کی هستی که صد در صد بهم شباهت داری؟! به شدت کنجکاو شدم ???
Darla Guest Aug 7, 2022 #2 چالش شباهت مگه برا این نبود که تشخیص بدیم تو کدوم گزینه رو انتخاب کردییییی؟????
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #4 Darla گفت: چالش شباهت مگه برا این نبود که تشخیص بدیم تو کدوم گزینه رو انتخاب کردییییی؟???? کلیک کنید تا باز شود... نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ?
Darla گفت: چالش شباهت مگه برا این نبود که تشخیص بدیم تو کدوم گزینه رو انتخاب کردییییی؟???? کلیک کنید تا باز شود... نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ?
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #6 پدیده گفت: جدی ؟ یا خود خدا ،جا داره بگم برگهایم ریزان است?☘???? کلیک کنید تا باز شود... آره جدی دقیقا خودمم ریختم ??
پدیده گفت: جدی ؟ یا خود خدا ،جا داره بگم برگهایم ریزان است?☘???? کلیک کنید تا باز شود... آره جدی دقیقا خودمم ریختم ??
ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #7 Mozhdeh گفت: نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ? کلیک کنید تا باز شود... دقیقاااا بدون تقلب
Mozhdeh گفت: نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ? کلیک کنید تا باز شود... دقیقاااا بدون تقلب
Darla Guest Aug 7, 2022 #8 Mozhdeh گفت: نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ? کلیک کنید تا باز شود... ووویییی ... لینکشو دوباره بفرس دوباره شرکت کنممم .. همه رو اشتباه زدم که???
Mozhdeh گفت: نه گلم?... باید انتخاب های خودت میکردی که ببینیم چقدر بهم شبیهیم ? کلیک کنید تا باز شود... ووویییی ... لینکشو دوباره بفرس دوباره شرکت کنممم .. همه رو اشتباه زدم که???
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #9 Darla گفت: ووویییی ... لینکشو دوباره بفرس دوباره شرکت کنممم .. همه رو اشتباه زدم که??? کلیک کنید تا باز شود... برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید بفرما گلم
Darla گفت: ووویییی ... لینکشو دوباره بفرس دوباره شرکت کنممم .. همه رو اشتباه زدم که??? کلیک کنید تا باز شود... برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید بفرما گلم
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #11 پدیده گفت: ? کلیک کنید تا باز شود... حالا مهندسم اومده شرکت کرده اولین نفرم بوده ???
Darla Guest Aug 7, 2022 #12 Mozhdeh گفت: برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید بفرما گلم کلیک کنید تا باز شود... بازم ۵۳ درصد شد??
Mozhdeh گفت: برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید بفرما گلم کلیک کنید تا باز شود... بازم ۵۳ درصد شد??
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #13 Darla گفت: بازم ۵۳ درصد شد?? کلیک کنید تا باز شود... بازم خوبه ?? نصف به نصف شبیهیم ??
نامیرا Guest Aug 7, 2022 #14 مهندس ؟کیه ؟ Mozhdeh گفت: حالا مهندسم اومده شرکت کرده اولین نفرم بوده ??? کلیک کنید تا باز شود...
Darla Guest Aug 7, 2022 #15 Mozhdeh گفت: بازم خوبه ?? نصف به نصف شبیهیم ?? کلیک کنید تا باز شود... آره من کارای ریسکیم از تو بیشتره .. مثلا اون سکه شیر یه میلیارد و انتخاب کردم یا تو اون خونه تنها وارد شم?
Mozhdeh گفت: بازم خوبه ?? نصف به نصف شبیهیم ?? کلیک کنید تا باز شود... آره من کارای ریسکیم از تو بیشتره .. مثلا اون سکه شیر یه میلیارد و انتخاب کردم یا تو اون خونه تنها وارد شم?
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #16 پدیده گفت: مهندس ؟کیه ؟ کلیک کنید تا باز شود... مهندس رضا؟! با تشکرفراوان ، سلام بانو یادت اومد؟!
نامیرا Guest Aug 7, 2022 #17 Mozhdeh گفت: مهندس رضا؟! با تشکرفراوان ، سلام بانو یادت اومد؟! کلیک کنید تا باز شود... چه پیگیره اینجا ? آره یادم اومد ? تعجب کردم آخه??
Mozhdeh گفت: مهندس رضا؟! با تشکرفراوان ، سلام بانو یادت اومد؟! کلیک کنید تا باز شود... چه پیگیره اینجا ? آره یادم اومد ? تعجب کردم آخه??
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #18 Darla گفت: آره من کارای ریسکیم از تو بیشتره .. مثلا اون سکه شیر یه میلیارد و انتخاب کردم یا تو اون خونه تنها وارد شم? کلیک کنید تا باز شود... آها آره تو بیشتر ریسک میکنی ولی من صد میلیون میگیرم و خوشحال میرم ?? چون سکه معلوم نیست ??
Darla گفت: آره من کارای ریسکیم از تو بیشتره .. مثلا اون سکه شیر یه میلیارد و انتخاب کردم یا تو اون خونه تنها وارد شم? کلیک کنید تا باز شود... آها آره تو بیشتر ریسک میکنی ولی من صد میلیون میگیرم و خوشحال میرم ?? چون سکه معلوم نیست ??
استارتر استارتر tea girl Guest Aug 7, 2022 #19 پدیده گفت: چه پیگیره اینجا ? آره یادم اومد ? تعجب کردم آخه?? کلیک کنید تا باز شود... دقیقا منم ??
Darla Guest Aug 7, 2022 #20 Mozhdeh گفت: آها آره تو بیشتر ریسک میکنی ولی من صد میلیون میگیرم و خوشحال میرم ?? چون سکه معلوم نیست ?? کلیک کنید تا باز شود... از کجا معلوووم شیر نشه و ده برابر نبرییی???
Mozhdeh گفت: آها آره تو بیشتر ریسک میکنی ولی من صد میلیون میگیرم و خوشحال میرم ?? چون سکه معلوم نیست ?? کلیک کنید تا باز شود... از کجا معلوووم شیر نشه و ده برابر نبرییی???