بچه ها چجوری میشه فیلمهای رکورد شده (ضبط شده)رو از ادوبی کانکت دانلود کرددد؟ هیچ راهی نداره ینی؟?
بسته شد Guest Oct 23, 2020 #1 بچه ها چجوری میشه فیلمهای رکورد شده (ضبط شده)رو از ادوبی کانکت دانلود کرددد؟ هیچ راهی نداره ینی؟?
هایدی Guest Oct 23, 2020 #2 hendoone گفت: بچه ها چجوری میشه فیلمهای رکورد شده (ضبط شده)رو از ادوبی کانکت دانلود کرددد؟ هیچ راهی نداره ینی؟? کلیک کنید تا باز شود... برای دانشگاه میخوای؟
hendoone گفت: بچه ها چجوری میشه فیلمهای رکورد شده (ضبط شده)رو از ادوبی کانکت دانلود کرددد؟ هیچ راهی نداره ینی؟? کلیک کنید تا باز شود... برای دانشگاه میخوای؟
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #3 هایدی گفت: برای دانشگاه میخوای؟ کلیک کنید تا باز شود... اوهوم
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #5 مژده گفت: بیا عزیزم این فیلم آموزشیش : کلیک کنید تا باز شود... این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان*
مژده گفت: بیا عزیزم این فیلم آموزشیش : کلیک کنید تا باز شود... این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان*
مژده Guest Oct 23, 2020 #6 hendoone گفت: این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان* کلیک کنید تا باز شود... عزیزم این یه سایت خارجیه آموزش تصویری داده ببین این یکی چطور ؟ با این میشه ؟ برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
hendoone گفت: این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان* کلیک کنید تا باز شود... عزیزم این یه سایت خارجیه آموزش تصویری داده ببین این یکی چطور ؟ با این میشه ؟ برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #7 مژده گفت: عزیزم این یه سایت خارجیه آموزش تصویری داده ببین این یکی چطور ؟ با این میشه ؟ برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید کلیک کنید تا باز شود... مررررسی عزیزممم?
مژده گفت: عزیزم این یه سایت خارجیه آموزش تصویری داده ببین این یکی چطور ؟ با این میشه ؟ برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید کلیک کنید تا باز شود... مررررسی عزیزممم?
هایدی Guest Oct 23, 2020 #8 hendoone گفت: این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان* کلیک کنید تا باز شود... پس مگه با سایت دانان نمیرید؟
hendoone گفت: این راه انگار قدیمی شده نوشته اپدیتش ازاواسط ابان* کلیک کنید تا باز شود... پس مگه با سایت دانان نمیرید؟
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #9 هایدی گفت: پس مگه با سایت دانان نمیرید؟ کلیک کنید تا باز شود... باسایت ایلرن میریم ولی درکل نمیشع کاملا دانلود کرد
هایدی گفت: پس مگه با سایت دانان نمیرید؟ کلیک کنید تا باز شود... باسایت ایلرن میریم ولی درکل نمیشع کاملا دانلود کرد
هایدی Guest Oct 23, 2020 #10 hendoone گفت: باسایت ایلرن میریم ولی درکل نمیشع کاملا دانلود کرد کلیک کنید تا باز شود... آها چون مال ما حتی نمیشه ضبط کرد ?
hendoone گفت: باسایت ایلرن میریم ولی درکل نمیشع کاملا دانلود کرد کلیک کنید تا باز شود... آها چون مال ما حتی نمیشه ضبط کرد ?
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #12 هایدی گفت: آها چون مال ما حتی نمیشه ضبط کرد ? کلیک کنید تا باز شود... واییی چ بد من فقط با ضبط کرده هاش درس میخونم توتایمه خودش خوابم?
هایدی گفت: آها چون مال ما حتی نمیشه ضبط کرد ? کلیک کنید تا باز شود... واییی چ بد من فقط با ضبط کرده هاش درس میخونم توتایمه خودش خوابم?
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #13 هایدی گفت: به استاداتون بگید کلاساشو ضبط کنه بفرسته گروه کلیک کنید تا باز شود... انقد بیشورن کهه عمرن اینکارو کنن همونم به زوره ما میزنن رو دکمه ی رکورد?
هایدی گفت: به استاداتون بگید کلاساشو ضبط کنه بفرسته گروه کلیک کنید تا باز شود... انقد بیشورن کهه عمرن اینکارو کنن همونم به زوره ما میزنن رو دکمه ی رکورد?
هایدی Guest Oct 23, 2020 #14 hendoone گفت: واییی چ بد من فقط با ضبط کرده هاش درس میخونم توتایمه خودش خوابم? کلیک کنید تا باز شود... ??مال ما کلا یدونه تشکیل شده
hendoone گفت: واییی چ بد من فقط با ضبط کرده هاش درس میخونم توتایمه خودش خوابم? کلیک کنید تا باز شود... ??مال ما کلا یدونه تشکیل شده
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 23, 2020 #15 هایدی گفت: ??مال ما کلا یدونه تشکیل شده کلیک کنید تا باز شود... خسته نباشینننن?
استارتر استارتر بسته شد Guest Oct 24, 2020 #17 جوجه رنگی گفت: باید با لپ تاب یا کامپیوتر بری میتونی ببینی با گوشی نمیشه کلیک کنید تا باز شود... انلاین میتونم ببینم ولی نمیشه دانلودش کنم بعدا ببینم
جوجه رنگی گفت: باید با لپ تاب یا کامپیوتر بری میتونی ببینی با گوشی نمیشه کلیک کنید تا باز شود... انلاین میتونم ببینم ولی نمیشه دانلودش کنم بعدا ببینم