من سوسیس تخم مرغ??? چون پولمون تموم شده بود?
♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 12, 2021 #2 اردشیردرازدستم گفت: من سوسیس تخم مرغ??? چون پولمون تموم شده بود? کلیک کنید تا باز شود... خودم که هنوز نپختم ولی واسه دوستم رفتم پختم چون شب عروسی دستش شکست ?? قورمه سبزی مادر شوهرش بشقاب رو هم خورد??
اردشیردرازدستم گفت: من سوسیس تخم مرغ??? چون پولمون تموم شده بود? کلیک کنید تا باز شود... خودم که هنوز نپختم ولی واسه دوستم رفتم پختم چون شب عروسی دستش شکست ?? قورمه سبزی مادر شوهرش بشقاب رو هم خورد??
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 12, 2021 #5 دخترک مرده ?? گفت: خودم که هنوز نپختم ولی واسه دوستم رفتم پختم چون شب عروسی دستش شکست ?? قورمه سبزی مادر شوهرش بشقاب رو هم خورد?? کلیک کنید تا باز شود... آخیییی چرا بیچاره???
دخترک مرده ?? گفت: خودم که هنوز نپختم ولی واسه دوستم رفتم پختم چون شب عروسی دستش شکست ?? قورمه سبزی مادر شوهرش بشقاب رو هم خورد?? کلیک کنید تا باز شود... آخیییی چرا بیچاره???
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 12, 2021 #7 Nargesam1382 گفت: من زرشک پلو البته شوهرنکردم مجرد هستم کلیک کنید تا باز شود... ???
خودم Guest Dec 12, 2021 #8 Nargesam1382 گفت: من زرشک پلو البته شوهرنکردم مجرد هستم کلیک کنید تا باز شود... خب پس کجا درست کردید؟
Nargesam1382 گفت: من زرشک پلو البته شوهرنکردم مجرد هستم کلیک کنید تا باز شود... خب پس کجا درست کردید؟
♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 12, 2021 #10 اردشیردرازدستم گفت: آخیییی چرا بیچاره??? کلیک کنید تا باز شود... چون میگفت ۶۰سالمه همیشه برنج شفته پختم خورشت هم اصلا بدرد نمیخوره?
اردشیردرازدستم گفت: آخیییی چرا بیچاره??? کلیک کنید تا باز شود... چون میگفت ۶۰سالمه همیشه برنج شفته پختم خورشت هم اصلا بدرد نمیخوره?
nargesam1382 Guest Dec 12, 2021 #11 اردشیردرازدستم گفت: ??? کلیک کنید تا باز شود... خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم
اردشیردرازدستم گفت: ??? کلیک کنید تا باز شود... خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم
nargesam1382 Guest Dec 12, 2021 #12 خودم گفت: خب پس کجا درست کردید؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم
خودم گفت: خب پس کجا درست کردید؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 12, 2021 #13 دخترک مرده ?? گفت: چون میگفت ۶۰سالمه همیشه برنج شفته پختم خورشت هم اصلا بدرد نمیخوره? کلیک کنید تا باز شود... ???
دخترک مرده ?? گفت: چون میگفت ۶۰سالمه همیشه برنج شفته پختم خورشت هم اصلا بدرد نمیخوره? کلیک کنید تا باز شود... ???
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 12, 2021 #14 Nargesam1382 گفت: خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم کلیک کنید تا باز شود... ??
Nargesam1382 گفت: خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم کلیک کنید تا باز شود... ??
♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 12, 2021 #15 اردشیردرازدستم گفت: ??? کلیک کنید تا باز شود... من از خنده ترکیدم
خودم Guest Dec 12, 2021 #16 Nargesam1382 گفت: خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم کلیک کنید تا باز شود... عه چه جالب دقیقا مثل من که میخوام همین کارو بکنم تبریک میگم بهتون خانم قوی و مستقلی هستید
Nargesam1382 گفت: خوب وقتی اومدم خونه ی خودم اولین اشپزیم حساب میشه بنده جدا زندگی میکنم کلیک کنید تا باز شود... عه چه جالب دقیقا مثل من که میخوام همین کارو بکنم تبریک میگم بهتون خانم قوی و مستقلی هستید
nargesam1382 Guest Dec 12, 2021 #18 خودم گفت: عه چه جالب دقیقا مثل من که میخوام همین کارو بکنم تبریک میگم بهتون خانم قوی و مستقلی هستید کلیک کنید تا باز شود... مرسی بله قوی که زیاد نه ولی مجبور شدم به دلیل مسائل خانوادگی مستقل شم
خودم گفت: عه چه جالب دقیقا مثل من که میخوام همین کارو بکنم تبریک میگم بهتون خانم قوی و مستقلی هستید کلیک کنید تا باز شود... مرسی بله قوی که زیاد نه ولی مجبور شدم به دلیل مسائل خانوادگی مستقل شم
خودم Guest Dec 12, 2021 #19 Nargesam1382 گفت: مرسی بله قوی که زیاد نه ولی مجبور شدم به دلیل مسائل خانوادگی مستقل شم کلیک کنید تا باز شود... آها خب به هر حال همین که مستقل هستید خودش خوبه و نشونه ی قوی بودنه
Nargesam1382 گفت: مرسی بله قوی که زیاد نه ولی مجبور شدم به دلیل مسائل خانوادگی مستقل شم کلیک کنید تا باز شود... آها خب به هر حال همین که مستقل هستید خودش خوبه و نشونه ی قوی بودنه
nargesam1382 Guest Dec 12, 2021 #20 خودم گفت: آها خب به هر حال همین که مستقل هستید خودش خوبه و نشونه ی قوی بودنه کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم انشاالله به هرچی میخواید برسید اما مستقل بودن دردسرهای خودشو داره
خودم گفت: آها خب به هر حال همین که مستقل هستید خودش خوبه و نشونه ی قوی بودنه کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم انشاالله به هرچی میخواید برسید اما مستقل بودن دردسرهای خودشو داره