کاپ کیک هندوانه ای
مواد اصلی
چیپس شکلات
به مقدار لازم
رنگ خوراکی سبز
به مقدار لازم
خامه فرم گرفته
۲ فنجان
برای تزئین:
رنگ خوراکی قرمز
به مقدار لازم
کشمش (یا شکلات چیپسی)
۳-۲ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری
اسانس هندوانه
۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۳ عدد
آب هندوانه
۱ فنجان
آرد
۳.۵ فنجان
شکر
۲ فنجان
کره نرم
۱ فنجان
۱
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
۲
آرد ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید
۳
توی یک کاسه بزرگ کره ، شکر رو با هم بزنید تا کِرِم مانند بشه تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید
۴
اسانس هندوانه و بعد از اون آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید
۵
آب هندوانه ،کشمش و رنگ خوراکی رو با مواد بالا مخلوط کنید و هم بزنید تا همه جای خمیر یکدست رنگی بشه
۶
دو سوم قالبهای مافین رو با مواد پر کنید و حدود ۲۰ دقیقه توی فر بزارید
۷
خامه فرم گرفتتون رو با رنگ سبز ، رنگی کنید و روی کاپ کیک هاتون رو باهاش تزئین کنید
۸
برای روی خامه میتونید از ترافل های شکلاتی یا شکر رنگی استفاده کنید