بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟
هایدی Guest Oct 29, 2020 #1 بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟
دختر جذاب Guest Oct 29, 2020 #2 بزن تو مواد جوجه کباب خیلییی خوشمزه میشه????با زیتون هم بخورید خیلی خوبه
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 29, 2020 #3 پس دون میکنم میذارم کنار تا توی اینا استفاده کنم ?فریز کنم خراب نمیشه که؟
Dela Guest Oct 29, 2020 #4 براى رب انار كه كمه ولى ميتونين باهاش آش انار درست كنين ولى بايد آبشو بگيرين
Dela Guest Oct 29, 2020 #6 مژده گفت: من میمیرم واسه لواشک انار، جات بودم همشو لواشک درست میکردم? کلیک کنید تا باز شود... واى آره! خوشمزه ترين لواشك دنياست
مژده گفت: من میمیرم واسه لواشک انار، جات بودم همشو لواشک درست میکردم? کلیک کنید تا باز شود... واى آره! خوشمزه ترين لواشك دنياست
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 29, 2020 #8 D3la گفت: براى رب انار كه كمه ولى ميتونين باهاش آش انار درست كنين ولى بايد آبشو بگيرين کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم ?
D3la گفت: براى رب انار كه كمه ولى ميتونين باهاش آش انار درست كنين ولى بايد آبشو بگيرين کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم ?
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 29, 2020 #9 مژده گفت: من میمیرم واسه لواشک انار، جات بودم همشو لواشک درست میکردم? کلیک کنید تا باز شود... چجوری درستش میکنن؟?
مژده گفت: من میمیرم واسه لواشک انار، جات بودم همشو لواشک درست میکردم? کلیک کنید تا باز شود... چجوری درستش میکنن؟?
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 29, 2020 #10 دخترمرداد گفت: ابشو بگیربزار یخچال نوش جون کن کلیک کنید تا باز شود... خیلی ترشه آخه .معدهای ما هم اسیدی...
دخترمرداد گفت: ابشو بگیربزار یخچال نوش جون کن کلیک کنید تا باز شود... خیلی ترشه آخه .معدهای ما هم اسیدی...
دخترمرداد Guest Oct 29, 2020 #11 هایدی گفت: خیلی ترشه آخه .معدهای ما هم اسیدی... کلیک کنید تا باز شود... نظری بده همسایهها بگو اب انار بخورین خیلی خاصیت داره (شوخیدم) ابشو بزار تو قالبای کوچیک بزار فریزر یخ که زد هر بار یه تیکشو بزن به پوستت خیلی خوبه
هایدی گفت: خیلی ترشه آخه .معدهای ما هم اسیدی... کلیک کنید تا باز شود... نظری بده همسایهها بگو اب انار بخورین خیلی خاصیت داره (شوخیدم) ابشو بزار تو قالبای کوچیک بزار فریزر یخ که زد هر بار یه تیکشو بزن به پوستت خیلی خوبه
مژده Guest Oct 29, 2020 #12 هایدی گفت: چجوری درستش میکنن؟? کلیک کنید تا باز شود... الان تاپیکش میکنم واست عزیزم ?
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 30, 2020 #13 مژده گفت: الان تاپیکش میکنم واست عزیزم ? کلیک کنید تا باز شود... مرسی عشقولی ?
بسته شد Guest Oct 30, 2020 #14 هایدی گفت: بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... ابشو بگیررر?توشو پره نمک کن بخور
هایدی گفت: بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... ابشو بگیررر?توشو پره نمک کن بخور
بسته شد Guest Oct 30, 2020 #15 هایدی گفت: بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... یااینکه دون کن روشو نمکوگلپر بریز وایییی دهنم???
هایدی گفت: بابام چند کیلو انار خریده خیلی ترشه قابل خوردن نیست نمیشه چیزی باهاش درست کرد؟پیشنهادی دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... یااینکه دون کن روشو نمکوگلپر بریز وایییی دهنم???
استارتر استارتر هایدی Guest Oct 30, 2020 #16 hendoone گفت: یااینکه دون کن روشو نمکوگلپر بریز وایییی دهنم??? کلیک کنید تا باز شود... خیلی ترشه همین کارو کردیم معدهامون میسوخه
hendoone گفت: یااینکه دون کن روشو نمکوگلپر بریز وایییی دهنم??? کلیک کنید تا باز شود... خیلی ترشه همین کارو کردیم معدهامون میسوخه
بسته شد Guest Oct 30, 2020 #17 هایدی گفت: خیلی ترشه همین کارو کردیم معدهامون میسوخه کلیک کنید تا باز شود... ????