ملیحه
Guest
با پوست نارنگی چه چیزهایی میشود درست کرد ؟ پوست نارنگی چه کاربردهایی دارد ؟ طرز تهیه نوشیدنی با پوست نارنگی . درست کردن شکلات و کاکائو با پوست نارنگی
بخش داخلی آن را به سمت بیرون (بالا) قرار دهید تا پوست مرکبات شما خوب ترد شود. بعد از ۲ تا ۳ روز محصول نهایی آماده است. اگر فرصت ندارید از یک ورقه روغنی استفاده کنید تا پوستها را در فر ۱۰۰ درجه به مدت حدود نیم ساعت حرارت دهید.
پوستهای آبکشی شده را میتوانید در شکلات مایع بزنید و یک ترکیب بسیار جذاب و مشهور به دست بیاورید. محصول نهایی یک میانوعده خوشمزه است که برای تزئین دسر یا آبمیوه هم کاربرد دارد.
مخلوط حاصل را صاف کنید و با نسبت مساوی از آب رقیق کنید تا به عنوان یک افشانه (اسپری) ملایم پاک کننده و خوشبو به کار رود، البته نه روی سنگها زیرا اسیدیته مرکبات برای سنگ آسیب زاست.
۱. یک نوشیدنی طعمدار درست کنید
برای اضافه کردن طعم و مزه اضافی به چای، آب و یا نوشیدنیهای دم کرده زمستانی، پوست خشک شده لیمو، پرتقال، نارنگی یا سایر مرکبات را استفاده کنید؛ میوه را پوست بگیرید و بخش سفید تلخ بین پوست و میوه را جدا کنید. آن را به شکل نواری برش بزنید و در یک فضای گرم و نورگیر خشک کنید.بخش داخلی آن را به سمت بیرون (بالا) قرار دهید تا پوست مرکبات شما خوب ترد شود. بعد از ۲ تا ۳ روز محصول نهایی آماده است. اگر فرصت ندارید از یک ورقه روغنی استفاده کنید تا پوستها را در فر ۱۰۰ درجه به مدت حدود نیم ساعت حرارت دهید.
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
۲. آب نبات یا شکلات؟
درست کردن ساکاد یا پوست آب نباتی مرکبات راهی آسان برای حفظ و استفاده مجدد از پوست این میوههاست؛ استفاده از آنها در شکلات هم بسیار عالی میشود. برای این کار لازم است پوست میوه را بعد از جدا کردن قسمت سفید رنگ و تلخ، بجوشانید و آبکشی کنید. برای آب نبات از شربتی که با نسبت مساوی از آب و شکر تهیه شده استفاده کنید. پوستهای مرکبات را داخل شربت بجوشانید تا نرم شوند. آنها را از شربت خارج کنید و اجازه دهید خشک شوند.پوستهای آبکشی شده را میتوانید در شکلات مایع بزنید و یک ترکیب بسیار جذاب و مشهور به دست بیاورید. محصول نهایی یک میانوعده خوشمزه است که برای تزئین دسر یا آبمیوه هم کاربرد دارد.
۳. استفاده در محصولات تمیز کننده خانگی
یک ترکیب طبیعی در پوست مرکبات وجود دارد که یک پاک کننده بسیار موثر است. برای استفاده از آن کافی است باقی مانده پوست لیمو را جمع کنید و در یک شیشه پر از سرکه در یخچال نگهداری کنید. اجازه دهید مخلوط به مدت حداقل دو هفته بماند و هر روز آن را تکان دهید.مخلوط حاصل را صاف کنید و با نسبت مساوی از آب رقیق کنید تا به عنوان یک افشانه (اسپری) ملایم پاک کننده و خوشبو به کار رود، البته نه روی سنگها زیرا اسیدیته مرکبات برای سنگ آسیب زاست.