درتو باز کنم باری دیگر بهت سلام کنم
جوجو? Guest Apr 16, 2023 #3 والریا گفت: درتو باز کنم باری دیگر بهت سلام کنم لطفا با اواز بخونین ممنون مشاهده پیوست 278952 کلیک کنید تا باز شود... چه راحت
والریا گفت: درتو باز کنم باری دیگر بهت سلام کنم لطفا با اواز بخونین ممنون مشاهده پیوست 278952 کلیک کنید تا باز شود... چه راحت
مامان،مهدیار Guest Apr 16, 2023 #4 والریا گفت: خدا ازت نگذره به حق پنج تن رو سیاه بشی الهی کلیک کنید تا باز شود... درستو بخون به جای نفرین ?
والریا گفت: خدا ازت نگذره به حق پنج تن رو سیاه بشی الهی کلیک کنید تا باز شود... درستو بخون به جای نفرین ?
مانا، Guest Apr 16, 2023 #5 مامان،مهدیار گفت: درستو بخون به جای نفرین ? کلیک کنید تا باز شود... بچهام بچهای قدیم ??
آتی جان Guest Apr 16, 2023 #6 والریا گفت: درتو باز کنم باری دیگر بهت سلام کنم لطفا با اواز بخونین ممنون مشاهده پیوست 278952 کلیک کنید تا باز شود... ایییییی حالم بهم خورد
والریا گفت: درتو باز کنم باری دیگر بهت سلام کنم لطفا با اواز بخونین ممنون مشاهده پیوست 278952 کلیک کنید تا باز شود... ایییییی حالم بهم خورد
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #7 هانیه~ گفت: چه راحت کلیک کنید تا باز شود... ننویی چی راحته این کتابو راحتههه؟
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #8 آتی جان گفت: ایییییی حالم بهم خورد کلیک کنید تا باز شود... ببین من په زجری میکشم ننو?
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #9 مامان،مهدیار گفت: درستو بخون به جای نفرین ? کلیک کنید تا باز شود... ههی ننو دست رو دلم نزار که خونه بخدا نصفشو تا الان خوندم نصف نصف روزی میخونم?
مامان،مهدیار گفت: درستو بخون به جای نفرین ? کلیک کنید تا باز شود... ههی ننو دست رو دلم نزار که خونه بخدا نصفشو تا الان خوندم نصف نصف روزی میخونم?
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #10 مانا، گفت: بچهام بچهای قدیم ?? کلیک کنید تا باز شود... منم قدیمیم به خوداااا??
مانا، Guest Apr 16, 2023 #11 والریا گفت: منم قدیمیم به خوداااا?? کلیک کنید تا باز شود... تو فسقولو هستی بشین سرجات??
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #12 مانا، گفت: تو فسقولو هستی بشین سرجات?? کلیک کنید تا باز شود... ننوییییییییی۱۹ سالمههههه دیته بزلگ شودم??
مانا، گفت: تو فسقولو هستی بشین سرجات?? کلیک کنید تا باز شود... ننوییییییییی۱۹ سالمههههه دیته بزلگ شودم??
مانا، Guest Apr 16, 2023 #13 والریا گفت: ننوییییییییی۱۹ سالمههههه دیته بزلگ شودم?? کلیک کنید تا باز شود... نشدی هنوووووووو بگووووو چشششش???????
والریا گفت: ننوییییییییی۱۹ سالمههههه دیته بزلگ شودم?? کلیک کنید تا باز شود... نشدی هنوووووووو بگووووو چشششش???????
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #14 مانا، گفت: نشدی هنوووووووو بگووووو چشششش??????? کلیک کنید تا باز شود... به رو چشمم ننووووم
مامان،مهدیار Guest Apr 16, 2023 #15 مانا، گفت: بچهام بچهای قدیم ?? کلیک کنید تا باز شود... فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......??
مانا، گفت: بچهام بچهای قدیم ?? کلیک کنید تا باز شود... فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......??
مانا، Guest Apr 16, 2023 #16 مامان،مهدیار گفت: فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......?? کلیک کنید تا باز شود... والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم??
مامان،مهدیار گفت: فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......?? کلیک کنید تا باز شود... والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم??
مامان،مهدیار Guest Apr 16, 2023 #17 والریا گفت: ههی ننو دست رو دلم نزار که خونه بخدا نصفشو تا الان خوندم نصف نصف روزی میخونم? کلیک کنید تا باز شود... بخون تموم میشه اون نصفم تموم کردی بعد بیا سایت
والریا گفت: ههی ننو دست رو دلم نزار که خونه بخدا نصفشو تا الان خوندم نصف نصف روزی میخونم? کلیک کنید تا باز شود... بخون تموم میشه اون نصفم تموم کردی بعد بیا سایت
مامان،مهدیار Guest Apr 16, 2023 #18 مانا، گفت: والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم?? کلیک کنید تا باز شود... تیوی زمان شما بود مادر ما اصلا تیوی نداشتیم ??
مانا، گفت: والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم?? کلیک کنید تا باز شود... تیوی زمان شما بود مادر ما اصلا تیوی نداشتیم ??
استارتر استارتر والریا Guest Apr 16, 2023 #19 مانا، گفت: والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم?? کلیک کنید تا باز شود... مامان،مهدیار گفت: فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......?? کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر من دوران مدرسه یه بچه حساسی بودم اولا که بلند بلند درس میخوندم بعدش اگه کسی جیکش در میومد خونه رو میزاشتم رو سرم???
مانا، گفت: والا خواهر یه گوشه میشستیم درسامونو میخوندیم حق تیوی دیدنم نداشتیم?? کلیک کنید تا باز شود... مامان،مهدیار گفت: فاز مادربزرگی بگیریم ?? یادش بخیر زمان ما بچه ها اینجوری نبودن جرات نداشتن حرف بزنن ?پاشون جلوی ما دراز نمیکردن ولی الان ......?? کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر من دوران مدرسه یه بچه حساسی بودم اولا که بلند بلند درس میخوندم بعدش اگه کسی جیکش در میومد خونه رو میزاشتم رو سرم???
مانا، Guest Apr 16, 2023 #20 والریا گفت: یادش بخیر من دوران مدرسه یه بچه حساسی بودم اولا که بلند بلند درس میخوندم بعدش اگه کسی جیکش در میومد خونه رو میزاشتم رو سرم??? کلیک کنید تا باز شود... منم بلند میخوندم ملکه ذهنم شه?تو اتاق ساکت ?
والریا گفت: یادش بخیر من دوران مدرسه یه بچه حساسی بودم اولا که بلند بلند درس میخوندم بعدش اگه کسی جیکش در میومد خونه رو میزاشتم رو سرم??? کلیک کنید تا باز شود... منم بلند میخوندم ملکه ذهنم شه?تو اتاق ساکت ?