یه همچین تاپیکی بود انگار تاپیک زدن برای چت مشکلی نداره؟
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #4 فدای سرت گفت: خب کلیک کنید تا باز شود... میگم تاپیک زدن برای چت مشکلی نداره؟
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #5 Mamane matin گفت: واسه جفت گیری که تاپیکنمیزنن واسه چتکردن میزنن????مشاهده پیوست 107692 کلیک کنید تا باز شود... تبادل نظر با چت فرق میکنه مثلا تو نی نی سایت ممنوعه میخوام بدونم اینجا ممنوعه یا نه
Mamane matin گفت: واسه جفت گیری که تاپیکنمیزنن واسه چتکردن میزنن????مشاهده پیوست 107692 کلیک کنید تا باز شود... تبادل نظر با چت فرق میکنه مثلا تو نی نی سایت ممنوعه میخوام بدونم اینجا ممنوعه یا نه
Dela Guest Dec 10, 2021 #6 خودم گفت: یه همچین تاپیکی بود انگار تاپیک زدن برای چت مشکلی نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ، همه ی تاپیکا چت ه
خودم گفت: یه همچین تاپیکی بود انگار تاپیک زدن برای چت مشکلی نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... نه ، همه ی تاپیکا چت ه
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #7 Dela گفت: نه ، همه ی تاپیکا چت ه کلیک کنید تا باز شود... ممنون
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #10 K.kh گفت: چه پروئه این مرده کلیک کنید تا باز شود... ? بیخیال
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #12 K.kh گفت: چه پروئه این مرده کلیک کنید تا باز شود... یه چیز دیگه میخواستم بگم ولی اول اینو میگم بعد اونو زندگیشون خوبه(همونا)
K.kh گفت: چه پروئه این مرده کلیک کنید تا باز شود... یه چیز دیگه میخواستم بگم ولی اول اینو میگم بعد اونو زندگیشون خوبه(همونا)
man.am Guest Dec 10, 2021 #13 خودم گفت: ? بیخیال کلیک کنید تا باز شود... نه آخه از رو نمیره انقدر از این مردا بدم میاد که نگو البته این پسره بدبخت اون دختری که زنش میشه...
خودم گفت: ? بیخیال کلیک کنید تا باز شود... نه آخه از رو نمیره انقدر از این مردا بدم میاد که نگو البته این پسره بدبخت اون دختری که زنش میشه...
man.am Guest Dec 10, 2021 #14 خودم گفت: یه چیز دیگه میخواستم بگم ولی اول اینو میگم بعد اونو زندگیشون خوبه(همونا) کلیک کنید تا باز شود... آره خودش که میگه خوبه میگه دوسم داره بهش گفتم حس نمیکنی پسره خیلی بچس میگه نه
خودم گفت: یه چیز دیگه میخواستم بگم ولی اول اینو میگم بعد اونو زندگیشون خوبه(همونا) کلیک کنید تا باز شود... آره خودش که میگه خوبه میگه دوسم داره بهش گفتم حس نمیکنی پسره خیلی بچس میگه نه
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #15 K.kh گفت: نه آخه از رو نمیره انقدر از این مردا بدم میاد که نگو البته این پسره بدبخت اون دختری که زنش میشه... کلیک کنید تا باز شود... اون سیاه بخته دیگه
K.kh گفت: نه آخه از رو نمیره انقدر از این مردا بدم میاد که نگو البته این پسره بدبخت اون دختری که زنش میشه... کلیک کنید تا باز شود... اون سیاه بخته دیگه
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #16 K.kh گفت: آره خودش که میگه خوبه میگه دوسم داره بهش گفتم حس نمیکنی پسره خیلی بچس میگه نه کلیک کنید تا باز شود... حالا انگار پسره ۱۶ سالشه زنه ۵۰?
K.kh گفت: آره خودش که میگه خوبه میگه دوسم داره بهش گفتم حس نمیکنی پسره خیلی بچس میگه نه کلیک کنید تا باز شود... حالا انگار پسره ۱۶ سالشه زنه ۵۰?
man.am Guest Dec 10, 2021 #17 خودم گفت: حالا انگار پسره ۱۶ سالشه زنه ۵۰? کلیک کنید تا باز شود... نه ولی برعکسشم همینجوریه مرد هم بود ممکن بود همچین حسی داشته باشه
خودم گفت: حالا انگار پسره ۱۶ سالشه زنه ۵۰? کلیک کنید تا باز شود... نه ولی برعکسشم همینجوریه مرد هم بود ممکن بود همچین حسی داشته باشه
Boshra Guest Dec 10, 2021 #19 خودم گفت: میگم تاپیک زدن برای چت مشکلی نداره؟ کلیک کنید تا باز شود... فک نکنم
استارتر استارتر خودم Guest Dec 10, 2021 #20 K.kh گفت: چی میخواستی بگی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیخیال ولش کن فعلا بذار از اون پسره که بهم درخواست دوستی داد تو نی نی سایت بگم
K.kh گفت: چی میخواستی بگی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیخیال ولش کن فعلا بذار از اون پسره که بهم درخواست دوستی داد تو نی نی سایت بگم