از حسادت اش هست که میگه همش شوهر کن بچه دار شو

Ayyyda

⭐کاربر برتر⭐
؟؟؟
این خودش زیر ۱۸ ازدواج کرد هنوز ۱۸ اش کامل نشده صاحب بچه شده
بچه اش چند وقت دیگه به دنیا میادش
هر جور بهش بی محلی میکنم ولی کن نیست
پرو هست از رو نمیره
ارتباط مون کمه ولی باز رو مخه اساسی
درسم که ول کرده الان
خیلی ام به رشته اش مینازه میگه همش اینم پول داره خیلی زیاد برابری با دندون میکنه
راحته برام اینا
من این رشته دندون رو دوسش دارم خیلی زیاد
هیچوقت هوشم و توانایی ام رو نمیزنم توی سرش
ولی این با اینکه هیچ چیز خاصی نیست
اینجوری رفتار میکنه

استارتر
استارتر
Ayyyda

Ayyyda

⭐کاربر برتر⭐
به نظرم اعتماد به نفس اش ام کمه اینم یه دلیل هست
خودش مامانش مرده
بچه اخره کلی خواهر برادر داره و نامادری
پدرش زنده هست و خوبه باهاش

جادوی عشق

⭐کاربر ویژه⭐
طرز فکر انسانها متفاوت هست شما توجه نکن به صحبت کسی اهدافی که داری بهش فکر کن طرز فکر آدما نه به صورت قطع درست هست نه اشتباه شما روی اهدافت تمرکز کن

سید منصوره موسوی میرکلایی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
با سلام خدمت دوست عزیزم ان شاءالله که حالت خوبه امیدوارم که همیشه در کارهایت موفق باشی دوست خوبم من هم با نظر دوستان موافق هستم به فکر آینده ات باش به این فکر نکن کی چی میگه من هم مطمئنم که شما دوست عزیزم در رشته ای که دوست داری قبول میشوی عصرت به خیر
1731503198700.png

بهارخانوم

⭐کاربر برتر⭐
یاد سال کنکور خودم میفتم دقیقا دوسال پیش تقریبا
چقدر همه منو کوبیدن که نمیتونی نمیشه حالا درس بخونی که چی به کجا برسی به جایی که بقیه رسیدن ولی من با تمام وجودم تلاش کردم جنگیدم غصه خوردم گه چرا حمایتم نمیکنن حتی خانوادم الان دیگه زبونشون کوتاه شده به نظرم ارزششو داشت

بهارخانوم

⭐کاربر برتر⭐
چقدر همه منو کوبیدن که نمیتونی نمیشه حالا درس بخونی که چی به کجا برسی به جایی که بقیه رسیدن ولی من با تمام وجودم تلاش کردم جنگیدم غصه خوردم گه چرا حمایتم نمیکنن حتی خانوادم الان دیگه زبونشون کوتاه شده به نظرم ارزششو داشت
که

استارتر
استارتر
Ayyyda

Ayyyda

⭐کاربر برتر⭐
آفرین💪🏻👏🏻🤩

بهارخانوم

⭐کاربر برتر⭐
موفق باشی همیشه در مراحل زندگیت
یه مشکلی دارم اینه که خودمم این دم اخری سال اخر تجربی ناامیدم شدید نمیدونم چکار کنم
ممنونم عزیزم همچنین شما❤💞
طبیعیه که گاهی وقتا ناامید بشی خسته بشی زده بشی ببری از همه چی بهت حق میدم ولی نباید دائمی باشه این حال .سعی کن به قبول شدن فکر کنی به رویاهات .من اینجوری بودم که قبولیمو تصور میکردم ذوق زده میشدم رویابافی میکردم بعد یهو با خودم فکر میکردم اگر نشه چیکار کنم و میگفتم باید بشه انقدر تلاش میکنم تا بشه دوباره خوندن رو شروع میکردم .واقعا از عید به بعد درس خوندن خیلی سخت بود خسته بودم یک ماه مریض بودم درس خوندن برام به شدت سخت بود ولی دوران مریضی حتی از دوران سالمیم هم بیشتر میخوندم اگر زیاد تو گوشی میرفتم خاموشش میکردم میذاشتم تو کشو کمد اتاق بغلی که سراغش نرم چند بار از صبح تا شب خاموشش کردم.خیلی سخت میگذره ولی انشالله با خوبی و خوشی و موفقیت میگذره🤩💪

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
من کنکور با وجود بشههههه دادم
خیلی سخت بود منم تاااااا دلت بخواد ازاین حرفا شنیدم محمد مث کوه پشتم بود شاید اون نبود من نمیتونستم
ببین دلگرمی یه نفرچقددددد تاثیر داشت الان که فکرشو میکنم میگم چقد سخت بودهااااا

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
خدااارووووووشکر که موفق شدی جونم 🥳

بهارخانوم

⭐کاربر برتر⭐
من کنکور با وجود بشههههه دادم
خیلی سخت بود منم تاااااا دلت بخواد ازاین حرفا شنیدم محمد مث کوه پشتم بود شاید اون نبود من نمیتونستم
ببین دلگرمی یه نفرچقددددد تاثیر داشت الان که فکرشو میکنم میگم چقد سخت بودهااااا
وای چقد سخت
آره دقیقا خداروشکر که تونستی با وجود بچه موفق بشی😍💪واقعا با بچه خیلی سخته

استارتر
استارتر
Ayyyda

Ayyyda

⭐کاربر برتر⭐
ممنونم عزیزم همچنین شما❤💞
طبیعیه که گاهی وقتا ناامید بشی خسته بشی زده بشی ببری از همه چی بهت حق میدم ولی نباید دائمی باشه این حال .سعی کن به قبول شدن فکر کنی به رویاهات .من اینجوری بودم که قبولیمو تصور میکردم ذوق زده میشدم رویابافی میکردم بعد یهو با خودم فکر میکردم اگر نشه چیکار کنم و میگفتم باید بشه انقدر تلاش میکنم تا بشه دوباره خوندن رو شروع میکردم .واقعا از عید به بعد درس خوندن خیلی سخت بود خسته بودم یک ماه مریض بودم درس خوندن برام به شدت سخت بود ولی دوران مریضی حتی از دوران سالمیم هم بیشتر میخوندم اگر زیاد تو گوشی میرفتم خاموشش میکردم میذاشتم تو کشو کمد اتاق بغلی که سراغش نرم چند بار از صبح تا شب خاموشش کردم.خیلی سخت میگذره ولی انشالله با خوبی و خوشی و موفقیت میگذره🤩💪
مرسی از وقتی که برام گذاشتی💋💛

بالا