آموزش سبزه عید باتمام نکات و پاسخ ب سوالاتتون

  • شروع کننده موضوع شبنم..wonderful
  • تاریخ شروع

شبنم..wonderful

Guest
سلام دوستای گلم
اولا خسته نباشیدو خداقوت بگم ب همتون این روزا باخونه تکونیاحسابی خسته شدین


تواین پست اموزش سبزه گندمو میخوام بدم که ریشش و گندمش اصلا خراب نشه بهتون یه سبزه خوشگل و پرپشت و باریشه سفید عین برف تمیز و بی بو بده ک حتی بعدا هم خواستین میتونین برای تهیه سمنو ازش استفاده کنین
اونایی که عاشق سمنو هستن و دوستدارن خودشون توخونه و بهداشتی درستش کنن
این سبزه اصلا حیف نمیشه و دور ریختنی نیست

بنظر منکه ادم خودش سبزه بکاره ی لذت دیگه داره تااینکه اماده بخره
اگ اینکارو نکردین یبار انجام بدین و از حاصل زحمت خودتون لذت ببرین

سبزه گندم اونطور ک شنیدم برکت میاره توزندگی
راستی اگ خواستین اموزش سمنو رو بهم بگین براتون ی تایپیک جدا بزنم اگ متقاضی داشت تایپیک میزنم براش
این اموزش سبزه گندمو درمورد حبوبات دیگم میتونین پیاده کنین مثل عدس لوبیا نخود اوناهم مثل سبزه گندم انجام میشه
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
خب بریم سراغ آموزشش

سبزه گندم رو حدود دوازده روز مونده به عید باید دست بکار بشین

به اندازه ظرفی که میخواین توش سبزه بکارین گندم بردارین برین توکاسه گود و بشورینش و بعد روش اب بریزین ب اندازه ای که دوبند انگشت روش اب بگیره

و ۴۸ ساعت توآب بمونه هرروز ابشو تازه کنین تا خراب نشه

بعد ۴۸ ساعت اگ به گندما نگاه کنین یه جوانه سفید خیلی کوچیک سرگندما زده و اونو میبینین

ابکش کنین و بریزین توظرفی که میخواستین سبزه عید داخلش بکارین

قشنگ پهن کنین یدست همه جای ظرف پخش و پهن کنین

بعد یه دستمال نخی که ضخیم نباشه رو تواب خیس کنین و ابشو بچلونین بعد روی گندم ها بندازین و روشو بادستمال بگیرین

این ظرفو جایی که نور باشه بذارین



هرروز صبح دستمالو کنار بزنین با اسپری حسابی بهش اب بپاشین به قدری ک زیرش اب جمع بشه ده دقیقه بمونه بعد خیلی یواش گوشه ظرفو کج کنین و دستتونو جلوش بگیرین تا گندما نریزن ابی ک ته ظرف جمع شده رو کاملا تخلیش کنین

دوباره دستمال رو خیس کنین بچلونین بذارین روی گندما

دستمال مرتب باید نم بمونه

تا۳ روز مرتب این عملو تکرار کنین

فقط صبها ابیاری کنین و درطول روز حواستون باشه دستمال خشک نمونه

بعد ۳ روز دیگه دستمالو بردارین چون قراره سبز بشه تواین مدت حسابی ریشه زده و جونه ها رشد کردن

بعدش هرروز آب بپاشین و ابشو دور بریزین یبار اب دهی در طول روز کافیه بمرور میبینین ک سبزتون تا عید حسابی رشد کرده و سبز شده و اصلا بوی بدنمیشه فاسد نشده و اگ سبزه رو بردارین بالا زیرشو نگا کنین یه ریشه سفیدو خوشکل وناز میبین

اینم از اموزش سبزه عید امیدوارم خوشتون اومده باشه???
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
راستی ته ظرفتون نباید دستمال بذارین وگرنه سبزتون بعد چند روز کپک میزنه و خمیر میشه و دور انداختنی میشه
 
استارتر
استارتر

شبنم..wonderful

Guest
سبزه عدس لوبیا و ماش روهم ازالان بذارین
 

بالا