آموزش درست کردن سبزه عید با عدس و ماش

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
مواد لازم
  1. به مقدار دلخواه عدس
  2. به مقدار دلخواه ماش



نکته ای در رابطه با میزان عدس ها و ماش ها: اندازه عدس ها و ماش ها بسته به اندازه ظرفیه که در آن ها سبزه رو می کارید.

نکته ای در رابطه با میزان آب دادن به عدس ها و ماش ها: به میزانی آب دهید که فقط مرطوب بمانند اگر زیاد آب دهید بوی زیادی به خود می گیرند، حتی ممکن است جوانه دیرتر بزنند.

عدس رو بشورید. توی یک ظرف پارچه ای نازک اما به صورت دو سه لایه ای بگذارید و عدس ها رو داخل پارچه بریزید البته روی عدس ها رو هم با پارچه باز هم به صورت دو سه لایه ای بپوشانید. عدس ها را گوشه ای کنار بگذارید و آن ها را سعی کنید مرطوب نگه دارید یعنی وقتی دیدید که مرطوب نیستند کمی آب با دست روی آن ها بپاشید تا جوانه بزنند و جوانه هایش به اندازه یک بند انگشت بشوند.

بعد از این اندازه شدن آن ها را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن پارچه ای نازک بصورت دو سه لایه ای پهن کنید. بصورت قبل آن ها را مرطوب نگه دارید تا وقتی که اندازه جوانه ها دو بند انگشت شدند.

وقتی که به این اندازه شدند پارچه را از روی آن ها بردارید و باز مانند قبل آن ها را مرطوب نگه دارید تا وقتی که به اندازه دلخواهتان بودند.(وقتی که دیدین سبزه داره خمیده میشه دور آن رو با روبان ببندید.)

کاشتن سبزه ماش هم به همین صورت هستش.

همونطور که در عکس مشاهده می کنید من در ظرفی بصورت قلب، نصف ظرف رو ماش و نصف ظرف رو هم عدس کاشتم.

 

بالا