انواع ساندویج سرد برای مدرسه ، دانشگاه و مهمانی ها

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
معرفی و آموزش درست کردن چندین نوع از ساندویج های گرم و سرد برای دانش آموزان و دانشجو ها و مهمانی ها مسافرت ها و دور همی ها

ساندویچ فوری برای مدرسه: ساندویچ ژامبون تنوری
این ساندویچ که در دسته انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها جای می گیرد، یک ساندویچ فوری برای مدرسه می باشد. در ادامه طرز تهیه ساندویچ ژامبون را می بینید.

مواد تهیه ساندویچ برای مدرسه با ژامبون

ژامبون ۱۰ ورق

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

چیپس خلالی ۲ بسته

سس کچاپ به میزان لازم

خیار شور ۱۰ عدد متوسط

آویشن به مقدار دلخواه

پنیر ورقه ای(اختیاری) ۵ عدد

لیمو تازه ۲ عدد

پودر سیر به مقدار دلخواه

قارچ ۵۰۰ گرم

پیاز قرمز ۲ عدد متوسط

پنیر پیتزا(اختیاری) به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه ساندویچ ژامبون برای تغذیه مدرسه

خرد کردن قارچ

قارچ را به خوبی می شوییم و بعد از آن به شکل دلخواه خرد می کنیم.

آماده کردن پیاز

برای تهیه این نوع ساندویچ برای مدرسه، پیاز را خلالی ریز خرد می کنیم.

خرد کردن خیار شور

خیار شور را با رنده ریز خرد می کنیم تا برای تهیه کردن ساندویچ ژامبون، آماده باشد.

تفت دادن قارچ

در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و بعد از داغ شدن روغن، قارچ را به آن اضافه می کنیم.

ریختن آویشن

حال آویشن را به قارچ اضافه می کنیم. آویشن طعم این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها را بینظیر می کند.

اضافه کردن پودر سیر

حال پودر سیر را می ریزیم و هم می زنیم تا با قارچ تفت بخورد.

افزدن نمک و فلفل سیاه

نمک و فلفل سیاه می زنیم و بعد از اینکه تفت خورد حرارت را خاموش می کنیم و برای تهیه ساندویچ ژامبون برای مدرسه، کنار می گذاریم.

ژامبون را روی سطح صافی قرار می دهیم.

ریختن پنیر ورقه ای

به مقدار دلخواه از پنیر ورقه ای روی هر ژامبون می گذاریم.

اضافه کردن قارچ تفت داده

در این مرحله از تهیه این نوع ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه، مقداری قارچ تفت داده را روی هر کدام از ژامبون ها می ریزیم.

ریختن چیپس خلالی

حال مقداری دلخواه از چیپس خلالی را روی مواد قبلی ساندویچ ژامبون می ریزیم.

افزودن پنیر پیتزا

کمی پنیر پیتزا می ریزیم. پنیر پیتزا باعث خوشمزه تر شدن این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها می شود.

سرخ کردن ژامبون

تابه ای را کمی چرب کرده و این ژامبون را به آرامی و طوری که مواد روی آن نریزد، در تابه قرار می دهیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد، از وسط تا می کنیم تا مواد روی آن پوشانده شده و شبیه به سمبوسه شود. بعد از ینکه همه طرف آن سرخ شد. از روی حرارت بر می داریم و ژامبون بعدی را سرخ می کنیم.

آماده کردن سس برای این ساندویچ برای مدرسه

برای تهیه سس این نوع ساندویچ ساده برای مدرسه، خیار شور را در کاسه ای می ریزیم.

ریختن سس خردل و سس مایونز

سس خردل و سس مایونز را به خیار شور اضافه می کنیم و هم می زنیم.

افزودن پیاز و آب لیمو

پیاز را در مواد قبلی سس ساندویچ ژامبون تنوری می ریزیم و سپس آب لیمو تازه را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

لقمه کردن ساندویچ ژامبون تنوری

نان باگت را از وسط باز کرده و مقداری سس کچاپ را روی دیواره های نان می ریزیم و با پشت قاشق غذاخوری پخش می کنیم.

اضافه کردن گوجه و خیار شور

به میزان دلخواه گوجه و خیار شور را که به شکل دلخواه خرد کرده اید در نان باگت می ریزید.

ریختن سس مخصوص

حال سسی را که در بالا تهیه کردیم را روی گوجه و خیار شور می ریزیم. این سس طعم ساندویچ فوری برای مدرسه را خوشمزه تر می کند.

افزودن ژامبون

در آخرین مرحله از تهیه این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه کودکان، ژامبون های سرخ شده را روی مواد قبلی قرار می دهیم.

غذاهای مورد علاقه کودکان

نکات کلیدی برای تهیه ساندویچ ژامبون برای مدرسه
برخی افراد بعد از این مرحله آخر، ساندویچ ژامبون تنوری را گریل می کنند.

برای تهیه ساندویچ سالم برای مدرسه، ژامبون را در منزل تهیه کنید.

می توانید بعد از اضافه کردن ژامبون سرخ شده، کمی پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای قرار دهید و در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.

اگر زمان کافی برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها ندارید، سس مایونز را با این سس که آماده کردیم، جایگزین کنید.

می توانید به جای استفاده همزمان از پنیر ورقه ای و پنیر پیتزا از یکی از این دو نوع پنیر استفاده کنید تا ساندویچ ژامبون تنوری به صرفه تر شود.

برای تهیه این نوع ساندویچ فوری برای مدرسه، می توانید ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید و کاملا اختیاری است.

برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها، اجازه دهید روغن داغ شود و سپس قارچ را بریزید.

بهتر است ژامبون را در تابه گریل سرخ کنید.

می توانید نان تست را جایگزین نان باگت کنید.


Û±Û²-Û°Û±-Û´Ûµ-images.jpg

 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
. ساندویچ سالم برای مدرسه: ساندویچ مرغ و سیب زمینی
یکی دیگر از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، ساندویچ مرغ و سیب زمینی می باشد و در ادامه طرز تهیه این ساندویچ سالم برای مدرسه را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ ساده برای مدرسه

پیاز ۳ عدد بزرگ

جعفری به میزان دلخواه

پنیر ورقه ای(اختیاری) به تعداد دلخواه

قارچ ۱۰ عدد متوسط

سینه مرغ ۲ عدد متوسط

سیب زمینی ۲ عدد

پاپریکا به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه ببه میزان لازم

سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

لیمو تازه ۱ عدد کوچک

فلفل دلمه ای ۲ عدد متوسط

برگ بو ۲ عدد

دستور آماده کردن ساندویچ مرغ و سیب زمینی سرخ شده

پختن مرغ : مرغ را به همراه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

ریختن پیاز : ۲ پیاز را نصف کرده و به مرغ اضافه می کنیم.

افزودن ادویه : حال برای تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی، نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم.

اضافه کردن برگ بو : برگ بو را می اندازیم و بعد از اینکه جوشید، حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ بپزد.

خرد کردن مرغ : بعد از اینکه مرغ پخت، خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه این نوع ساندویچ فوری برای مدرسه آماده باشد.

آماده کردن سیب زمینی : سیب زمینی را پوست کرده و خلالی متوسط خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

خرد کردن قارچ : در این مرحله از تهیه این ساندویچ برای مدرسه بچه ها، قارچ را ورقه ای خرد می کنیم.

خرد کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد می کنیم.

آماده کردن پیاز : برای تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی، ۱ عدد پیاز باقیمانده را به شکل نگینی خرد کنید.

تفت دادن پیاز : در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز را در آن بریزید و تفت دهید.

ریختن قارچ: حال قارچ را به مواد این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه، اضافه کرده و هم می زنیم تا تفت بخورد.

اضافه کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای را می ریزم و به خوبی تفت می دهیم.

ریختن مرغ : حال مرغ ریش ریش شده را به مواد فوق اضافه می کنیم و می گذاریم همه مواد با هم تفت بخورند.

افزودن پنیر ورقه ای : حال پنیر ورقه ای را می ریزیم تا آب شود. پنیر طعم این نوع ساندویچ ساده برای مدرسه را عالی می کند. بعد از اینکه پنیر ذوب شد، حرارت را خاموش می کنیم.

سرخ کردن سیب زمینی : در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی، در تابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه داغ شد، سیب زمینی را می ریزیم و سرخ می کنیم.

ریختن نمک : حال مقداری نمک به سیب زمینی اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن از روی حرارت بر می داریم و سیب زمینی را از روغن خارج می کنیم.

تهیه سس مخصوص ساندویچ مرغ و سیب زمینی : روغن زیتون را در ظرفی گود می ریزیم.

ریختن سس خردل و سس مایونز : در این مرحله از تهیه ساندویچ فوری برای مدرسه، سس مایونز و سس خردل را به روغن زیتون اضافه می کنیم و هم می زنیم.

اضافه کردن آب لیمو : حال آب لیمو را می ریزیم و همه مواد سس را با هم مخلوط می کنیم.

افزودن ادویه : ادویه شامل نمک و فلفل سیاه را در سس برای ساندویچ مرغ و سیب زمینی می ریزیم و هم می زنیم.

آماده کردن این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها : درون نان باگت را به سسی که تهیه کردیم، آغشته می کنیم.

اضافه کردن مرغ : مرغ را به همراه موادی که تفت دادیم در نان باگت می ریزیم.

ریختن سیب زمینی : حال سیب زمینی سرخ شده را به این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، اضافه می کنیم.

اضافه کردن گوجه و خیار شور : به میزان دلخواه گوجه فرنگی و خیار شور خرد کرده می ریزیم.
-۰۴-۳۶-انواع+ساندویچ+برای+مدرسه+بچه+ها+(سالم،+ساده،+ف...jpg


نکات طلایی در تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی برای مدرسه

بهتر است نان باگت را در خانه تهیه کنید.

ریختن پنیر ورقه ای کاملا اختیاری است.

همچنین می توانید برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، پنیر پیتزا را جایگزین پنیر ورقه ای کنید.

برای تهیه ساندویچ رژیمی می توانید سس مایونز را حذف کنید.

این ساندویچ هم به شکل سرد و هم گرم قابل سرو است.

می توانید هر ادویه را به مرغ اضافه کنید تا ساندویچ مرغ و سیب زمینی طعم دلخواه داشته باشد.

علاوه بر گوجه فرنگی و خیار شور، کاهو نیز طعم این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها را عالی می کند و همچنین برای بچه ها مفید است.

می توانید هر سس دلخواه را جایگزین سس مخصوص این ساندویچ فوری برای مدرسه کنید.

در این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها نیز می توانید نان تست یا نان همبرگر گرد را جایگزین نان باگت کنید.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
۳. ساندویچ ساده برای مدرسه: ساندویچ کباب تابه ای

ساندویج کباب تابه ای نیز به دلیل لذیذ بودن و راحت سرو شدن، یکی از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها می باشد. در ادامه طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای را به طور کامل و ساده شرح داده ایم.

مواد تهیه ساندویچ سالم برای مدرسه با کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۲ عدد متوسط

نان باگت ۴ عدد

سیر ۲ حبه

جعفری به میزان دلخواه

پنیر ورقه ای ۴ ورق

آویشن به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ایده هایی برای تزیین غذای کودک

مراحل تهیه ساندویچ کباب تابه ای خوشمزه

آماده کردن پیاز : پیاز را پوست کنده و با رنده ریز خرد می کنیم و سپس آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم.

خرد کردن قارچ : قارچ را خرد می کنیم ودر ظرفی می ریزیم تا برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بجه ها آماده باشد.

آماده کردن جعفری : جعفری را پاک کرده و به شکل ساطوری ریز خرد می کنیم.

خرد کردن فلفل دلمه ای : برای تهیه این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم.

تهیه مواد این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها : گوشت چرخ کرده را در کاسه ای گود می ریزیم.

ریختن پیاز : پیاز را می ریزیم و هم می زنیم.

افزودن نمک و فلفل سیاه : نمک و فلفل سیاه را به مواد قبلی ساندویچ کباب تابه ای اضافه می کنیم و هم می زنیم.

تفت دادن مواد ساندویچ کباب تابه ای : این مخلوط گوشت چرخ کرده را در تابه ای می ریزیم و بعد از اینکه آب آن کشیده شد، کمی روغن اضافه می کنیم تا تفت بخورد.

تفت دادن قارچ : قارچ را به همراه کمی روغن در تابه ای می ریزیم و تفت می دهیم

افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را به قارچ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

ریختن آویشن و پودر سیر : حال آویشن و پودر سیر را به مواد فوق اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم. دو ادویه ذکر شده، طعم این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها را خوشمزه می کند.

سرخ کردن فلفل دلمه ای : در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را می ریزیم و کمی که تفت خورد، از تابه خارج کرده و در ظرفی می ریزیم.

تفت دادن گوجه فرنگی : گوجه را به همراه روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی تفت خورده و نرم شود.

ریختن فلفل دلمه ای : برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، فلفل دلمه ای را به گوجه فرنگی تفت داده اضافه کرده و هم می زنیم.

افزودن نمک و فلفل سیاه : نمک و فلفل سیاه می ریزیم.

ریختن پودر سیر : پودر سیر را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس بعد از ۳ دقیقه خاموش کرده و از روی حرارت بر می داریم.

آماده کردن ساندویچ فوری برای مدرسه : نان باگت را باز کرده و مخلوط گوجه فرنگی را روی دیواره های نان باگت می زنیم.

اضافه کردن کباب تابه ای : برای آماده کردن ساندویچ کباب تابه ای، گوشت چرخ کرده تفت داده را درون نان باگت می ریزیم.

ریختن قارچ : حال قارچ تفت داده را به آن اضافه می کنیم.

افزودن جعفری : جعفری ساطوری شده را روی مواد قبلی این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها می ریزیم.

ریختن پنیر گودا : پنیر گودا را روی مواد بالا می ریزیم.

مرحله نهایی : حال این ساندویچ ها را در تابه ای که روغن ندارد، قرار می دهیم و روی آن را با فویل می پوشانیم و سپس یک جسم سنگین را روی فویل می گذرایم تا به ساندویچ ها فشار وارد شود و اجازه می دهیم تا کمی بگذرد و پنیر ذوب شود.
-۰۶-۴۴-انواع+ساندویچ+برای+مدرسه+بچه+ها+(سالم،+ساده،+ف...jpg

نکات مهم در تهیه ساندویچ کباب تابه ای خانگی برای مدرسه کودکان

می توانید به جای مرحله آخر تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، ساندویچ ها را در فر قرار دهید.

می توانید پنیر گودا را با پنیر پیتزا جایگزین کنید.

همچنین برای اینکه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، سالم تر و رژیمی تر باشد، پنیر را کاملا حذف کنید.

در برخی رسپی ها مقداری آب لیمو را به مواد کباب تابه ای اضافه می کنند تا این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها خوشمزه تر شود.

دقت کنید که زیاد تفت دادن فلفل دلمه ای باعث تلخی آن می شود و به این ترتیب طعم این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه کودکان را خراب می کند.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
۴. ساندویچ کم هزینه برای مدرسه بچه ها: ساندویچ پوره سیب زمینی

ساندویچ پوره سیب زمینی ساندویچی خوش طعم و عالی با طرز تهیه ساده است و از این رو یکی از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها همین ساندویچ پوره سیب زمینی است.

مواد تهیه ساندویچ سیب زمینی به عنوان ساندویچ فوری برای مدرسه

جعفری ۵۰ گرم

سیب زمینی ۱۰ عدد متوسط

کره ۲۵۰ گرم

شیر کمی کمتر از ۱.۵ لیوان

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ پوره سیب زمینی

آماده کردن سیب زمینی : سیب زمینی را به خوبی می شوییم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، آماده باشد.

آماده کردن جعفری : جعفری را پاک کرده و ساطوری خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای تهیه ساندویچ پوره سیب زمینی کنار می گذاریم.

پختن سیب زمینی : سیب زمینی را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

ریحتن آب : مقدار لازم آب را روی سیب زمینی می ریزیم تا سیب زمینی بپزد.

پوست کردن سیب زمینی : بعد از اینکه پخت، حرارت را خاموش می کنیم و بعد از اینکه خنک شد، پوست کرده و در ظرفی گود می ریزیم تا این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه کودکان را تهیه کنیم.

تهیه مواد ساندویچ پوره سیب زمینی : سیب زمینی را با گوشکوب می کوبیم تا کمی له شود.

اضافه کردن کره : برای تهیه ساندویچ پوره سیب زمینی، کره ای که به دمای محیط رسیده است را به سیب زمینی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

ریختن شیر : شیر را روی مواد قبلی از این نوع از انواع ساندویج برای مدرسه بچه ها، می ریزیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

افزودن نمک و فلفل سیاه : نمک و فلفل سیاه را روی مواد بالا می ریزیم و به خوبی هم می زنیم.

ریختن جعفری : بعد از اینکه به خوبی هم زدیم و نرم شد، جعفری ساطوری شده را به مواد فوق اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

آماده کردن ساندویچ فوری برای مدرسه : در نان باگت مقدار دلخواه از پوره سیب زمینی می ریزیم و حال این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها نیز آماده شد.
-۰۸-۰۳-انواع+ساندویچ+برای+مدرسه+بچه+ها+(سالم،+ساده،+ف...jpg

نکات اصلی در تهیه ساندویچ پوره سیب زمینی برای مدرسه

می توانید روغن یا خامه صبحانه را جایگزین شیر کنید و در اینصورت طعم ساندویچ پوره سیب زمینی کمی تغییر می کند.

برای خوشمزه تر شدن این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه کودکان، مقداری نعنا خشک یا تازه را به مواد ساندویچ اضافه کنید.

برای خوش عطر تر شدن این نوع از انواع ساندویچ ساده برای مدرسه، شیر را به همراه برگ بو، رزماری، آویشن یا مریم گلی گرم کنید و به پوره سیب زمینی اضافه کنید.

برخی افراد می خواهند طعم پوره سیب زمینی شیرین باشد، برای این شیوه تهیه، نمک را حذف کرده و کمی شکر می ریزند.

می توانید رب گوجه فرنگی را جایگزین شیر کنید.

این ساندویچ از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها به صورت گرم و سرد قابل تهیه است.
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
۵. ساندویچ صبحانه برای مدرسه: ساندویچ پنیر و خیار و گوجه

یکی از ساده ترین نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها، ساندویج پنیر و خیار و گوجه است و در این پست به نقل از مینویسم می خواهیم طرز تهیه ساندویچ پنیر و خیار و گوجه را یاد بگیرید.

مواد تهیه ساندویچ صبحانه برای مدرسه

نان تست ۶ عدد

خیار ۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

پنیر به میزان لازم

ریحان(دلخواه) به میزان دلخواه

دستور تهیه ساندویچ پنیر و خیار و گوجه خانگی

خرد کردن خیار : خیار را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

آماده کردن گوجه فرنگی : گوجه فرنگی را ورقه ای خرد می کنیم تا برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها آماده باشد.

خرد کردن ریحان : بعد از پاک کردن ریحان، ساطوری خرد می کنیم.

تهیه ساندویچ پنیر و خیار و گوجه : نان تست را روی سطح صافی قرار می دهیم و کمی پنیر روی آن می ریزیم.

اضافه کردن گوجه فرنگی : در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ سالم برای مدرسه، گوجه فرنگی را روی پنیر می چینیم.

اضافه کردن ریحان : مقدار لازم ریحان را روی گوجه فرنگی می ریزیم.

ریختن خیار : حال به میزان لازم از خیار را روی گوجه ها قرار می دهیم و سپس یک نان تست دیگر روی آن می گذاریم. ساندویچ پنیر و گوجه و خیار آماده است.
-۱۰-۵۴-انواع+ساندویچ+برای+مدرسه+بچه+ها+(سالم،+ساده،+ف...jpg

نکات کلیدی برای تهیه این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه بچه ها

می توانید ریحان را حذف کنید.

در برخی رسپی ها این نوع از انواع ساندویچ برای مدرسه کودکان را به شکل چند لایه تهیه می کنند.

می توانید مقداری کاهو به این ساندویچ پنیر و گوجه و خیار اضافه کنید.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ
اولین ساندویچ خانگی عالی برای مدرسه بچه‌ها، ساندویچ تخم مرغ است. این ساندویچ فوق العاده مقوی است و می‌تواند برای بچه‌ها بهترین تغذیه محسوب شود. برای تهیه ساندویچ تخم مرغ باید مواد اولیه زیر را تهیه کرده و طبق مراحل خواسته شده پیش بروید.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۰ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۱۵ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری
مواد لازم
۱ عدد نان باگت
۲ عدد تخم مرغ
۲ برگ کاهو
۱.۵ قاشق سس مایونز
گوجه فرنگی و خیارشور به میزان دلخواه
سس گوجه فرنگی به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
نحوه آماده سازی
برای تهیه این ساندویچ باید اول تخم مرغ را آب پز کنید. پس آن‌ها را درون یک قابلمه کوچک پر از آب گذاشته و روی شعله قرار دهید.
بعد از پختن تخم مرغ‌ها، پوست آن‌ها را جدا کنید و بعد از سرد شدن با یک چاقوی تیز به صورت ورقه شده برش دهید.
حالا نوبت برش دادن گوجه و خیار است. طوری آن‌ها را خرد کنید که از داخل نان باگت بیرون نریزند.
در ادامه نان باگت را کمی برش دهید و داخل آن را خالی کنید و دو سمت آن را سس مایونز بزنید.
در انتها نیز مواد را به صورت لایه لایه روی هم بچینید و کمی نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید.
فراموش نکنید که اضافه کردن سس گوجه می‌تواند اختیاری باشد، اما ممکن است جذابیت این ساندویچ را برای فرزندان بالا ببرد.


Û±Û²-Û±Ûµ-Û´Û°-Homemade-sandwich-is-the-best-snack-for-school-2-.jpg
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ پنیر، گوجه و خیار
ترکیب خیار، گوجه و پنیر می‌تواند یکی از خوشمزه ترین ساندویچ‌های خانگی برای کودکان در مدرسه محسوب شود. بوی خیار می‌تواند هیجان خوردن این ساندویچ را افزایش دهد. بنابراین برای تهیه این ساندویچ طبق مراحل زیر پیش بروید.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۵ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۵ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: بسته به نوع پنیر بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کالری
مواد لازم
۱ عدد گوجه
۱ عدد خیار
۱ عدد نان باگت
پنیر به میزان لازم
مراحل آماده سازی
خیار و گوجه را به خوبی بشویید و به صورت ورقه شده برش دهید.
در ادامه نان باگت را برش دهید و درون آن را خالی کنید.
خیار، گوجه و پنیر را به صورت لایه لایه درون نان قرار دهید.
به جای نان باگت می‌توانید از نان لواش هم استفاده کنید. در این صورت باید نان را به گونه ای رول کنید که هنگام استفاده مواد از زیر آن بیرون نریزند.
۳. طرز تهیه ساندویچ پنیر و گردو
همانطور که احتمالاً شنیده اید بهتر است پنیر را به همراه گردو مصرف کنید تا هم خوشمزه تر باشد و هم ارزش غذایی آن بالاتر برد. انواع مغزیجات از جمله مغز گردو می‌توانند در رشد کودکان نقش بی نظیری داشته باشند و البته باعث تأمین انرژی مورد نیاز کودک در طول روز شوند.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۵ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۱۰ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: ۲۰۰ کالری
مواد اولیه
۲ عدد نان تست
مغز ۲ عدد گردو
یک قوطی کبریت پنیر صبحانه
نصف قاشق کره (اختیاری)
نحوه آماده سازی
برای تهیه این ساندویچ باید پنیر و در صورت تمایل کره را روی دو نان تست بمالید.
در ادامه مغز گردوها را خرد کنید و روی یکی از نان‌ها بریزید.
نان تست دیگر را روی نان با گردو قرار دهید.
در صورتی که کره استفاده نکردید می‌توانید نان را درون ساندویچ ساز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قرار دهید تا حرارت باعث لذیذ شدن ساندویچ شود.


Û±Û²-Û±Ûµ-Û°Û¹-How-to-make-cheese-tomato-and-cucumber-sandwich.jpg
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ ژامبون خانگی
برای اینکه تمایل کودکان را برای خوردن ساندویچ خانگی بالا ببرید، می‌توانید گاهی از ژامبون خانگی استفاده کنید. برای تهیه ژامبون خانگی می‌توانید دستور العمل‌های مختلف موجود در اینترنت را دنبال کنید. این ساندویچ خانگی خوشمزه و همه پسند را می‌توانید به شکل زیر تهیه کنید.

آماده سازی مواد اولیه: ۵ دقیقه
آماده سازی ساندویچ: ۱۰ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: ۲۷۸ کالری
مواد اولیه
۱۰۰ گرم ژامبون مرغ یا گوشت
۱ عدد گوجه
۲ عدد خیارشور
۱ عدد نان باگت
۳ برگ کاهو
۱ قاشق سس مایونز
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نحوه آماده سازی
برای تهیه این ساندویچ سرد کار سختی پیش رو ندارید. در ابتدا لازم است که گوجه و خیارها را برش دهید.
سپس یک شکاف طولی روی نان باگت ایجاد کنید و کمی از خمیر درون آن را خارج کنید.
سس مایونز را با نمک و فلفل سیاه ترکیب کرده و به دو طرف نان بمالید.
درون نان باگت را به صورت لایه لایه با گوجه، خیار و ژامبون خانگی پر کنید.
دقت کنید که در صورت استفاده از سس مایونز کالری این غذا بیشتر خواهد شد. ضمن اینکه بهتر است برای حفظ سلامتی کودک در مصرف این سس زیاده روی نکنید.

Û±Û²-Û±Ûµ-Û±Û¶-How-to-make-homemade-ham-sandwich.jpg
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
شاید از شنیدن نام ساندویچ اسپاگتی تعجب کنید، اما این ساندویچ خانگی در بسیاری از کشورهای دنیا تهیه می‌شود و طرفداران زیادی هم دارد. ترکیب ماکارونی با دیگر مواد می‌تواند یک ساندویچ مخصوص مدرسه برای بچه‌ها محسوب شود، زیرا بیشتر بچه‌ها عاشق ماکارونی هستند. برای تهیه این ساندویچ می‌توانید از روش زیر استفاده کنید.

آماده سازی مواد اولیه: ۲۰ دقیقه
آماده سازی ساندویچ: ۴۵ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
میزان انرژی: حدود ۲۵۰ کالری
مواد اولیه
۱۵۰ گرم ماکارونی خشک
۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط
۲ عدد نان باگت
۲ قاشق فلفل دلمه ای خرد شده
نان یا سیب زمینی به میزان لازم (برای ته دیگ)
۱ قاشق رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه، کاری و پودر آویشن به مقدار لازم
نحوه آماده سازی
برای تهیه این ساندویچ خانگی باید اول مواد ماکارونی را آماده کنید.
در ابتدا درون تابه روغن بریزید. سپس یک عدد پیاز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
حدود دو دقیقه پیازها را تفت دهید. بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید.
تمامی چاشنی‌ها به جز آویشن را به مواد درون تابه اضافه کنید و مخلوط را خوب ترکیب کنید.
همزمان درون یک قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
بعد از جوش آمدن آب درون آن کمی روغن و نمک بریزید و ماکارونی‌های خشک را به آن بیفزایید.
بعد از حدود ۶ تا ۷ دقیقه ماکارونی‌ها را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
در این مرحله بعد از سرخ شدن گوشت چرخ کرده، باید فلفل دلمه را به آن اضافه کنید. کمی بعد رب گوجه و آویشن را به تابه اضافه کرده و مخلوط را خوب ترکیب کنید.
حالا نوبت دم گذاشتن ماکارونی است. برای این کار ته قابلمه را با نان یا سیب زمینی بپوشانید. سپس لایه لایه ماکارونی و مواد را درون قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد.
در انتها نان‌های باگت را برش داده و از مخلوط ماکارونی درون آن‌ها بریزید. برای خوشمزه تر شدن این ساندویچ می‌توانید گوجه، کاهو یا خیارشور را به آن اضافه کنید.


Û±Û²-Û±Ûµ-Û²Û°-How-to-make-pasta-sandwich.jpg
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
یکی دیگر از پیشنهادهای خوشمزه برای تهیه میان وعده مدرسه، ساندویچ تن ماهی است. ساندویچ تن ماهی یک غذای کامل محسوب می‌شود و می‌تواند در تأمین انرژی مورد نیاز کودکان بسیار مؤثر عمل کند. این ساندویچ به دلیل خواص زیادی که دارد، دارای ارزش غذایی بالایی است.

آماده سازی مواد اولیه: ۴۰ دقیقه
آماده سازی ساندویچ: ۲۵ دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
میزان انرژی : ۲۲۱ کالری در هر ۱۰۰ گرم
مواد اولیه
۱ عدد کنسرو تن ماهی
۱ عدد کنسرو مخلوط (هویج، نخود فرنگی، ذرت)
۱ عدد سیب زمینی
۴ قاشق سس مایونز
۴ عدد خیارشور
۴ عدد نان باگت
نمک و آبلیمو به میزان لازم
نحوه آماده سازی
برای آماده سازی ساندویچ خانگی تن ماهی باید اول کنسروهای مورد نظر را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید.
برای انجام این کار قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس قوطی‌ها را درون قابلمه بگذارید.
به صورت همزمان سیب زمینی را درون قابلمه گذاشته و درون آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
بعد از گذشت زمان لازم کنسروها را از آب خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
کنسرو تن ماهی را درون ظرفی بریزید و کنسرو مخلوط را آبکش کنید.
سیب زمینی پخته شده را از قابلمه خارج کرده و آن را خرد کنید.
در مرحله بعد سس و سایر مواد به جز خیارشور را به مخلوط تن ماهی اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.
در انتها نیز نان‌ها را برش داده و درون آن را با ترکیب آماده شده و خیارشور خرد شده پر کنید.


Û±Û²-Û±Ûµ-Û²Ûµ-How-to-make-tuna-sandwich.jpg
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ پای مرغ و سیب زمینی
یکی از غذاهای خوشمزه برای کودکان ساندویچ پای مرغ و سیب زمینی است. این ساندویچ دستور طبخ ساده ای دارد. اما برای تهیه آن به فر نیاز دارید.

آماده سازی مواد اولیه: ۱ ساعت
آماده سازی ساندویچ: ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
میزان انرژی: ۱۷۰ کالری
مواد لازم
۱ عدد سینه مرغ
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه، کاری به میزان لازم
خمیر یوفکا به میزان لازم
نحوه آماده سازی
سینه مرغ را با پیاز و ادویه جات بپزید. سپس به صورت ریز خرد کنید.
سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
در ادامه درون تابه روغن بریزید و پیاز دیگر را پس از خرد کردن به آن اضافه کنید.
کمی بعد مرغ و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و روی آن فلفل، پودر سیر، نمک و زردچوبه بپاشید.
مواد را تفت داده و در انتها رب گوجه را به آن‌ها اضافه کنید.
مواد را درون خمیر یوفکا ریخته و در فر قرار دهید تا خمیر کاملاً بپزد.
۹. طرز تهیه ساندویچ کره بادام زمینی و سس سیب
یکی از ساندویچ‌های خوشمزه که البته طعم خاص و جدیدی برای کودکان خواهد داشت، ترکیب کره بادام زمینی و سس سیب است. برای تهیه این ساندویچ خانگی به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. اما از قبل باید سی سیب را تهیه کنید. البته نمونه‌های آماده نیز در بازار وجود دارند که البته بیشتر چیزی شبیه شربت هستند تا سس سیب، پس بهتر است این سس را خودتان تهیه کنید.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۲ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۲ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: ۲۸۶ کالری در هر وعده
مواد لازم
۲ برش نان تست
۱.۵ قاشق کره بادام زمینی
۱.۵ قاشق سس سیب
نحوه آماده سازی
برای تهیه این ساندویچ تنها کافی است که کره بادام زمینی را روی یک تکه نان بمالید.
سس سیب را نیز روی سمت دیگر نان بمالید.
نان‌ها را روی هم قرار داده و از وسط برش دهید.
برای تهیه سس سیب هم می‌توانید شکر، سیب، آب، نمک، چوب دارچین و پوست لیمو ترش را درون یک قابلمه بریزید.
اجازه دهید مخلوط ۳۰ دقیقه بپزد و آب آن کاملاً جمع شود.
سپس پوست لیمو و چوب دارچین را از قابلمه خارج کرده و با یک گوشت کوب مخلوط را پوره کنید.
در نهایت سس را به صورت سرد شده استفاده کنید.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ کوکوی مرغ
ساندویچ خانگی کوکوی مرغ هم به عنوان میان وعده و هم غذایی کامل فوق العاده به نظر می‌رسد. برای تهیه این ساندویچ مانند مراحل زیر پیش بروید.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۰ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
میزان انرژی: ۱۵۰ کالری در ۱۰۰ گرم
مواد اولیه
۲۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه
۲ عدد نان باگت
۲ عدد خیارشور
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
نحوه آماده سازی
سینه مرغ را چرخ کنید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید. سپس ادویه جات را به مخلوط بیفزایید.
اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه به خورد هم بروند.
تابه را با روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید.
در ادامه از مواد به اندازه کافی بردارید، فرم دهید و درون تابه سرخ کنید.
سپس نان باگت را برش دهید و درون آن را با کوکو مرغ، خیارشور و گوجه خرد شده پر کنید.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ شکلاتی
یکی دیگر از انواع ساندویچ خانگی ساده اما خوشمزه نوع شکلاتی آن است. برای تهیه این ساندویچ همه پسند طبق مراحل زیر پیش بروید.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۵ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
میزان انرژی: ۳۱۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم
مواد اولیه
۲ عدد نان تست
۲ قاشق کره نرم شده
۱ قاشق سوپ خوری پنیر خامه ای
۵۰ گرم شکلات شیری خرد شده
نحوه آماده سازی
دو طرف نان را کره و سپس پنیر خامه ای بمالید.
سپس روی یکی از نان‌ها شکلات خرد شده بریزید.
نان دیگر را روی نان تست زیرین قرار دهید و تا برشته شدن درون ساندویچ ساز بپزید.
برای مقوی شدن ساندویچ می‌توانید درون آن مغز گردو بریزید.​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ کتلت
کتلت یکی از غذاهای محبوب بچه‌هاست. شما می‌توانید این غذا را به صورت ساندویچ برای مدرسه فرزند خود تهیه کنید.

آماده سازی مواد اولیه: ۲۰ دقیقه
آماده سازی ساندویچ: ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
میزان انرژی: ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری

مواد لازم
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴ عدد سیب زمینی
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز
۴ عدد گوجه
۸ عدد خیارشور
۴ عدد نان باگت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نحوه آماده سازی
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را رنده کنید.
سپس گوشت چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
پیاز را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.
در انتها نیز تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.
بعد از گذشت چند دقیقه تابه را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید.
بعد از داغ شدن روغن از مواد کتلت بردارید، آن‌ها را با دست فرم دهید و درون روغن قرار دهید.
دو طرف کتلت‌ها را سرخ کنید. همزمان خیارشورها و گوجه‌ها را خرد کنید.
در انتها نیز نان‌های باگت را برش دهید و خمیر آن‌ها را خارج کنید. سپس چند عدد کتلت، خیارشور و گوجه خرد شده را درون آن قرار دهید.
جمع‌ بندی
وقتی یک غذای سریع و آسان می‌خواهید، هیچ چیز بهتر از تهیه ساندویچ خانگی نیست. این مسئله خصوصاً زمانی که قرار است از ساندویچ خانگی به عنوان میان وعده مغذی برای بچه‌های مدرسه ای استفاده کنید، اهمیت بیشتری دارد. در اینجا به معرفی ۱۲ مدل از ساندویچ‌های خانگی خوشمزه و پرطرفدار پرداختیم که می‌توانید از تمامی آن‌ها به عنوان تغذیه کودک خود در مدرسه استفاده کنید.

فراموش نکنید که ساندویچ‌های خانگی به نمونه‌های ذکر شده ختم نمی‌شوند و با کمی خلاقیت و ترکیب آن با هنر آشپزی می‌توان نمونه‌های دیگری را نیز طبخ کرد​
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای
یکی دیگر از ساندویچ‌های فوق خوشمزه و مقوی برای مدرسه بچه‌ها، ترکیب باگت و کباب تابه ای است. در ادامه طرز تهیه این ساندویچ را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
میزان انرژی: ۲۰۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم
مواد اولیه
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم قارچ
۲ عدد نان باگت
۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک
۱ حبه سیر
۲ عدد پنیر گودا ورقه ای
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر به میزان لازم
نحوه آماده سازی
گوشت چرخ کرده را درون ظرفی بریزید. سپس پیاز را روی آن رنده کنید.
در ادامه نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. اجازه دهید ترکیب چند دقیقه بماند تا مزه دار شود.
برای سرخ کردن کباب تابه ای، اول ظرف را روی حرارت قرار دهید و بدون اضافه کردن روغن از مایه برداشته و کف تابه پهن کنید. کمی بعد از بخار شدن آب گوشت به آن روغن اضافه کنید.
در مرحله بعد قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید. سپس آن‌ها را درون یک ظرف دیگر ریخته و سرخ کنید. پس از آن فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
در ادامه گوجه و سیر خرد شده را به قارچ و فلفل دلمه اضافه کرده و باقی چاشنی‌ها را روی آن‌ها بریزید.
از آن سو کباب تابه سرخ شده را از ظرف خارج کنید.
در انتها نان‌ها را برش داده و درون آن‌ها را با کباب تابه، مخلوط قارچ و گوجه و پنیر گودا پر کنید.​
 

بالا