?آموزش ساخت قند تزئینی در منزل?

  • شروع کننده موضوع هایدی
  • تاریخ شروع

هایدی

Guest

مواد لازم برای قند تزئینی:

  • ۴ قاشق غذا خوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری آب
  • وانیل ۱ پنس
  • نقل ریز به دلخواه
  • رنگ خوراکی ۱ قطره (به دلخواه)

A+ Gallery_4.jpg
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

طرز تهیه قند تزیینی:

شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند. وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقل‌های ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالب‌های گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت. حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

درست کردن قند فانتزی با طعم گلاب

مواد لازم:

  • ۱ لیوان شکر
  • ۳ قاشق چای‌خوری گلاب
  • رنگ خوراکی
  • قالب شیرینی کوچک

طرز تهیه

ابتدا ۲ لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و ۲ قاشق چای‌خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می‌توانید از ۲ یا ۳ رنگ استفاده کنید و مخلوط را به ۳ بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد. قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از ۴ الی ۵ ساعت قندها خشک می‌شوند.
A+ Gallery_9.jpg
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
بهتر است زیر قندها کاغذ روغنی بگذارید و یا روی پلاستیک را کمی روغنی که زمان جدا کردن قندها نشکنند.
می‌توانید با افزودن مواد طعم دار مانند هل یا دارچین قندهای تزیینی با طعم‌های مختلف درست کنید.
 

صنم

Guest

درست کردن قند فانتزی با طعم گلاب

مواد لازم:

  • ۱ لیوان شکر
  • ۳ قاشق چای‌خوری گلاب
  • رنگ خوراکی
  • قالب شیرینی کوچک

طرز تهیه

ابتدا ۲ لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و ۲ قاشق چای‌خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می‌توانید از ۲ یا ۳ رنگ استفاده کنید و مخلوط را به ۳ بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد. قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از ۴ الی ۵ ساعت قندها خشک می‌شوند.مشاهده پیوست 591
چقد خوووشگلن???????
 

بسته شد

Guest

طرز تهیه قند تزیینی:

شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند. وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقل‌های ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالب‌های گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت. حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
چههه راحتو قشنگگگ
 

بالا