چه قدر میشه بچه ها
استارتر استارتر ستایش ۷۸ Guest Dec 15, 2021 #4 Choi mary گفت: ۱۵ میلیون کلیک کنید تا باز شود... نه اشتباهه
استارتر استارتر ستایش ۷۸ Guest Dec 15, 2021 #6 Choi mary گفت: ۱۵ میلیون کلیک کنید تا باز شود... میشه ۱۰ میلیون
nargesam1382 Guest Dec 15, 2021 #7 ستایش ۷۸ گفت: میشه ۱۰ میلیون کلیک کنید تا باز شود... منم همینو گفتم خب
استارتر استارتر ستایش ۷۸ Guest Dec 15, 2021 #8 Nargesam1382 گفت: منم همینو گفتم خب کلیک کنید تا باز شود... یه خانمی گفت ۱۵ به ایشون گفتم ببخشید فکر کنم اشتباه ریپلای کردم
Nargesam1382 گفت: منم همینو گفتم خب کلیک کنید تا باز شود... یه خانمی گفت ۱۵ به ایشون گفتم ببخشید فکر کنم اشتباه ریپلای کردم
nargesam1382 Guest Dec 15, 2021 #9 ستایش ۷۸ گفت: یه خانمی گفت ۱۵ به ایشون گفتم ببخشید فکر کنم اشتباه ریپلای کردم کلیک کنید تا باز شود... نه اشتباه ریپلای نکردی منم بعدش برات پست گذاشتم فک کنم ندیدیش
ستایش ۷۸ گفت: یه خانمی گفت ۱۵ به ایشون گفتم ببخشید فکر کنم اشتباه ریپلای کردم کلیک کنید تا باز شود... نه اشتباه ریپلای نکردی منم بعدش برات پست گذاشتم فک کنم ندیدیش
Choi mary Guest Dec 15, 2021 #10 ستایش ۷۸ گفت: نه اشتباهه کلیک کنید تا باز شود... بله درسته من روی سوال رو یه میلین و پونصد هزار خوندم
ستایش ۷۸ گفت: نه اشتباهه کلیک کنید تا باز شود... بله درسته من روی سوال رو یه میلین و پونصد هزار خوندم