این گربه چشمش چیشده؟ می‌خوام دورشو تمیز کنم اما نکنه ویروس باشه

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۰۶-۱۱-۵۶-۴۴-۸۷۷_com.miui.gallery.jpg

ملیحه

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
با دستمال تمیز کن . ترشحات چشمشه

جادوی عشق

⭐کاربر ویژه⭐
فکر کنم ویروس باشه خواهرم گربه شو برده بود دامپزشکی گفته بودن ویروس هستش براش سرم تجویز کردن که ساعتی استفاده میکرد از اونورم پماد یا قطره هم برای چشماش تجویز کردن

والریا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
بچه گربه ها چشمشون زود عفونت میکنه عزیزم الان این چشم رو با گاز استریل یا پنبه حتما پاک کن اگر سرم شستشو نداری با اب گرم.بزن به پنبه یا گاز بعد فشار بده ابش که رفت بکش رو چشمش تا هم باز بشه هم تمیز

استارتر
استارتر

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
بچه گربه ها چشمشون زود عفونت میکنه عزیزم الان این چشم رو با گاز استریل یا پنبه حتما پاک کن اگر سرم شستشو نداری با اب گرم.بزن به پنبه یا گاز بعد فشار بده ابش که رفت بکش رو چشمش تا هم باز بشه هم تمیز
همین کار و کردم ببینم ایشالله خوب میشه

استارتر
استارتر

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
فکر کنم ویروس باشه خواهرم گربه شو برده بود دامپزشکی گفته بودن ویروس هستش براش سرم تجویز کردن که ساعتی استفاده میکرد از اونورم پماد یا قطره هم برای چشماش تجویز کردن
🥺 این هیچوقت اینقدر شدید نبوده طوری که ی چشمش کوچیک شده

جادوی عشق

⭐کاربر ویژه⭐
🥺 این هیچوقت اینقدر شدید نبوده طوری که ی چشمش کوچیک شده
گربه خواهر منم ایتطوری بود گفتن ویروس گرفته حالا پماد چشم براش بزن ببین چطوریه سعی کنید اگه از گربه های خیابونن سعی کنید همسایه ها باهم بهشون برسید ورسیدگی کنید ثواب داره گناه دارن این بچه ها

Mozhgan

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
با اب ملایم و پنبه دورش رو قشنگ پاک کنید
قطره و پماد جنتامایسین بزن هر چشم ۲ تا دراپ بریز

استارتر
استارتر

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
با اب ملایم و پنبه دورش رو قشنگ پاک کنید
قطره و پماد جنتامایسین بزن هر چشم ۲ تا دراپ بریز
الآن اینکارم میکنم خدا خیرت بده صبح گفتی سرم شستشو بزن به چشمش الآن کمی بهتر شده ترشحاتش کمتر شده شکر خدا ایشالله خیر ببینی

استارتر
استارتر

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
گربه خواهر منم ایتطوری بود گفتن ویروس گرفته حالا پماد چشم براش بزن ببین چطوریه سعی کنید اگه از گربه های خیابونن سعی کنید همسایه ها باهم بهشون برسید ورسیدگی کنید ثواب داره گناه دارن این بچه ها
اونم کی همسایه های ما 🤣🗿😷 الآن کمی بهتره چشمش با سرم شستشو شستم کمی هم پایین چشمش رو زدم یکمی بهتره

استارتر
استارتر

مشکل خانوم

⭐کاربر فعال⭐
چه دلو جراتی دارین واقعا !
نمیترسی مریض بشی ؟
باور کن مجبورم اگه از پشت بام خونمون نمی افتاد معلول نمیشد هیچوقت اینجوری بهش نمی‌رسیدم
اما از نزدیک ببینیش خیلی مظلومه دلت می‌خواد کمکش کنی خالم از حیوانات خوشش نمیاد فقط پرنده دوست داره وقتی اینو دید فقط واسش گریه کرد از بس مظلومه

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
اون ویروس هرپس هست عزیزم

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
باور کن مجبورم اگه از پشت بام خونمون نمی افتاد معلول نمیشد هیچوقت اینجوری بهش نمی‌رسیدم
اما از نزدیک ببینیش خیلی مظلومه دلت می‌خواد کمکش کنی خالم از حیوانات خوشش نمیاد فقط پرنده دوست داره وقتی اینو دید فقط واسش گریه کرد از بس مظلومه
عزیزم علائم هرپس رو سرچ کن ببین داره یا نه
اگه نداره عفونت عادیه
چای تازه دم و تمیز درست کن بذار خنک شه
با قطره چکون بریز چشمش
بعد با دستمال یا پد ارایشی نرم و تمیز اروم تمیز کن چشمشو
اگه با چای خوب نشد قطره چشمی سیپلکس هر ۸ ساعت بریز
اگه علائم هرپس رو داشت سریع ببر دکتر چون بیناییش رو از دست میده

بالا