ولی خیلی دیر می گیری که آدم چی میگه 😬😬
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم دیروز در 17:16 #1 ولی خیلی دیر می گیری که آدم چی میگه 😬😬
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:18 #4 ادمین یه طوری میپیجونه که آدم پشیمون شه از حرفش و خواستهش 😹😹😹😹
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 17:18 #5 تو بد توضیح میدی چون من همه چیز رو سریعتر از همه میگیرم 🦧
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:20 #6 Admin گفت: تو بد توضیح میدی چون من همه چیز رو سریعتر از همه میگیرم 🦧 کلیک کنید تا باز شود... کره خودشیفته☹️
Admin گفت: تو بد توضیح میدی چون من همه چیز رو سریعتر از همه میگیرم 🦧 کلیک کنید تا باز شود... کره خودشیفته☹️
دلبر ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:20 #7 ملیحه گفت: ادمین یه طوری میپیجونه که آدم پشیمون شه از حرفش و خواستهش 😹😹😹😹 کلیک کنید تا باز شود... لایک صورتی بهت
ملیحه گفت: ادمین یه طوری میپیجونه که آدم پشیمون شه از حرفش و خواستهش 😹😹😹😹 کلیک کنید تا باز شود... لایک صورتی بهت
استارتر استارتر موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم دیروز در 17:20 #8 Admin گفت: تو بد توضیح میدی چون من همه چیز رو سریعتر از همه میگیرم 🦧 کلیک کنید تا باز شود... بارها حرف عادی بهت گفتم کلی توضیح دادم بهت که بگیری که چی میگم آخرم حرفمو یا گوش دادی یا گوش ندادی 🤦🏻♀️
Admin گفت: تو بد توضیح میدی چون من همه چیز رو سریعتر از همه میگیرم 🦧 کلیک کنید تا باز شود... بارها حرف عادی بهت گفتم کلی توضیح دادم بهت که بگیری که چی میگم آخرم حرفمو یا گوش دادی یا گوش ندادی 🤦🏻♀️
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 17:21 #9 موفقیت_تلاشهام گفت: بارها حرف عادی بهت گفتم کلی توضیح دادم بهت که بگیری که چی میگم آخرم حرفمو یا گوش دادی یا گوش ندادی 🤦🏻♀️ کلیک کنید تا باز شود... همه چیز بسته به اولویت داره! الان در شرایط جنگی من به این چیزا که نمیتونم رسیدگی کنم :/
موفقیت_تلاشهام گفت: بارها حرف عادی بهت گفتم کلی توضیح دادم بهت که بگیری که چی میگم آخرم حرفمو یا گوش دادی یا گوش ندادی 🤦🏻♀️ کلیک کنید تا باز شود... همه چیز بسته به اولویت داره! الان در شرایط جنگی من به این چیزا که نمیتونم رسیدگی کنم :/
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:21 #10 دلبر گفت: لایک صورتی بهت کلیک کنید تا باز شود... مژده نخواد حرفی رو گوش کنه ، کوچههای علی چپ رو یکی یکی میگرده 😹😹
دلبر گفت: لایک صورتی بهت کلیک کنید تا باز شود... مژده نخواد حرفی رو گوش کنه ، کوچههای علی چپ رو یکی یکی میگرده 😹😹
دلبر ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:22 #11 ملیحه گفت: مژده نخواد حرفی رو گوش کنه ، کوچههای علی چپ رو یکی یکی میگرده 😹😹 کلیک کنید تا باز شود... میشناسمش 🤣🤣
ملیحه گفت: مژده نخواد حرفی رو گوش کنه ، کوچههای علی چپ رو یکی یکی میگرده 😹😹 کلیک کنید تا باز شود... میشناسمش 🤣🤣
دلبر ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:22 #12 @Admin من هنوز ایموجیام نمیاد چرا
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 17:23 #13 دلبر گفت: @Admin من هنوز ایموجیام نمیاد چرا کلیک کنید تا باز شود... عایا الان اولویت مملکت اموجی عست؟
دلبر گفت: @Admin من هنوز ایموجیام نمیاد چرا کلیک کنید تا باز شود... عایا الان اولویت مملکت اموجی عست؟
دلبر ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:24 #14 Admin گفت: عایا الان اولویت مملکت اموجی عست؟ کلیک کنید تا باز شود... بله که هست ایموجی من نیاد خیلی سوتفاهم میشه
Admin گفت: عایا الان اولویت مملکت اموجی عست؟ کلیک کنید تا باز شود... بله که هست ایموجی من نیاد خیلی سوتفاهم میشه
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 17:28 #15 دلبر گفت: بله که هست ایموجی من نیاد خیلی سوتفاهم میشه کلیک کنید تا باز شود... این اموجی پایینی چیست الان؟ : 🐑
دلبر گفت: بله که هست ایموجی من نیاد خیلی سوتفاهم میشه کلیک کنید تا باز شود... این اموجی پایینی چیست الان؟ : 🐑
استارتر استارتر موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم دیروز در 18:34 #16 Admin گفت: همه چیز بسته به اولویت داره! الان در شرایط جنگی من به این چیزا که نمیتونم رسیدگی کنم :/ کلیک کنید تا باز شود... حالا مگه چی ازت خواستم 💔 نکه داری با پدافند کار می کنی 😬🤣
Admin گفت: همه چیز بسته به اولویت داره! الان در شرایط جنگی من به این چیزا که نمیتونم رسیدگی کنم :/ کلیک کنید تا باز شود... حالا مگه چی ازت خواستم 💔 نکه داری با پدافند کار می کنی 😬🤣
دلبر ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم 1 دقیقه قبل #17 Admin گفت: این اموجی پایینی چیست الان؟ : 🐑 کلیک کنید تا باز شود... گوسفند
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 یک لحظه قبل #18 دلبر گفت: گوسفند کلیک کنید تا باز شود... خب الان اومد چون اموجی هارو عوض کردم