آی گفتی آفرین واقعا خوشم اومد ❤️

وضعیت
این موضوع قفل شده است

کره بادوم زمینی

⭐کاربر برتر⭐
@رها
اتفاقا منم اون روز با یکی ک با ی خانم محجبه درگیر شده بود حرف زدم
برگشت گف آره شما محجبه ها اصلا دلتون سیاهه همش غیبت میکنید و ال و بل من شوهرم دوست داره من این شکلی باشم
طفلک اون خانومه تو جمکران مثلا خواسته بود امر ب معروف و نهی از منکر کنه گفته بود ناخن کاشتی وضوت درست نمیشه
ی داد و هواری انداخته بود زن محجبه رو تک گیر انداخته بود ( واقعا قلبم ب درد اومد اونقدر ملایم باهاش حرف زده داد و هوار میکرد ک بگن اره محجبه تقصیر کاره)
رفتم جلو با لبخند و گفتم ؛ ک شوهرت خواسته این شکلی بشی
گفت آره
گفتم : خدا برات مهم تره یا شوهر
گفت :معلومه خدا
گفتم: پس فردا روزی ی زن ناخن هاش و چشم ابروهاش و اندامش ازت قشنگ تر باشه شوهرت پریده 🤣🤣
گفت : نه اونجوری نیس
گفتم :چرا ب زور همین ناخن و هزارتا عمل ک کردی میخای طرف رو پیش خودت نگه داری ؟ اون شوهر رو ساعت نه با اشغالا بزار بیرون
گفت:چی گفتی ؟؟
گفتم: آره شوهرم اگه بخاطر عمل و پروتز منو میخاد میخوام نخاد ب درک پاشه بره از زندگیم من خوشحالم میشم
ساکت شد تو فکر رف 🤣🤣🤣
ازم پرسید چن سالته ؟
گفتم فلان ...کاشف ب عمل اومد همش دوسال ازم بزرگتر بود ولی قیافه ی زن ۴۰ ساله بود از بس پیرسینگ و کشیدن پوست و ... انجام داده بود
بهش گفتم ما محجبه ها هم انسانیم گناهانی داریم درست تو هم گناهانی داری ک خودت و خدای خودت میدونه .. اون خانم هم دیدی بهت تذکر داد دوستت داره میگه تو ک اعمالی رو انجام میدی درست نتیجه اش رو بگیری
انگار ک کیفت سوراخه و داخلش توشه جمع کردی ولی اون دنیا میخای ببینی خالیه هاااا!
میای زیارت دعا میخونی ولی یهو چون احکام و روشت اشتباهه همه میپره
هر چی احکام خودش رو داره
حالا شروع کرد گف اره اخوندا ادم نیستن و فلان
گفتم باشه اصلا ادم نیستن فرض کن بین همشون یدونه خوبش باشه ادمی ک خیلی خدا دوسش داره و درسته آیا قادری بار حق الناسش رو تحمل کنی؟( خودم ب عینه دیدم اخوند هایی ک آدم های خوبی بودن و مومن واقعی بودن)

سرشو انداخت پایین و خجالت زده شد

بهش گفتم عوض ناراحت شدن و حرص خوردن دوسه تا کتاب بخون ببین چرا هر کی تو رو میبینه اینو میگه
ی نفر دو نفر مرض دارن همه ک نه

آخرین ویرایش:

کانفینگی

⭐کاربر برتر⭐
@رها
اتفاقا منم اون روز با یکی ک با ی خانم محجبه درگیر شده بود حرف زدم
برگشت گف آره شما محجبه ها اصلا دلتون سیاهه همش غیبت میکنید و ال و بل من شوهرم دوست داره من این شکلی باشم
طفلک اون خانومه تو جمکران مثلا خواسته بود امر ب معروف و نهی از منکر کنه گفته بود ناخن کاشتی وضوت درست نمیشه
ی داد و هواری انداخته بود زن محجبه رو تک گیر انداخته بود ( واقعا قلبم ب درد اومد اونقدر ملایم باهاش حرف زده داد و هوار میکرد ک بگن اره محجبه تقصیر کاره)
رفتم جلو با لبخند و گفتم ؛ ک شوهرت خواسته این شکلی بشی
گفت آره
گفتم : خدا برات مهم تره یا شوهر
گفت :معلومه خدا
گفتم: پس فردا روزی ی زن ناخن هاش و چشم ابروهاش و اندامش ازت قشنگ تر باشه شوهرت پریده 🤣🤣
گفت : نه اونجوری نیس
گفتم :چرا ب زور همین ناخن و هزارتا عمل ک کردی میخای طرف رو پیش خودت نگه داری ؟ اون شوهر رو ساعت نه با اشغالا بزار بیرون
گفت:چی گفتی ؟؟
گفتم: آره شوهرم اگه بخاطر عمل و پروتز منو میخاد میخوام نخاد ب درک پاشه بره از زندگیم من خوشحالم میشم
ساکت شد تو فکر رف 🤣🤣🤣
ازم پرسید چن سالته ؟
گفتم فلان ...کاشف ب عمل اومد همش دوسال ازم بزرگتر بود ولی قیافه ی زن ۴۰ ساله بود از بس پیرسینگ و کشیدن پوست و ... انجام داده بود
بهش گفتم ما محجبه ها هم انسانیم گناهانی داریم درست تو هم گناهانی داری ک خودت و خدای خودت میدونه .. اون خانم هم دیدی بهت تذکر داد دوستت داره میگه تو ک اعمالی رو انجام میدی درست نتیجه اش رو بگیری
انگار ک کیفت سوراخه و داخلش توشه جمع کردی ولی اون دنیا میخای ببینی خالیه هاااا!
میای زیارت دعا میخونی ولی یهو چون احکام و روشت اشتباهه همه میپره
هر چی احکام خودش رو داره
حالا شروع کرد گف اره اخوندا ادم نیستن و فلان
گفتم باشه اصلا ادم نیستن فرض کن بین همشون یدونه خوبش باشه ادمی ک خیلی خدا دوسش داره و درسته آیا قادری بار حق الناسش رو تحمل کنی؟

سرشو انداخت پایین و خجالت زده شد

بهش گفتم عوض ناراحت شدن و حرص خوردن دوسه تا کتاب بخون ببین چرا هر کی تو رو میبینه اینو میگه
من حضوری کاری به کار کسی ندارم
ولی اگه یکی بخواد تو دین و احکام تحریف ایجاد کنه دوست دارم لال بشه ولی تحریف ایجاد نکنه مثلا بگه حجاب واجب نیست یا بگه حجاب تو قرآن نیومده بگه حجاب مستحب و آزاد بود شیعه فقط اجبارش کرد و... اینا رو بگه باهاش بحث می کنم و الا هر جور می گرده بگرده حتی تو مسجد و... هم بی حجاب بیان تو شرایط فعلی باید تقیه کرد کاری بهشون نداشت
ولی خب نه با هر لباسی و هر تیپی ولی کسی بی حجاب بیاد تو مسجد جمکران یا حسینیه و... اصلا مخالف نیستم تو شرایط فعلی
ولی در اصل حجاب با حدودش نص صریح قرآنه واجبم هست

استارتر
استارتر
کره بادوم زمینی

کره بادوم زمینی

⭐کاربر برتر⭐
من حضوری کاری به کار کسی ندارم
ولی اگه یکی بخواد تو دین و احکام تحریف ایجاد کنه دوست دارم لال بشه ولی تحریف ایجاد نکنه مثلا بگه حجاب واجب نیست یا بگه حجاب تو قرآن نیومده بگه حجاب مستحب و آزاد بود شیعه فقط اجبارش کرد و... اینا رو بگه باهاش بحث می کنم و الا هر جور می گرده بگرده حتی تو مسجد و... هم بی حجاب بیان تو شرایط فعلی باید تقیه کرد کاری بهشون نداشت
ولی خب نه با هر لباسی و هر تیپی ولی کسی بی حجاب بیاد تو مسجد جمکران یا حسینیه و... اصلا مخالف نیستم تو شرایط فعلی
ولی در اصل حجاب با حدودش نص صریح قرآنه واجبم هست
شما قایم شو پشت شاه دو هزاریتون کاریت نباشه
شاید ی روز ب تخت بشینه
اونم تو خواب

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا