قسمت هفت یه چیزی میگین اون حرف پنجمش س باشه ممنون
فمینیست Guest Dec 9, 2021 #2 PH_girl گفت: مشاهده پیوست 105867قسمت هفت یه چیزی میگین اون حرف پنجمش س باشه ممنون کلیک کنید تا باز شود... اشاره کردن س نداره متاسفانه?
PH_girl گفت: مشاهده پیوست 105867قسمت هفت یه چیزی میگین اون حرف پنجمش س باشه ممنون کلیک کنید تا باز شود... اشاره کردن س نداره متاسفانه?
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #3 رویا.م گفت: اشاره کردن س نداره متاسفانه? کلیک کنید تا باز شود... چی میشه مگه به نظرت؟
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #5 Otaku گفت: ۶گیرنده?? کلیک کنید تا باز شود... هفتو میخواام
فمینیست Guest Dec 9, 2021 #6 PH_girl گفت: چی میشه مگه به نظرت؟ کلیک کنید تا باز شود... اشاره کردن دیگه ولی خب س نداره
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #8 رویا.م گفت: اشاره کردن دیگه ولی خب س نداره کلیک کنید تا باز شود... من گفتم غیر مستقیم ولی اون نمیشه
فمینیست Guest Dec 9, 2021 #9 PH_girl گفت: من گفتم غیر مستقیم ولی اون نمیشه کلیک کنید تا باز شود... چرا نمیشه؟
Otaku Guest Dec 9, 2021 #12 pumpkin گفت: اینو باید بری تو کتاب فناوری جوابشو پیدا کنی کلیک کنید تا باز شود... اجتماعی..
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #13 رویا.م گفت: چرا نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... غیر مستقیم مثل رادیو و اینها غیر کلامی گفته
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #14 Otaku گفت: اجتماعی.. کلیک کنید تا باز شود... تفکر و سبک زندگی
مامانِ نفس Guest Dec 9, 2021 #15 Otaku گفت: اجتماعی.. کلیک کنید تا باز شود... نه مال فناوریه با توجه به سوالای قبلی
مامانِ نفس Guest Dec 9, 2021 #16 PH_girl گفت: تفکر و سبک زندگی کلیک کنید تا باز شود... @Otaku تو افق محو شیم یا عمود??
Otaku Guest Dec 9, 2021 #17 PH_girl گفت: تفکر و سبک زندگی کلیک کنید تا باز شود... pumpkin گفت: نه مال فناوریه با توجه به سوالای قبلی کلیک کنید تا باز شود... درس ۷ اجتماعیه آخه?
PH_girl گفت: تفکر و سبک زندگی کلیک کنید تا باز شود... pumpkin گفت: نه مال فناوریه با توجه به سوالای قبلی کلیک کنید تا باز شود... درس ۷ اجتماعیه آخه?
Otaku Guest Dec 9, 2021 #18 pumpkin گفت: @Otaku تو افق محو شیم یا عمود?? کلیک کنید تا باز شود... بیا متفاوت باشیم???
استارتر استارتر PH_girl Guest Dec 9, 2021 #19 Lavender گفت: کسی منو صدا زد؟? کلیک کنید تا باز شود... چی