جادوی عشق
⭐کاربر ویژه⭐
چندین سال پیش یک سمیناری بود در مورد هنر زندگی کردن که حالت انگیزشی داشت منم در اون سمینار شرکت کردم.....استادی صحبت میکرد میگفت چندین دهه قبل در یکی از روستاهای دور افتاده ایران پسری در یکی از رشته های درسی نفر اول کنکور شد ....میگفت رفتیم دیدنش ومحل زندگیش در یکی از دورافتاده ترین روستاهای ایران وبا کمترین امکانات بود ... بعد از سلام احوالپرسی به مادر اون پسرگفتم بهتون تبریک میگم پسرتون فوق نخبه هست ....بعد مادر پسره گفت نخبه یعنی چی ...ومتوجه شدیم این مادر عزیز سواد خواندن ونوشتن هم نداشت اصلا معنی نخبه رو نمیدونست....به زبان ساده بهش گفتم چیکار کردین مادر که همچین پسری تربیت کردید برگشت گفت من کاری نکردم فقط زندگی کردن درست رو به پسرم یاد دادم.....بعد پسر برگشت گفت استاد من از بچگی پدرم فوت کردن وتنها مادرم حامی پشتیبان من بود .....درسته که سواد نداره ولی به من آموخت چطوری درست زندگی کنم من اگر نفر اول کنکور هم نبودم ....حتی اگر زیر دیپلم هم بودم باز انسان موفقی میشدم .......و این پسر اکنون برای خود مردی شده است به عنوان یک نخبه ایرانی در سرتاسر دنیا شناخته شده است... و تنها عامل موفقیتش را مادرش میداند .....مادری که حتی سواد خواندن ساده ترین کلمات را هم نداشت....