امیدوارم ☹️? نکنه دوست بودن؟?
رها جونییییی Guest Dec 13, 2020 #22 خدایا اون الان باید تو کوچه دوچرخه سواری کنه بزنه برقصه درس بخونه ?
رها جونییییی Guest Dec 13, 2020 #23 ننه_قمر گفت: وای دقیقا دقیقااااااا از روزی که ازدواج کرده سرویسمون کرده با پروفایلای عاشقانه? واقعا بچست عقلش به چی میکشه غیر اینا هرچقددددرم که فهمیده باشه کلیک کنید تا باز شود... پروفایل عاشقانه ???? به ذات ادما هم بستگی داره ها من یه هم کلاسی داشتم اونم ۱۲سالگی ازدواج کرد خیلی هم موفقه
ننه_قمر گفت: وای دقیقا دقیقااااااا از روزی که ازدواج کرده سرویسمون کرده با پروفایلای عاشقانه? واقعا بچست عقلش به چی میکشه غیر اینا هرچقددددرم که فهمیده باشه کلیک کنید تا باز شود... پروفایل عاشقانه ???? به ذات ادما هم بستگی داره ها من یه هم کلاسی داشتم اونم ۱۲سالگی ازدواج کرد خیلی هم موفقه
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #24 مهتا گفت: الان فکر میکنم یه ساله دیگه دخترم هم سن اون میشه سرم سوت میکشه آخه چه جوری میتونن چنین ظلمی کنن کلیک کنید تا باز شود... واقعا ظلمه ..... نه اینکه اجازه ازدواج دادن بلکه شرایطی رو بوجود اوردن که دختر ۱۲ ساله اصلا بخواد به ازدواج فکر کنه ...
مهتا گفت: الان فکر میکنم یه ساله دیگه دخترم هم سن اون میشه سرم سوت میکشه آخه چه جوری میتونن چنین ظلمی کنن کلیک کنید تا باز شود... واقعا ظلمه ..... نه اینکه اجازه ازدواج دادن بلکه شرایطی رو بوجود اوردن که دختر ۱۲ ساله اصلا بخواد به ازدواج فکر کنه ...
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #25 TurkmenGelin گفت: نکنه دوست بودن؟? کلیک کنید تا باز شود... اینطور که پدرش گفت?
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #26 رها جونییییی گفت: پروفایل عاشقانه ???? به ذات ادما هم بستگی داره ها من یه هم کلاسی داشتم اونم ۱۲سالگی ازدواج کرد خیلی هم موفقه کلیک کنید تا باز شود... اخه تو کتم نمیره ۱۲ ساالللههه بتونه درک کنه زندگی زناشویی رو?
رها جونییییی گفت: پروفایل عاشقانه ???? به ذات ادما هم بستگی داره ها من یه هم کلاسی داشتم اونم ۱۲سالگی ازدواج کرد خیلی هم موفقه کلیک کنید تا باز شود... اخه تو کتم نمیره ۱۲ ساالللههه بتونه درک کنه زندگی زناشویی رو?
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #27 رها جونییییی گفت: خدایا اون الان باید تو کوچه دوچرخه سواری کنه بزنه برقصه درس بخونه ? کلیک کنید تا باز شود... همین دیگه حرف منم اینه ?
رها جونییییی گفت: خدایا اون الان باید تو کوچه دوچرخه سواری کنه بزنه برقصه درس بخونه ? کلیک کنید تا باز شود... همین دیگه حرف منم اینه ?
رها جونییییی Guest Dec 13, 2020 #28 ننه_قمر گفت: اخه تو کتم نمیره ۱۲ ساالللههه بتونه درک کنه زندگی زناشویی رو? کلیک کنید تا باز شود... اره خوب خیلی چیزا نمیفهمن ولی مشاوره میرن اونجا یکم بهشون یاد میدن زناشویی ولی بازم بچه ان
ننه_قمر گفت: اخه تو کتم نمیره ۱۲ ساالللههه بتونه درک کنه زندگی زناشویی رو? کلیک کنید تا باز شود... اره خوب خیلی چیزا نمیفهمن ولی مشاوره میرن اونجا یکم بهشون یاد میدن زناشویی ولی بازم بچه ان
طلای سرخ Guest Dec 13, 2020 #30 ننه_قمر گفت: وای دختره رفته ارایشگاه برای روز عقدش چنان قیافش بزرررگگ شده که من حس کودک بهم دست داد در برابرش ? کلیک کنید تا باز شود... ?چه میشه گفت خواهرم؟ فقط باید نگاه کنی و چیزی نگی حرف بزنی میخورنت
ننه_قمر گفت: وای دختره رفته ارایشگاه برای روز عقدش چنان قیافش بزرررگگ شده که من حس کودک بهم دست داد در برابرش ? کلیک کنید تا باز شود... ?چه میشه گفت خواهرم؟ فقط باید نگاه کنی و چیزی نگی حرف بزنی میخورنت
طلای سرخ Guest Dec 13, 2020 #31 بعضی هاشون تا حرف بزنی این سند رو میزارن جلوت میگن اگر بد بود چرا پیغمبر دخترش رو توی سن کم شوهر داد؟ عقل و فهم و درک دخترشون رو با حضرت فاطمه در یک سطح میدونن
بعضی هاشون تا حرف بزنی این سند رو میزارن جلوت میگن اگر بد بود چرا پیغمبر دخترش رو توی سن کم شوهر داد؟ عقل و فهم و درک دخترشون رو با حضرت فاطمه در یک سطح میدونن
اشی_مشی Guest Dec 13, 2020 #33 از دختر من یکسال کوچیکتر؟ واویلااا ببخشید تف ب مادر و پدرش خیلی بیشعورن???
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #34 اشی_مشی گفت: از دختر من یکسال کوچیکتر؟ واویلااا ببخشید تف ب مادر و پدرش خیلی بیشعورن??? کلیک کنید تا باز شود... هعیی??
اشی_مشی گفت: از دختر من یکسال کوچیکتر؟ واویلااا ببخشید تف ب مادر و پدرش خیلی بیشعورن??? کلیک کنید تا باز شود... هعیی??
بسته شد Guest Dec 13, 2020 #35 ننه_قمر گفت: خبر رسیییییدددد یکی ا بچه های اشناهامون ک ۱۲ سالشه ازدواج کردهههههههه با ی پسر ۲۱ ساله ای خدا اینا ا زندگی مشترک چی میفهمننن???? کلیک کنید تا باز شود... ????
ننه_قمر گفت: خبر رسیییییدددد یکی ا بچه های اشناهامون ک ۱۲ سالشه ازدواج کردهههههههه با ی پسر ۲۱ ساله ای خدا اینا ا زندگی مشترک چی میفهمننن???? کلیک کنید تا باز شود... ????
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #38 هایدی گفت: خوشبخت بشن فقط از نادونی مردم حرصم میگیره کلیک کنید تا باز شود... ??
استارتر استارتر ننه_قمر Guest Dec 13, 2020 #40 mersana1400 گفت: وای خیلی کوچیکه انشاالله خوشبخت بشه کلیک کنید تا باز شود... خیییلییی ان شا الله?