سلام بچعا کسی میدونه اگر بخوایم از دانشگاه انصراف بدیم باید نصف شهریه ثابت هارو بدیم؟:
آنه شرلی Guest Dec 21, 2020 #1 سلام بچعا کسی میدونه اگر بخوایم از دانشگاه انصراف بدیم باید نصف شهریه ثابت هارو بدیم؟:
هویج نارنجی Guest Dec 21, 2020 #2 من از غیرانتفایی ماه قبل انصراف دادم.هیچی پرداخت نکردم. ترم اول ارشد بودم. فقط اون پول ثابت اولیه رو گفتن ورمیدارن واس جریمه
من از غیرانتفایی ماه قبل انصراف دادم.هیچی پرداخت نکردم. ترم اول ارشد بودم. فقط اون پول ثابت اولیه رو گفتن ورمیدارن واس جریمه
صنم Guest Dec 21, 2020 #3 شهریه رو پرداخت نکنی خود به خود دانشگاه اخراجت میکنه و شهریه ثابت هم برمیداره واسه خودش
استارتر استارتر آنه شرلی Guest Dec 21, 2020 #4 هویج نارنجی گفت: من از غیرانتفایی ماه قبل انصراف دادم.هیچی پرداخت نکردم. ترم اول ارشد بودم. فقط اون پول ثابت اولیه رو گفتن ورمیدارن واس جریمه کلیک کنید تا باز شود... انتخاب واحد کرده بودی؟؟
هویج نارنجی گفت: من از غیرانتفایی ماه قبل انصراف دادم.هیچی پرداخت نکردم. ترم اول ارشد بودم. فقط اون پول ثابت اولیه رو گفتن ورمیدارن واس جریمه کلیک کنید تا باز شود... انتخاب واحد کرده بودی؟؟
استارتر استارتر آنه شرلی Guest Dec 21, 2020 #6 فاطمه گفت: چرا میخوایی انصراف بدی؟ من دارم گریه میکنم ک چرا نرفتم دانشگاه کلیک کنید تا باز شود... من ی لیسانس دارم
فاطمه گفت: چرا میخوایی انصراف بدی؟ من دارم گریه میکنم ک چرا نرفتم دانشگاه کلیک کنید تا باز شود... من ی لیسانس دارم
استارتر استارتر آنه شرلی Guest Dec 21, 2020 #7 فاطمه گفت: چرا میخوایی انصراف بدی؟ من دارم گریه میکنم ک چرا نرفتم دانشگاه کلیک کنید تا باز شود... تو چرا دانشگاه نرفتی؟
فاطمه گفت: چرا میخوایی انصراف بدی؟ من دارم گریه میکنم ک چرا نرفتم دانشگاه کلیک کنید تا باز شود... تو چرا دانشگاه نرفتی؟