قلبی_شکسته :)
⭐کاربر برتر⭐

راه نمیتونم برم یا بشینم فقط دراز میکشم
امروزم باید دو سه تا دیگه بخورم
چون این حالتی ک میخوام سرمای شدید بخورمو دارم
دوستم میگه من یکیشو میخورم دو روز کامل میخوابم
برا اینکه سرما رو نخورمبه نظرت دکترا احمقن که میگن هر 8 ساعت بخورید؟ خب چرا نمیگن هر 2 ساعت بخورید؟ تا حالا این واست سوال نشده؟ :|
تمام این قرص های اضافه ای که مصرف میکنی تبدیل به رسوب میشه و میره توی کلیه هات و بعد تبدیل به سنگ کلیه میشه
ربطش چیه!برا اینکه سرما رو نخورم
حالتشو دارم فقط
چرا ؟؟واااای خیلی کار بدی کردی
خطرناکه دختر!!!!
امشب نخواب
نه واسه پیشگیری سرماخوردگی خوردم /:دختر خلی؟
دوست داری یه سره قرص اضافه بخوری؟؟
جدیربطش چیه!
فکر کردی قرص سرماخوردگی برای درمان سرماخوردگی استفاده میشه ؟!
ترکیبات قرص سرماخوردگی فقط از مسکن و ضد حساسیت ها تشکیل شده ، یعنی هیچ تاثیری در درمان شدن یا نشدن یا پیشرفت کردن یا نکردن سرماخوردگیت نداره ، فقط کاری میکنه که تو درد سرماخوردگی رو احساس نکنی و عذاب نکشی
برای مثال تو سرمابخوری و تب کنی، قرص سرماخوردگی تبت رو قطع میکنه که اذیت نشی ولی هیچ تاثیری در درمان شدن سرماخوردگیت نداره
اگر قرار باشه سرمابخوری هزار تا قرص بخوری هم هیچ اثری نداره
چرا نخوابم؟واااای خیلی کار بدی کردی
خطرناکه دختر!!!!
امشب نخواب
این تصور اشتباه خودتهجدیپس چرا هر بار خواستم سرما بخورم ۲ تاشو باهم خوردم دیگه سرمانخوردم
این تصور اشتباه خودته
اون چیزی که ویروس رو در بدنت نابود میکنه گلوبولهای سفید هستن ، داروی سرماخوردگی هیچ نقشی در مبارزه با ویروس نداره ، بلکه نقش داروی سرماخوردگی کاهش علائم سرماخوردگیه
مثلا تو وقتی سرما میخوری بدنت واکنش آلرژیک میده و آبریزش بینی میگیری ، داروی سرماخوردگی کارش اینه که کاری کنه بدنت واکنش آلرژیک نده. همین.
برای درمان سرماخوردگی باید ویتامین سی بخوری وگرنه قرص فقط برای کاهش علائمه.نمیدونستم
اقا ی سوالربطش چیه!
فکر کردی قرص سرماخوردگی برای درمان سرماخوردگی استفاده میشه ؟!
ترکیبات قرص سرماخوردگی فقط از مسکن و ضد حساسیت ها تشکیل شده ، یعنی هیچ تاثیری در درمان شدن یا نشدن یا پیشرفت کردن یا نکردن سرماخوردگیت نداره ، فقط کاری میکنه که تو درد سرماخوردگی رو احساس نکنی و عذاب نکشی
برای مثال تو سرمابخوری و تب کنی، قرص سرماخوردگی تبت رو قطع میکنه که اذیت نشی ولی هیچ تاثیری در درمان شدن سرماخوردگیت نداره
اگر قرار باشه سرمابخوری هزار تا قرص بخوری هم هیچ اثری نداره
قرص جوشان خوبه؟ با پرتغال؟؟برای درمان سرماخوردگی باید ویتامین سی بخوری وگرنه قرص فقط برای کاهش علائمه.
با قرص خوردن سیستم ایمنی بدنت تقویت نمیشه بنابراین تا زمانی که علائم سرماخوردگی شروع نشده نباید قرص بخوری
بدنت مشکل داره، احتمالا هر دارویی وارد بدنت بشه، بدنت واکنش میده و ملاتونین ترشح میکنهاقا ی سوال
من تجربی نخوندم سنمم۱۶ عه(نگی بیسواده)
من هر چی قرص میخورم حتی بی ربط ترین قرصا به خواب مثلا قرص سیلاکسیا قرص معده، درجا خوابم میبره /: اصن اینا خواب اور نیستن همه همینو میگن عجیبه
نظرتون چیه چرا اینجوریم![]()
آره جوشان ویتامین سیقرص جوشان خوبه؟ با پرتغال؟؟
اره دقیقابدنت مشکل داره، احتمالا هر دارویی وارد بدنت بشه، بدنت واکنش میده و ملاتونین ترشح میکنه
برو دکتراقا ی سوال
من تجربی نخوندم سنمم۱۶ عه(نگی بیسواده)
من هر چی قرص میخورم حتی بی ربط ترین قرصا به خواب مثلا قرص سیلاکسیا قرص معده، درجا خوابم میبره /: اصن اینا خواب اور نیستن همه همینو میگن عجیبه
نظرتون چیه چرا اینجوریم![]()