اینجا چند نفر عضون؟

• شروع کننده موضوع فاطمه
  • تاریخ شروع

فاطمه

Guest
چقدر خلوته بیایید دیگه
یجا کار میکردم چون زنش فهمید فروشنده دختر اورده اومدم بیرون حالا بعد چندماه دوباره میگه بیا سرکار البته طبقه سوم
بنظرتون چرا دوباره گفته فقط عجیبه ک چرا دوباره گفته علتش چیه اخه مگه یکبار زنش نگفت دیگه فذوشنده دختر نیار

پاندا تپولی

Guest
هزارنفر فک کنم
نمی دونم واقعا ?

نوه_شرلوک_هلمز

Guest
نفمیدم یعنی چی؟
زنِ صاحب کارت مخالف این بود که اونجا کار کنی؟

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
نفمیدم یعنی چی؟
زنِ صاحب کارت مخالف این بود که اونجا کار کنی؟
اره بعدا فهمید منم بعدا فهمیدم ک زتش نمیذونسته حالا شمارمم پاک نکرده امشب بهم گفت دوباره ادکی میکنم بیا ولی طبقه سوم

نوه_شرلوک_هلمز

Guest
اره بعدا فهمید منم بعدا فهمیدم ک زتش نمیذونسته حالا شمارمم پاک نکرده امشب بهم گفت دوباره ادکی میکنم بیا ولی طبقه سوم
چه گیر اورده خودشو
حالی بی حالیه؟
چه کاری بود حالا؟

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
چرا برات مهمه دلیلش چیه ؟ اگر به نظرت عاقلانه هست که برگردی سر کارت خوب برگرد اگرم که عقلت می گه نه خوب دیگه چرا بهش فکر می کنی
مهم نیس عجیبه اخه میذونه زنه به مندحساسه یا راضیش کرده یا نمیدونم واقعا

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
حتما نیرو نداره عزیزم، الان همه توقع حقوق بالا دارن یا بیمه میخوان، فروشنده و کارگر کم گیر میاد
نه بابا دفعه اولم ک اگهی داد... گفت تو بیا منو ک دید گفت من اگهی رو برداشتم کسی ام راه نمیدم حالا مغتزه رو برده طبقه سوم ب من میگه بیا

نوه_شرلوک_هلمز

Guest
واقعا برام عجیبه جایی ک من قبلا بوذم درضمن طبقه همکف پاساژ بود حالا میگه بردم طبقه سوم
نمیدونم والا. شاید پشیمون شده کسی چه میدونه...?
شرایطش مناسب بود؟ تایم کاری و حقوق دریافتی و سختی کار؟

مژده

Guest
نه بابا دفعه اولم ک اگهی داد... گفت تو بیا منو ک دید گفت من اگهی رو برداشتم کسی ام راه نمیدم حالا مغتزه رو برده طبقه سوم ب من میگه بیا
شاید خوشش میاد ازت عزیزم ?
مژده جون از کجا تعداد کاربرای انلاین رو میشه دید؟?
عزیزم 3 خط بالای سمت راست رو بزن بعد گزینه کاربران رو بزن و بعد کاربران آنلاین?البته نصف کاربرا اون نمایش آنلاینی خودشون رو غیرفعال کردن :|

نوه_شرلوک_هلمز

Guest

عزیزم 3 خط بالای سمت راست رو بزن بعد گزینه کاربران رو بزن و بعد کاربران آنلاین?البته نصف کاربرا اون نمایش آنلاینی خودشون رو غیرفعال کردن :|
?????اره واقعا ما جنبه این همه اپشن رو نداریم.
مرسی از راهنماییت مهربون?

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest

یعنی امکانش هست؟؟؟

بالا