همه رفتن کسی دورو برم نیست??
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #6 مژده گفت: همه هستن ولی طبق معمول همه ساکتن :| کلیک کنید تا باز شود... چرا مادرانی ها سکوت و نمیشکنن?
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #7 من منتظرم پسرم بخابه برم ساندویچ نون و پنیرم و بخورم??
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #11 نظرتون در مورد مرگ قاشقچی چیه ؟ به نظرتون قاتلش چه کسی یا کسانی بودن ؟؟؟؟????
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #12 نبات گفت: چرا عزیزم کلیک کنید تا باز شود... ناهار دیر خوردم شام نخوردم الان ضعف کردم
Dela Guest Jan 9, 2021 #13 گوش مرواريد گفت: نظرتون در مورد مرگ قاشقچی چیه ؟ به نظرتون قاتلش چه کسی یا کسانی بودن ؟؟؟؟???? کلیک کنید تا باز شود... ميخواى با قاشق بندازن دنبالت؟:دى
گوش مرواريد گفت: نظرتون در مورد مرگ قاشقچی چیه ؟ به نظرتون قاتلش چه کسی یا کسانی بودن ؟؟؟؟???? کلیک کنید تا باز شود... ميخواى با قاشق بندازن دنبالت؟:دى
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #14 Dela گفت: ميخواى با قاشق بندازن دنبالت؟:دى کلیک کنید تا باز شود... نه اخه معمای پیچیده ای بود ??
نبات Guest Jan 9, 2021 #16 گوش مرواريد گفت: ناهار دیر خوردم شام نخوردم الان ضعف کردم کلیک کنید تا باز شود... برو شام بخور ??
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #17 زهرایی گفت: نه بهتره که درمورد پرزیدنت فعلی آمریکا بحث کنیم?? کلیک کنید تا باز شود... اره اینم خوبه پیشنهاد خوبیه به نظر من که تقلب شده ترامپ راس میگه من خووم واسش ۱۰۰۰ تا رای جمع کردم یه اتوبوس ادم از اینجا بردم ?
زهرایی گفت: نه بهتره که درمورد پرزیدنت فعلی آمریکا بحث کنیم?? کلیک کنید تا باز شود... اره اینم خوبه پیشنهاد خوبیه به نظر من که تقلب شده ترامپ راس میگه من خووم واسش ۱۰۰۰ تا رای جمع کردم یه اتوبوس ادم از اینجا بردم ?
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #18 Dela گفت: آغا برو ساندويچت رو بخور تا شر درست نشده:دى کلیک کنید تا باز شود... پسرم بیداره هنوز ?
استارتر استارتر گوش مروارید_ Guest Jan 9, 2021 #19 نبات گفت: برو شام بخور ?? کلیک کنید تا باز شود... اره گرسنگی بهم فشار اورده?
Dela Guest Jan 9, 2021 #20 گوش مرواريد گفت: پسرم بیداره هنوز ? کلیک کنید تا باز شود... يه كم در مورد خاشقچى باهاش حرف بزن خوابش ميبره
گوش مرواريد گفت: پسرم بیداره هنوز ? کلیک کنید تا باز شود... يه كم در مورد خاشقچى باهاش حرف بزن خوابش ميبره