آموزش شیرینی نارگیلی بدون فر با پیمانه

خبری سرگرمی

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Jun 28, 2023
جنسیت
خانم
روش ساده و خوشمزه و سریع شیرینی نارگیلی بدون فر با پیمانه

مواد لازم شیرینی نازگیلی
پودر نارگیل چرب۶۰ گرم (۱ پیمانه)
شکر۱۷۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن مایع۱۰۰ گرم (⅔ پیمانه)
سفیده تخم مرغ۶۰ تا ۹۰ گرم (۲ تا ۳ عدد)
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری


طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پیمانه
مرحله اول
شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید سپس آنها را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید مواد را برای ۳۰ ثانیه میکس کنید تا پودر شوند سپس دو سوم سفیده و دوسوم روغن مایع را به آنها اضافه کنید.

مرحله دوم
دوباره مواد را درون مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و برای ۱۰ تا ۱۵ ثانیه آنها را مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا مایه شیرینی نارگیلی را درون ظرف فلزی ریخته و آنرا بر روی بخار کتری قرار دهید.

مرحله سوم
مایه را مدام هم بزنید تا بر روی بخار کتری گرم شود. پس از گرم شدن بقیه سفیده تخم مرغ را بعلاوه روغن و آبلیمو و وانیل اضافه کنید مواد را هم بزنید بر روی حرارت کتری، مراقب باشید دمای آن بجوشیدن نرسد.

مرحله چهارم
گرما باید در حدی باشد که شکر را براحتی در آن حل کنید. انگشت خود را داخل مواد فرو کنید اگر داغی مواد را حس کردید یعنی آماده شده است. مقدار گرما باید در حدی باشد که انگشت شما نسوزد.

مرحله پنجم
تقریباً باید برای ۳۰ دقیقه مواد را روی حرارت بخار کتری هم بزنید. مواد را با دو انگشت خود را مالش دهید اینجا نباید زبری شکر را احساس کنید. اکنون می توانید ظرف را از روی بخار برداشته و صبر کنید تا خنک شود.



مرحله ششم
اگر احساس کردید مواد شما سفت شده می توانید یک عدد سفیده تخم مرغ به مایع اضافه کنید اگر برعکس بود می‌توانید با استفاده از پودر نارگیل و یا یک قاشق چای خوری آرد برنج این حالت را خنثی کنید.


مرحله هفتم
روی سینی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را درون قیف ریخته و روی سینی پایپ کنید. انگشت خود را چرب کنید و روی شیرینی ها را صاف نمایید و با پودر پسته آنها را تزیین کنید.

مرحله هشتم
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید و آن را پیش گرم نمایید. سینی را درون فر قرار داده و دمای آن را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد از گذشت ۷ دقیقه درجه را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.

مرحله نهم
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه شیرینی ها پف کرده و ترک خواهند خورد. برای اینکه روی شیرینی ها طلایی شود می توانید در اواخر پخت گریل را روشن کنید تا سطح شیرینیهای خانگی شما طلایی و برشته شود.

مرحله دهم
پس از اینکه فر را خاموش کردید اجازه دهید تا برای سه دقیقه سینی درون فر باقی بماند، در دستگاه فر را هم در حالت نیمه باز قرار دهید. این مراحل را با دقت انجام دهید سپس سینی را از درون فر خارج کنید.

مرحله یازدهم
پس از این که خنک شدند از روی کاغذ روغنی جدا کنید، شیرینی ها را درون ظرف دردار ریخته و برای ۲ الی ۳ روز می توانید آنها را درون یخچال نگهداری کنید. چون شیرینی ها زود خشک می‌شوند.

مرحله دوازدهم
اگر قصد دارید شیرینی را درون ماهیتابه تهیه کنید تابه را اول گرم کنید و پس از پایپ کردن مایه درب ماهیتابه را ببندید و حتما بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب را باز کنید و پخت آنها را چک نمایید.


نوش جان


1aeqpvpnsbhla1ds2e4a64mfal9khq109RswMnYzlKsrHMiT.jpg
 

بالا