سعی کن تعادل نگه داری ...
آبجی_فیثاغورث Guest Aug 7, 2022 #15 ک فاطیما22 گفت: باهاش زیاد بیرون نرم درسته! کلیک کنید تا باز شود... کتاب زنان زیرک رو بخون اولین نکته توش اینه ک نباید دنبال تبدیل کردنش ب شوهر باشی! چوون اینجوری فراری میشه
ک فاطیما22 گفت: باهاش زیاد بیرون نرم درسته! کلیک کنید تا باز شود... کتاب زنان زیرک رو بخون اولین نکته توش اینه ک نباید دنبال تبدیل کردنش ب شوهر باشی! چوون اینجوری فراری میشه
استارتر استارتر فاطیما22 Guest Aug 7, 2022 #16 کش_تنبون گفت: ک کتاب زنان زیرک رو بخون اولین نکته توش اینه ک نباید دنبال تبدیل کردنش ب شوهر باشی! چوون اینجوری فراری میشه کلیک کنید تا باز شود... خوندم عزیزم دو دورم خوندم منم منظورم این نیست ک بهش بگم مستقیم بیا منو بگیر میگم با سیاست و غیرمستقیم و با احتیاط با رفتارم
کش_تنبون گفت: ک کتاب زنان زیرک رو بخون اولین نکته توش اینه ک نباید دنبال تبدیل کردنش ب شوهر باشی! چوون اینجوری فراری میشه کلیک کنید تا باز شود... خوندم عزیزم دو دورم خوندم منم منظورم این نیست ک بهش بگم مستقیم بیا منو بگیر میگم با سیاست و غیرمستقیم و با احتیاط با رفتارم
آبجی_فیثاغورث Guest Aug 7, 2022 #17 فاطیما22 گفت: خوندم عزیزم دو دورم خوندم منم منظورم این نیست ک بهش بگم مستقیم بیا منو بگیر میگم با سیاست و غیرمستقیم و با احتیاط با رفتارم کلیک کنید تا باز شود... بنظرم همون جور ک کتاب میگه رفتار کن ایشالله چهارماه دیگه حلقه دستته
فاطیما22 گفت: خوندم عزیزم دو دورم خوندم منم منظورم این نیست ک بهش بگم مستقیم بیا منو بگیر میگم با سیاست و غیرمستقیم و با احتیاط با رفتارم کلیک کنید تا باز شود... بنظرم همون جور ک کتاب میگه رفتار کن ایشالله چهارماه دیگه حلقه دستته