آموزش طرز تهیه کرک بپرس مازندرانی

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
دستور پخت کرک بپرس غذای مازندرانی خوشمزه به روشی آسان و راحت در منزل , چگونه در خانه کرک بپرس یا همان خوراک بادمجان و گوجه درست کنیم.

مواد لازم:
آبغوره: 1 ليوان
آب: 1 ليوان
نمک و زرد چوبه: به دلخواه
روغن يا كره: به ميزان لازم
دارچين و فلفل: به دلخواه
بادمجان قلمی: 2 تا 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط: 5 تا 6 عدد


طرز تهيه:
آبغوره، آب، كمی نمک و زرد چوبه را در قابلمه بريزيد و روی حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد.
بادمجان ها را با حرارت ملايم سرخ كنيد تا در اين بين قدری هم بپزد.
گوجه فرنگی ها را هم سرخ كنيد و همراه بادمجان ها به قابلمه اضافه كنيد. چند جوش كه خورد، دارچين و فلفل را به آن بزنيد و به پخت ادامه دهيد تا اينكه خورش به روغن بيفتد.
چون در اين خورش از مرغ يا جوجه استفاده نمی شود. به خورش جوجه پريده معروف است.
در اين خورشت چون از مرغ استفاده نمی شود، میتوان برای سرخ كردن بادمجان و گوجه فرنگی ها از كره استفاده كرد.

عکس از اینترنت:

کرک بپرس مازندرانی
 

بالا