از این کارتهای خریدم بانکا میدن منظورمه
پاندا تپولی Guest Dec 12, 2020 #2 من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا
من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا
بور چشم سبز Guest Dec 12, 2020 #3 miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... منم نمیدونم حقیقت???
miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... منم نمیدونم حقیقت???
بسته شد Guest Dec 12, 2020 #4 miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... والا منم اصن چیزی نمیدونم?
miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... والا منم اصن چیزی نمیدونم?
مژده Guest Dec 12, 2020 #5 خوش اومدی به سایت عزیزم. کارت خرید رو نمیدونم ولی 5 تا بانک هستن که به سهام عدالت وام میدن
استارتر استارتر جوجه اردک Guest Dec 12, 2020 #6 miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچ کردم miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچ کردم
miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچ کردم miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچ کردم
استارتر استارتر جوجه اردک Guest Dec 12, 2020 #7 مژده گفت: خوش اومدی به سایت عزیزم. کارت خرید رو نمیدونم ولی 5 تا بانک هستن که به سهام عدالت وام میدن کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچیدم
مژده گفت: خوش اومدی به سایت عزیزم. کارت خرید رو نمیدونم ولی 5 تا بانک هستن که به سهام عدالت وام میدن کلیک کنید تا باز شود... تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچیدم
مژده Guest Dec 12, 2020 #8 جوجه اردک گفت: تشکر میکنم عزیزم از نی نی سایت کوچیدم کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی ?
استارتر استارتر جوجه اردک Guest Dec 12, 2020 #9 مژده گفت: خوش اومدی ? کلیک کنید تا باز شود... مهربون منی
بلال برشتتونم Guest Dec 12, 2020 #11 مژده گفت: خوش اومدی به سایت عزیزم. کارت خرید رو نمیدونم ولی 5 تا بانک هستن که به سهام عدالت وام میدن کلیک کنید تا باز شود... گلم میشه اسم اون ۵ بانکو بگی؟ تا چقد وام میدن قسطاش ب چ شکله ؟
مژده گفت: خوش اومدی به سایت عزیزم. کارت خرید رو نمیدونم ولی 5 تا بانک هستن که به سهام عدالت وام میدن کلیک کنید تا باز شود... گلم میشه اسم اون ۵ بانکو بگی؟ تا چقد وام میدن قسطاش ب چ شکله ؟
مژده Guest Dec 12, 2020 #12 بلال برشتتونم گفت: منم ی مهاجر از نی نی سایت عسدم? اره فک کنم بشه کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی عزیزم بلال برشتتونم گفت: گلم میشه اسم اون ۵ بانکو بگی؟ تا چقد وام میدن قسطاش ب چ شکله ؟ کلیک کنید تا باز شود... بانک ملی، پست بانک، ملت، صادرات و تجارت?
بلال برشتتونم گفت: منم ی مهاجر از نی نی سایت عسدم? اره فک کنم بشه کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی عزیزم بلال برشتتونم گفت: گلم میشه اسم اون ۵ بانکو بگی؟ تا چقد وام میدن قسطاش ب چ شکله ؟ کلیک کنید تا باز شود... بانک ملی، پست بانک، ملت، صادرات و تجارت?
دختر جذاب Guest Dec 12, 2020 #13 miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... نه خواهر منم از این کارا سر در نمیارم??
miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... نه خواهر منم از این کارا سر در نمیارم??
آزیتا Guest Dec 17, 2020 #14 miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... من خبر ندارم گل
miss wise گفت: من اطلاعی ندارم بزار بقیه رو تگ کنم? راستی خوش اومدی عزیزم??? @مژده @هایدی @دختر_جذاب @hendoone @جوجه رنگی @دختر_رویایی @بور چشم سبز @آزیتا کلیک کنید تا باز شود... من خبر ندارم گل