هاله
Guest
دستور پخت اسلایس کشمش و گردو خیلی خوشمزه و مجلسی با طعمی بی نظیر
مواد مورد نیاز
شیر عسلی 180 میلیلیتر
كره 125 گرم
بیسكویت خردكرده 150 گرم
كشمش 200 گرم
میوههای گلسه 100 گرم
گردوی خردكرده 200 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
شكلات آبكرده 100 گرم
گردو برای تزئین به مقدار لازم
قالب مستطیلی به اندازهی 20×30 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه از دو طرف بالا بیاید. در ظرف مناسبی شیرعسلی و كره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس بیسكویت، كشمش، میوههای گلسه، گردو و پودر نارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و از روی حرارت بردارید.
حالا مواد را داخل قالب آماده بریزید و روی آن را صاف كنید. شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید و با گردو، روی شكلات را بپوشانید. بعد قالب را در یخچال قرار دهید و پس از چند ساعت، آن را برش بزنید و از قالب خارج كنید.
یادآوری: گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) برشته كنید تا طعم بهتری پیدا كند.
مواد مورد نیاز
شیر عسلی 180 میلیلیتر
كره 125 گرم
بیسكویت خردكرده 150 گرم
كشمش 200 گرم
میوههای گلسه 100 گرم
گردوی خردكرده 200 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
شكلات آبكرده 100 گرم
گردو برای تزئین به مقدار لازم
قالب مستطیلی به اندازهی 20×30 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه از دو طرف بالا بیاید. در ظرف مناسبی شیرعسلی و كره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس بیسكویت، كشمش، میوههای گلسه، گردو و پودر نارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و از روی حرارت بردارید.
حالا مواد را داخل قالب آماده بریزید و روی آن را صاف كنید. شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید و با گردو، روی شكلات را بپوشانید. بعد قالب را در یخچال قرار دهید و پس از چند ساعت، آن را برش بزنید و از قالب خارج كنید.
یادآوری: گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) برشته كنید تا طعم بهتری پیدا كند.