مجله خبری
Guest
دستور تهیه شربت و نوشیدنی کره ای korean معروف با طعم لذیذ، آشپزی کره جنوبی در منزل
مواد لازم:
2 فنجان خامه سنگین
1 ق غ کره
نصف ق چ اسانس وانیل
اسپری خامه برای تزیین و یا خامه فرم گرفته
2 ق چ شکر قهوه ای
1 فنجان بستنی وانیلی
1 فنجان بستنی شکلاتی
مقداری سس شکلات
شیر قهوه و یا شیر و عسل
نصف فنجان سودای خامه ای
ابتدا خامه سنگین را با وانیل و شکر قهوه ای آنقدر بزنید تا خامه سفت شود (مثل تقریبا خامه فرم گرفته) بعد کره ذوب شده را اضافه کرده و هم بزنید.
بعد شی ر مورد نظر را در کاسه ای ریخته و مخلوط خامه را هم به آن اضافه کنید و بستنی را هم اضافه کرده و کاملا هم بزنید .
میتوانید روی آن هم تکه های ریز شکلات یا شکلات چیپسی اضافه کنید. بعد در لیوان بزرگ (درصورت دلخواه) بریزید و رویش را با خامه و سس شکلاتی تزیین کنید. میتوانید بدون خامه هم سرو کنید اما پیشنهاد من با خامه است.
مشاهده پیوست 245195
مواد لازم:
2 فنجان خامه سنگین
1 ق غ کره
نصف ق چ اسانس وانیل
اسپری خامه برای تزیین و یا خامه فرم گرفته
2 ق چ شکر قهوه ای
1 فنجان بستنی وانیلی
1 فنجان بستنی شکلاتی
مقداری سس شکلات
شیر قهوه و یا شیر و عسل
نصف فنجان سودای خامه ای
ابتدا خامه سنگین را با وانیل و شکر قهوه ای آنقدر بزنید تا خامه سفت شود (مثل تقریبا خامه فرم گرفته) بعد کره ذوب شده را اضافه کرده و هم بزنید.
بعد شی ر مورد نظر را در کاسه ای ریخته و مخلوط خامه را هم به آن اضافه کنید و بستنی را هم اضافه کرده و کاملا هم بزنید .
میتوانید روی آن هم تکه های ریز شکلات یا شکلات چیپسی اضافه کنید. بعد در لیوان بزرگ (درصورت دلخواه) بریزید و رویش را با خامه و سس شکلاتی تزیین کنید. میتوانید بدون خامه هم سرو کنید اما پیشنهاد من با خامه است.
مشاهده پیوست 245195