فکرمیکردم نی نی سایت بهتر از اینجا باشهکه جز شوهر و خواهر شوهر موضوعی ندارن تعلیقم کردن
یه هفتست هر روز دارن تایپک میزنن شوهرم نامزدم زد تو گوشم واسه پر بازدیدی منم گزارش دادن بدبختای ذلیل
تعلیق شدم ؟ بله
ناراحتم ؟ خیر
چرا ؟ چون سوخیدن
بازم میگم ؟ بلهمشاهده پیوست 379817
تو عنوانت همسر رو همستر خوندمدو ساعته دارم دنبال همستر میگردمکه جز شوهر و خواهر شوهر موضوعی ندارن تعلیقم کردن
یه هفتست هر روز دارن تایپک میزنن شوهرم نامزدم زد تو گوشم واسه پر بازدیدی منم گزارش دادن بدبختای ذلیل
تعلیق شدم ؟ بله
ناراحتم ؟ خیر
چرا ؟ چون سوخیدن
ولی توی نینی سایت اینقدر که راجب خواهر شوهر و مادرشوهر و این چیزا تاپیک دروغ زدن که اگه یه روزی یکی هم یه تاپیک راست بزنه کسی باور نمیکنهکه جز شوهر و خواهر شوهر موضوعی ندارن تعلیقم کردن
تعلیق شدم ؟ بله
ناراحتم ؟ خیر
چرا ؟ چون سوخیدن
نه بابا اونجا فقط چون جمعیت زیاده بهترهفکرمیکردم نی نی سایت بهتر از اینجا باشه
دیگه انقد اونجا بودم فرق دروغو راستو بفهمم بدبختای ترسو گزارش زن شوهر ذلیلولی توی نینی سایت اینقدر که راجب خواهر شوهر و مادرشوهر و این چیزا تاپیک دروغ زدن که اگه یه روزی یکی هم یه تاپیک راست بزنه کسی باور نمیکنه
کاش جمعیت اینجام مثل اونجا بودنه بابا اونجا فقط چون جمعیت زیاده بهتره
نه صمیمیت از بین میرفت و کسی کسیو تحویل نمیگرفتکاش جمعیت اینجام مثل اونجا بود
خیلی خوب میشد
من دوست ندارم نینی سایت سایت خوبی نیست ولی اینجا هم انچنان خوب نیستکاش جمعیت اینجام مثل اونجا بود
خیلی خوب میشد
آدم آشغال همه جا پیدا میشه همین جا یه عده باعث ناراحتی یه کاربری به اسم @شاهگان شدنکه جز شوهر و خواهر شوهر موضوعی ندارن تعلیقم کردن
تعلیق شدم ؟ بله
ناراحتم ؟ خیر
چرا ؟ چون سوخیدن
این جا مگه بهتر از نی نی سایته ؟ هر جا یه بدی داره دیگه کاربرای این جا همه رو فاسد و خاله زنک می دونن خودشونو در حد خدا!!! یکی بود می گفت کاربرای فلان سایت فاسد هستن !!فکرمیکردم نی نی سایت بهتر از اینجا باشه
خوبه که کم کم دارین اعتراف می کنین این جا مدینه ی فاضله نیست و از جو خودشیفتگی فاصله گرفتینمن دوست ندارم نینی سایت سایت خوبی نیست ولی اینجا هم انچنان خوب نیست
حالت خوبه یا خود درگیری داری من کی گفتم اینجا خوبه ؟خوبه که کم کم دارین اعتراف می کنین این جا مدینه ی فاضله نیست و از جو خودشیفتگی فاصله گرفتین
اتفاقا مادرم یاد داده علاوه بر اون یاد داده نزارم هر کسی چرت و پرت ببافه و موقع لزوم با احترام دهنشو جر میدم. مادر تو یادت نداده یقه ی همه رو الکی نباید بگیری ؟تو نگفتی احمق هم خودتی می تونستی مودبانه تر هم حرف بزنی مادرت بهت ادب یاد نداده ؟
تو دیگه مشکلت مادران نیست کلا عقده ای هستی و میبینم مژده الکی تو یکیو تعلیق نکرده حالا هم سیکتیر !من مشتاقم نه شاهگان قبل تو این جا بودم هر سری یه فاقد تربیتی مثل تو به پستم خورد تعلیق می شدم
حداقل وقتی بت میگم سیکتر نیا حرف خودمو بخودم بزنولی تو این سایت یاد گرفتم که بگیرم با هر کی باید مثل خودش بود فحش دادی فحش شنیدی الانم بیخود ریپ نزن که سیکتو زدم
نجس جد و ابادته اتفاقا **** تو دهنت حالا سیفونو بکش بخورش زنیکهسیکتیر دهن نجست ابله ریپلای هم نکن که خیلی زود تر از اینا سیفونو روت کشیدم